לא מבינה אתכם!!!!

ממצמצת

New member
לא מבינה אתכם!!!!

היי לכולם, שמי לי ואני סטודנטית מת"א. לאחרונה שמתי עין על אחד הסטודנטים. התחלנו לדבר , לצחקק , לפלרטט. החלטתי עם עצמי הוא מוצא חן בעיניי, אני אעשה את הצעד הבא. אך לצערי הוא לא הגיע במשך שבועיים ללימודים והיום כשראיתי אותו הוא בכלל לא התייחס, אפילו לא אמר שלום. אז ככה , לדעתי אני נראית בכלל לא רע, והיו לנו פלירטוטים רציניים, אז למה השינוי הזה ב180 מעלות?, מה קרה הוא קלט שאני מעוניינת והפסיק להתעניין? או שאולי אני פירשתי הכל כמו שרציתי לראות את הדברים? אם תוכלו להסביר לי מה עובר לכם בראש כשבחורה חמודה מראה לכם שיש מצב למשהו, זה יהיה ממש נחמד. תודה
לי

Cobe Anan

New member
ברור שלא תביני, את אישה!

ברוכה הבאה למלחמת המינים! אני קובי, והתפקיד שלי ביקום הוא לעורר את המלחמה הזאת.. טוב, לא משנה.. לענייננו: אני צריך לדעת עוד פרטים, כמו למשל מה טיב היחסים המילוליים ביניכם (את רק ממצמצת לו, או שאתם גם מדברים? מה את יודעת עליו, מה הוא יודע עלייך?), כמה ברורה היית ברמיזות אליו? כמה קרובים הייתם? כמה היית "נאמנה" אליו? האם לדעתך ייתכנו הבדלים בראייה של כל אחד מכם את הרמיזות שהיו ביניכם? תראי, יש לי כרגע לפחות ארבע אפשרויות שונות בראש, אז אני אזדקק לעוד קצת פרטים כדי למקד את זה מעט..

ממצמצת

New member
אז ככה...

אז זהו שהתחלנו לדבר ולפלרטט. מה זה לפלרטט? לצחוק על סקס, לחייך אחד לשניה, לצאת באמצע השיעור כדי לדבר, כאלה דברים. מה אתה אומר אתה חושב שאני לא קראתי את המצב כמו שצריך? או שהוא סתם גבר אגו מניאק דביל?

twigy

New member
תגידי

למה לא באת להגיד לו שלום היום כשראית אותו ?

Cobe Anan

New member
או כשהוא היה בחופש?

ולמה בכלל הוא היה בחופש? את בטוחה בכלל שהוא פנוי? אני שונא את העצה הבאה, אבל.. אולי תנסי לדבר איתו ברצינות ולברר דברים? בלי רמיזות ובלי התחמקויות אלגנטיות מהעיקר, דברי איתו דוגרי. אתם שני אנשים בוגרים, אז תתייחסי למצב בהתאם. שני דברים אחרון: א. צאי מנקודת הנחה שיש תהום בין פלירטוטים לבין כניסה לקשר, בין דיבורים על סקס לבין הרגשה של שייכות.. ועד שחוצים את התהום הזאת, כל דבר יכול להשתנות. ו-ב. אולי תהיה לך הזדמנות נוספת, אז תדעי לך שזה כמו חגורת בטיחות. תפסת את החגורה, משכת אותה, היא מקיפה אותך עכשיו.. אבל גם עכשיו, אפילו אם הכנסת את הקליפס לתוך החריץ, את עדיין לא בטוחה. זה לא נעול עד ששומעים את ה`קליק`..

liontamer

New member
זה שפלרטטטטטטטם לא אומר כלום

דברי איתו בכנות. גבר אמיתי ידע להעריך את זה שאלי אותו אם בא לו לצאת או משו. לאון קובי, המטאפורה שלך הסריחה

twigy

New member
אשכרה

מה גורם לנקבות האלה לחשוב שאם אתה מפלרטט איתם אתה בהכרח רוצה אותם ?

mysterious V

New member
כנראה שהוא מתבייש

וקשה לו ליצור קרבה עוד פעם, אז הוא מנסה לשחק אותה כאילו לא אכפת לו.

טוב...

כנראה שהוא משחק אותה לא שם עלייך... שלא תחשבי שאת כוסית וכולם חייבים תמיד לשים לב אלייך... כמו שכבר התחלת לחשוב..

ממצמצת

New member
תותח יקר

אולי זאת הטקטיקה שלך לפלרטט עם כוסיות ואז כשהן לא שמות עלייך אתה יוצא לאומה ואומר " מי רצה אותך בכלל יא מכוערת", אבל הבחורים שאני מתעניינת בהם הם לא חבורת ערסים בני 12. מצטערת שאתה פשוט לא מבין, אל תדאג כשתגדל תבין.

למעלה