לא מבינה אותו...

קים54

New member
לא מבינה אותו...

מכירים כבר לא מעט שנים, היינו קודם ידידים, ועם הזמן התקרבנו יותר ויותר ויש כבר משהו ממש רציני בינינו. תמיד כשהוא איתי העיניים שלו נוצצות, עם חיוך מטורף, אפילו הוא קצת נבוך ומתרגש לידי, תמיד מנסה להרשים אותי ולהצחיק אותי, ומקדיש לי מלא תשומת לב.

קנה לי פרחים ליומולדת, ואפילו היה לו ריב עם חברים שלו והעדיף לבלות איתי ביומולדת מאשר להיות איתם. הוא בטיול חו"ל עם חברים שהם מלפני שנה כבר קבעו ותיכננו, והוא אפילו לא פעם אחת הציע שיחת טלפון קולית. הוא כל הזמן שולח לי תמונות שלו ומעדכן מה עושה והכל. הוא לא שואל מה קורה איתי, אבל אם אני מספרת לו ומעדכנת הוא ישר יהיה שם עבורי ויתמוך ולא ינפנף אותי.

כשהצעתי שיחת טלפון קולית, היה לא ברגע מתאים ויש גם הפרשי שעות בינינו אבל אמר כשיהיה לו זמן הוא יתקשר. עברו כבר שבועיים לטיול שלו ויש עוד שבוע...

הוא שולח לי הודעות של תמונות ווידיאוים גם במיוחד בשעה שיודע שאני רק מתעוררת בבוקר. הוא שלח לי אפילו וידיאו פעם אחת שלו במסעדה רומנטית עם רמז על חופה וכולו מחייך כמו מפגר...

לא מבינה את זה, הוא לא מתגעגע אליי?
וגם לפני שטס אמרתי לו שאתגעגע אליו הוא פשוט היה קצת נבוך וישר החליף נושא... לא מבינה אותו..

כל הסימנים שם, אבל למה הוא פשוט לא אומר מה מרגיש?

וואו, הרגע חזרנו מטיול בחו"ל ואני ממליצה לך ממש להרגיע

ולא לייחס שום חשיבות לכך שהוא לא מתקשר מחו"ל. אבל ממש ממש שום חשיבות, כי זה לא אומר שום דבר על היחסים ביניכם. במיוחד כשהוא לא נמצא לבד והזמן שלו הוא לא רק שלו - ממש קשה למצוא זמן לשיחה גם אם מאוד רוצים. כאמור, במקומך הייתי יורדת מזה לגמרי - זה לא אומר שום שום שום דבר.

גדעון היחידי

New member
מנהל
ל "קים 54" ו "לחייבת להגיב"
בנות יקרות
עצתי לך קים קראי בתשומת לב יתרה את אשר כתבה לך החייבת.
היא צודקת. כ"כ הרבה בני אנוש על הכדור שלנו ולכל אחד אופי ייחודי שלו
אין דין אחד לכולם.
היי סבלנית אל תלחצי וכמו שכתבה חברתך אל תתיחסי לכל מילה.
קחי יותר קל. הלחץ לעתים מבריח . חג שמח. גידי

למעלה