לא מבין את זה.

Bulli4

New member
לא מבין את זה.

יש לי משפחה שאני אוהב ללא תנאי, אחותי נורא נורא נורא אוהב אותה, הכי חולה עליה למרות שלפעמיים היא מעצבנת אבל זה קטע טבעי כזה בין אח לאחות, ואני אגונן עליה,ואשמור עליה כל החיים ואני יכול לומר שאני אוהב אותה. לעומת זאת אחי, הוא שונה מהמשפחה וממני נורא,יש לי סלידה לגמריי ממנו, לא תגידו שיש קטעים שאנחנו רבים או משהו, אני פשוט לא מרגיש אליו כלום אם כבר משהו אז שנאה או סלידה, אם הוא ימות פתאום לא יהיה בי צער אפילו הקלה(כמה שזה דבר נורא לומר), לא מרגיש שהוא אח שלי לא מרגיש קרוב אליו בכלל. כל פעם שאני מנסה להתקרב אליו אני אומר לעצמי למה בכלל ניסיתי, אני שונא אותו, נמאס לי כבר אחרי שאני יעבור לדירה משלי אני אנתק כל קשר איתו וזה יהיה כל כך כיף לא להיות קשור אליו, עם אחותי לעומת זאת אני מקווה להיות בקשר שבועי,ולהיות עם האחיינים שלי. הייתי חייב לפרוק זאת ולפתע משום מקום מצאתי את הפורום הזה...

קודם כל ברוך הבא

דבר שני, למה אתה מרגיש ככה אל אחיך? קרה בינכם משהו? רבתם? הוא פגע בך בדרך כלשהי? ניסית לדבר איתו? אני מקווה שתישאר בפורום ותראה בו חבר ואוזן קשבת

ברוך הבא לפורום ../images/Emo20.gif

לפעמים אנחנו חושבים שלא מרגישים דבר כלפי אנשים או שאנחנו לא סובלים או לא אוהבים אותם אבל זה רק כי ברור לנו שהם חלק מהמשפחה ולכן יהיו שם כביכול תמיד, אבל בטוחה שיש בך רגש אליו גם אם זה קצת מלווה בתסכול. מה בדיוק קורה בינכם כשאתה מנסה להתקרב?

eris1515

New member
ברוך הבאא../images/Emo140.gif

חשבת לעצמך למה הוא לא נותן לך להתקרב אליו
למה הוא מתיחס אליך כמו שהוא מתיחס
אני מציעה שתדברו בניכם
כי בתאכלס אין כמו המשפחה

למעלה