לא מבין מתנגדי חיסונים

DANIAVNI

Well-known member

הרי כל ההתנגדויות מבוססות על אגדות וסיפורים אינטרנטיים .

אגב, מי שיגיד שהוא לוקח סיכון יעני
אם יתחסן ייגרם לו נזק גופני
אז הוא מעדיף למות מהמחלה ולא להיות חי ופגוע מהחיסון, זכותו .

ביטניקט

Active member

תלוי איזה חיסונים. חיסון הקורונה למשל התברר כשקר וכזב של התאגידים הגדולים. עד היום החוזה עם פייזר נסתר מעיני הציבור ואף אחד לא יודע מה רשום בו.

Henry0

Well-known member
אם כך למה מסתירים את הסכם החוזה עם פייזר מהציבור והוא ייחשף רק אחרי 50 שנה? מה יש להם להסתיר?
מן הרגיל.

היצרנים עושים מאות חוזים עם מאות מדינות,
וברגע שלמדינה ידוע שמדינה אחת שילמה פחות,
מתחיל הלחץ להורדת המחיר.

לכן לכל המכירות בענף הפארמה,
מצורף סעיף חשאיות.

למה הדבר דומה,
לחשאיות המשכורות של כל עובד בענף,
כדי שעובד אחד לא יבין שעובד אחר מקבל יותר.

lpsysmw

New member

השם ישמור שלא נדע

Harrington

Well-known member
מנהל

לא מבין מתנגדי חיסונים​

זה לא בהכרח מקרה של "מתנגדי חיסונים". מדובר בשפעת. רוב האוכלוסיה לא מחסנת נגד המחלה הזאת ולא מרגישה צורך לעשות כן. אמנם בשנים האחרונות יש קצת התגברות, בין השאר בגלל מודעות מוגברת מהקורונה דווקא. אבל לכתחילה נדמה לי שנכון לומר שבעיקר קשישים שרמת המודעות שלהם גבוהה יותר, או חולים שמערכת החיסון הטבעית שלהם פגומה מסיבה כלשהי, מתחסנים נגד השפעת. כל השאר? ספק אם חושבים על זה בכלל.

evglev1

Well-known member
מנהל
זה לא בהכרח מקרה של "מתנגדי חיסונים". מדובר בשפעת. רוב האוכלוסיה לא מחסנת נגד המחלה הזאת ולא מרגישה צורך לעשות כן. אמנם בשנים האחרונות יש קצת התגברות, בין השאר בגלל מודעות מוגברת מהקורונה דווקא. אבל לכתחילה נדמה לי שנכון לומר שבעיקר קשישים שרמת המודעות שלהם גבוהה יותר, או חולים שמערכת החיסון הטבעית שלהם פגומה מסיבה כלשהי, מתחסנים נגד השפעת. כל השאר? ספק אם חושבים על זה בכלל.
גם אם לא חושבים על זה נחשפים לפרסומות של זה, כי הם לא נותנים לבלות שעה בערוץ מסחרי בטלוויזיה או מול האינטרנט בלי לחשף לפרסומות שמפרסמות את החיסונים לשפעת וממליצות להתחסן או אף מזהירות מפני סיבוכים של השפעת שיכולים להיות קטלניים כדי לעודד להתחסן.

Harrington

Well-known member
מנהל
גם אם לא חושבים על זה נחשפים לפרסומות של זה, כי הם לא נותנים לבלות שעה בערוץ מסחרי בטלוויזיה או מול האינטרנט בלי לחשף לפרסומות שמפרסמות את החיסונים לשפעת וממליצות להתחסן או אף מזהירות מפני סיבוכים של השפעת שיכולים להיות קטלניים כדי לעודד להתחסן.
ברוך ה' אני לא מרבה "לבלות שעה בערוץ מסחרי בטמבליזיה", כך שאינני יודע כל כך על מה אתה מדבר, אבל סומך על דבריך. אלא שזה נראה לי מסוג הפרסומות שדי עוברות לידך, אלא אם יש לך עניין מיוחד בהם (כמו מודעות לכך שמישהו מקרוביך בעל מערכת חיסונית חלשה וכו'). מסוג הדברים שאתה שומע ורואה, אבל אומר לעצמך 'זה לא בשבילי' וממשיך הלאה בחיים.

למעלה