לא מבין למה חוסר נסיון מיני אמור להוות בעיה??

Joe Nichols

New member
לא מבין למה חוסר נסיון מיני אמור להוות בעיה??

אני מכבד את האנשים הדנים כאן בפורום, ואת הנהלתו, אבל אני לא מבין מדוע צריך לפתוח פורום לנושא כזה? ממתי חוסר נסיון מיני אמור להוות בעיה בחיים? אנשים מדברים כאן על "שיתוף" ו-"תמיכה" כאילו מדובר בקבוצת NA.
למה לעשות בכוח מעניין מסוים בעיה?

מאמי

ברוך הבא לפורום שלנו

בשבילך זאת לא בעיה
בשבילי כן
כמו שלא אבין למה זאת לא בעיה בשבילך
אתה לעולם לא תבין אותי\אותנו.

זה דיון אבוד מראש.

לדוגמא
זה כמו שיקחו אדם שלעולם לא היה עצוב*
ויגידו לו במילים איך זה להיות עצוב
המילים לא יכולות לתאר רגשות פנימיות.

ולא משנה כמה יפה נכתב אי אפשר להבין את החוויה עד שלא חווים אותה בעצמנו.

*להיות עצוב זה רגש לדוגמא
אין זה אומר שאנחנו עצובים בפורום הזה

נו אולי אני קצת עצובה כשרואה זוג מחזיק ידיים עובר ברחוב :-\

Joe Nichols

New member
הבנתי, אבל..

למה את צריכה להיות עצובה כשאת רואה זוג מחזיק ידיים ברחוב? הרי זה לא ישנה במאומה את חייך, וזה גם לא אמור להשפיע על חייך, שהיו ויהיו אותו הדבר גם לאחר שראית את הזוג.

במילים אחרות...לך יש את חייך, ולהם יש את חייהם...

Light18m

New member
כשמישהו

חושב את עצמו לחריג, רוצה להפטר מזה, חושב על זנות, וזה מפריע לו ביצירת קשרים זה בעיה.

אצלך זה כנראה באמת לא בעיה, אבל אישית היה עוזר לי מאוד אם היה לי כזה פורום בזמנו.

Joe Nichols

New member
אני מאוד מצטער, אגיד לך איך אני רואה את זה

כמו שמישהו ממש מעוניין ברכב מסויים, שאינו בר השגה מבחינתו, וכל עוד הוא אינו משיג את הרכב הזה, הוא לעולם לא יהיה שקט ו/או תמיד בעצבות (ויפתח פורום :-|)

זה בסדר ונכון לרצות ולשאוף, אך אין זה מונע מלחיות את חיי הרגע.

אבל מצד שני יש המון משתתפים בפורום הזה, אז אני תמיד לוקח בחשבון שאני אולי טועה..

Light18m

New member
מי שרוצה רכב יודע שזה נורמלי

אני הייתי בסביבה שבה חפרו לי שזה לא בסדר שאני בתול בגיל כל כך מאוחר.

ואתה יכול לנסות לפתוח פורום של חסרי פרארי בגיל מאוחר, אולי זה ילך גם.

רגע

מי אחת שאנחנו לא חיים את הרגע?!
החיים שלי למשל מאוד מסופקים חברתית לימודית התנדבותית ובעבודת פרך

רק שלשום יצאתי לבלות עם חברות ואחר כך כמובן שהצטלמנו ביחד
וכמובן שצחקנו הרבה

Reyn

New member
בגדול אתה צודק. זו לא בעיה, זה סטטוס.

אפשר להשוות את הפורום שלנו לפורום 'יוצאים בשאלה'. הוא נועד לאנשים שחולקים סטטוס מסויים שמבדל אותם מהחברה בה הם חיים.זה לא פורום תמיכה במובן של קבלת סיוע מגורמים חיצוניים (למשל פסיכולוג), אלא פלטפורמה לשיחה, התייעצות והיכרות בין אנשים מרקע דומה, שמזדהים ומבינים זה את זה, וגם חולקים חלק מהנסיבות שהובילו אותם לפורום (במקרה שלנו: פחד להתחיל עם בנות, חרדה חברתית, בעיית ביטחון עצמי, מראה לא אטרקטיבי, בררנות...).
כמו שחוזרים בשאלה רוצים לשים את הדת מאחוריהם ולהשתלב בעולם החילונות, ולשם כך נעזרים באנשים אחרים שעוברים אותו תהליך או בחוזרים טריים בשאלה, כך בפורום השלנו אנשים אמורים להיעזר אחד בשני כדי להתגבר על הגורמים לחוסר הנסיון, אולי אפילו להכיר כאן מישהו שיקבל אותם למרות חוסר הנסיון, והמטרה הקולקטיבית היא להתפתח ולצאת מהסטטוס הנוכחי.

