לא מבינה את הקטע..

לא מבינה את הקטע..../images/Emo29.gif

למה להיות מגעילים אחד לשני? כולנו חכמים וטיפשים ומשפט באנגלית לסיום: YOU CAN RUN, BUT YOU ONLY DIE TIERD

IC4

New member
באופן כללי את מדברת ?

או על אנשים בפורום הזה? או סתם תהייה צדקנית על העולם כמו שאני חושב שאת מתכוונת

on drugs orange

New member
קודם כל

המשפט הוא לא הלוגו של הקומנדו האמריקאי הseals ? ובכל מקרה אני אישית מנסה להיות נחמד לכולם :)

RedStorm

New member
אני מסכים איתך

כולנו דפוקים. ובקשר למגעילים.... פה? שם בחוץ? בכלליות?

QaF it

New member
בהחלט...

מבלי כוונה לחזור על דברי אלו שהותירו רשמים לפניי... את צודקת... אני מניחה שיש שאנשים שהתנשאות (צורת הפגנת המגעילות הנפוצה ביותר...) גורמת להם להרגיש טוב עם עצמם... נדוש, אני יודעת, אבל הגעתי למסקנה שרב הקלישאות המאוסות האלה הן נכונות...

TerminalFrost

New member
צודקת!

מילים כדורבנות! נכונים ומדוייקים! תחושת ההתעלות הזאת שמקבלים כשאר יורדים על מישהו - אי אפשר להחליף אותה בשום סם סינטטי! (אפילו יותר טוב מלהיות מאוהב, או אפילו סקס, או אפילו אם אתה נשיא ארה"ב-מאוהב-עושה-סקס! האהא!)

אני מתכוונת כאן בפורום...../images/Emo140.gif

הייתה איתי מישהי בכיתה שתמיד הייתה מתנשאת , והאמת שאני יותר חכמה ממנה וגם יותר יפה, אשמתי שהחבר בדפוק שלה התחיל איתי, השרמוטה. אז תמיד שמישהו מתנשא זה נותן הרגשה שהוא מרגיש קטן וצריך שישמעו אותו או שהוא מקנא. scrow her

IC4

New member
דבר ראשון בלי קללות. למה לקלל?

דבר שני למה להתנשא ? מצה הצורך הריגשי שלך להשוות עצמך למישהי אחרת עד כמה ריקנית את
? ומי בפורום היה מרושע ? חוץ מאובי וואן הילד הקטן?

אני ריקנית???

אם אתה אומר אתה בטח יודע, הרי אתה יודע הכל לא? ולא קיללתי רק אמרתי את האמת. תשאל את כל מי שמכיר אותה קוראים לה : אוש.. מנ.. והיא גרה בחז..

IC4

New member
the unholy quest for enemies?

למה את בגישה של אני נגדך? זה לא מענין אותי מה את חושבת שאנשים חושבים על אישה אחרת. אני רק ניסיתי להביע איזה תמיהה ואת חשבת שאני מתנפל ומבקר אותך לרעה וצצת ישר להגיד משהו חסר אופנ/דיפנסיבי "אם אתה אומר אתה בטח יודע" לא במקום. והקטע עם הקללות "למה לקלל" זה מעין קריצה שלי לסוכני תפוז שמבקרים כל הודעה והודעה שאני רושם כדי לבחון אם אני ראוי לניהול פורום סאותפארק. באופן אירוני נטען בפניי שבגלל שאני מקלל יותר מדי/מדי פעם בהודעות שלי אז אני לא מתאים לניהול פורום שהוא סדרה שחלק בלתי נפרד מהכיף בה זה הקללות. אגב בשביל הרקורד גם פורום מאטריקס לא נתנו לי. רדסטורם פשוט ביקש מאטריקס וקונספירציות אחרות אז זה נראה להם יותר הגיוני משום מה
---- אחד מחוקי ארבע ההסכמות הוא שלא לוקחים שום דבר אישי

למעלה