לא מבין למה לא חשבתי על זה לפני

lliioorr6

New member
לא מבין למה לא חשבתי על זה לפני

תשמעו חברים, כבר הרבה זמן אני משתמש באתר שהוא טלויזיה של ספורט אקסטרים, יש שם אופניים פרי סטייל פרי רייד המון המון גלישה גם רוח מצנח גלים אופנועי ים וכו וכו, אצלי במחשב אני פשוט ביטלתי את ה שומר מסך, והערוץ הזה פשוט רץ לי כל היום על המסך, שאני עושה כושר אז אני שם מוסיקה ברקע וזה מוטיבציה מגניבה. אז יאללה תנסו את האתר הזה www.high.tv יקפוץ לכם חלון, תאשרו אותו, לחיצה כפולה על המסך הקטן שפועל בצד וזה הופך למסך מלא, יש שם המון המון גלישה, אז זה המתנה שלי לפורום, אני בטוח שעוד אנשים מכירים אתרים מגניבים, אז יאללה תשתפו את מה שאתם יודעים....

maorubin

New member
טמבל לאללה!

ת'יודע שאני אוהב אותך אבל.... פעם ראיתי את זה תמידדדדדדדדדד ... תמיד החלון של זה היה פתוח.... אבל הם שמים שם מעט גלישה והרבה מאוד גלישת רוח.... (לא שזה לא כיף לראות..אבל עדיין עדגיף גלישה...) ד"א.. ליאור.... שמעת על המסיבה? ב23....

lliioorr6

New member
חחחחחחח

כן אחי יש שם הרבה דברים שלא קשורים לגלישת גלים אבל בסך הכל ערוץ טוב, ב- 23 בכרמי יוסף? , תשמע מאז השיחרור שלי אני מה זה לא מקושר לעיניינים שהולכים פה, הייתי בשני מסיבות כאלה, וואלה היה טוב , אבל על שני המסיבות האלה שמעתי מחברים מהצפון בכלל, אני לא כל כך מקושר למקום הזה.

maorubin

New member
קיצרר!!

ב23... באיזור פתחיה (זה שתי דקות ממך...) אם בא לך לבוא דבר איתי.. אמור להיות צפוף וטוב....

lliioorr6

New member
היה יכול להיות נחמד

אבל חברים כבר הזמינו אותי לצפון לכל הסופ"ש, תהנה אחי!!!!!!!!!!

maorubin

New member
בבבבטטטטטטטטטטטחחחחחחחח

הולך להיות מפוצץ וממוסחר מאוד... אבל זה לא ימנע את כל הכיף שיהיה שם....

למעלה