אם מעניין אותך לקרוא עוד, הנה הרחבה:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2353&messageid=167920012

מסכימה
אך אני אישית=הסטטוס של בתולה לא מפריע לי אלא ההפך -זה טוב לי להיות בתולה מהרבה סיבות, ואני גאה בזה

רק כן מסכימה שבקטע החברתי להיות היחידה מבין החברות שלי שעוד לא נהנתה מסקס, זה קצת מעצבן.
אבל גם זה יבוא בזמן המתאים

וכן היתה לי חברה בתולה בת גילי אך היא כבר עשתה סקס
ואני נשארתי הבלתי מזויינת היחידה חחח מסכנה שכמוני :-\

לא נורא
כמו שאני אוהבת אם אין לי סקס אז לפחות שאני אהנה מאוכל טוב
ואני זוללת חחח

Reyn

New member
בוודאי שזה מפריע לך..

לא בהכרח סטטוס הבתולין עצמו, אלא המשמעות שלו: היעדר סקס. זה לא אומר שתהיה מוכנה להיכנס למיטה עם כל אחד בכל תנאים כדי לשנות את המצב - רובנו לא מחפשים סתם סטוצים - אבל בשורה התחתונה המצב הנוכחי מפריע לך ועוד איך, לכן את כאן, וגם היית רוצה למצוא מישהו (בין אם בפורום או בכל מקום אחר) לצאת ולשכב איתו.
אחרת זה בכלל לא עניין של בתולין אלא של התנזרות נצחית מבחירה, וזה לא נושא הפורום (אין כאן כמרים קתוליים..).

ככה

למה לא ?!

אצלנו בעדה זה גאווה
ולא בושה
וכל החברות שלי תומכות בי בנושא הזה

וכן אני דתלש
אך בלי לש

עזבו יש לי מצב רוח של צחוקים מערב הצחוק שהייתי בו

שאלה טובה...

אני חושבת שזה הפך להיות בעיה כשגיל קיום היחסים המיניים לראשונה התחיל לרדת ולרדת ולרדת והגיע לגילאים מאוד הזויים כמו גיל 13-14 ואפילו פחות...
פתאום כאלו שבגיל 20 פלוס או יותר מבוגרים עדיין בתולים או חסרי ניסיון זוגי- נראים מאוד שונים במובן מסוים לעומת אנשים אחרים.

השוני הזה מביא לרגשות שמצריכים תמיכה,עידוד ושיתוף ובשביל זה אנחנו פה

Student333

New member
כן אבל אם תיקחי לדוגמא

את הדתיים(דתלשים בלי הלש
) אז אצלם נהוג להתחתן עד גיל 25 ככה(לקחתי פה מקדם ביטחון גדול אני יודע) אז אני מניח שתוך פחות משנה הם שוכבים פעם ראשונה מאז הנישואים. קיצר לדעתי רובן מאבדות את הבתולים עד גיל 23 24 לכל היותר.
והם עוד נחשבים שמרנים יחסית.

סליחה על כל המתמטיקה

aשרון

New member
אמממ...

תן לי לנחש שאתה אף פעם לא חווית ולא תחווה חוסר נסיון מיני בגיל מאוחר.
יש אנשים שמנסיבות שונות במהלך חייהם (כל אחד ועניינו הפרטי) עדיין לא חוו את הנס הזה שנקרא יחסי מין. ותאמין לי זה לא פשוט להתמודד עם זה.
בגלל זה יש את הפורום הזה שמהווה פלטפורמת תמיכה וירטואלית ואנונימית לאנשים שחווים קשיים בנושא.

אבל מצד שני כשאני קורא שוב את השאלה שלך, היא די מעניינת.
למה אנחנו שמים את האקט האינטימי הזה על פדסטל כל כך גבוה?

למעלה