לא מבינה את זה ! !

לא מבינה את זה ! !

כולם תמיד אומרים/אמרו "יהיה לך חבר כשתיהיה מוכנה לזה,כל עוד לא תהיה מוכנה לא יהיה לך חבר" אני מרגישה שאני ממש מוכנה לזה אבל א י ן ל י ח ב ר!!! אז מה אתם אומרים על זה[??] שהמשפט הזה בכלל לא נכון?!?!, או שאני עוד לא באמת מוכנה לזה ובגלל זה אין לי?!?! מקווה שלא התבלבלתם כי אני מאוד מבולבלת כרגע... מצפה לתגובות :):) נ.ב => אני -נתי- פשוט אני בכינוי אחר...(אם אתם זוכרים אותי בכינוי NATI היחידה!!!)

tofil

New member
ממממ

שמעי את יותר מידי לחוצה על שטויות אל תהיי לחוצה סתםם את חושבת שלכולןן יש חברר לא, לא לכולןן פשוט תחכי והוא יבוא לבד.. לא קשור אם את מוכנה או לא :|

mori17

New member
אם תחפשי זה יברח זה יבוא לבד ואת תראי את זה..

אין לי מושג בת כמה את אבל זה בא וזה יכבוש אותך
אל תהיי בלחץ את עוד ילדה זה לא שמחר את הולכת לרבנות
מורי

לא הזכרתי בת כמה אני...

אז אני בת 14 (עוד מעט 15)... אני יודעת שאני לא צריכה להיות לחוצה על שטויות אבל עדיין יש מקום קטן כזה שאני עדיין חושבת על זה ככה:"וואי ואם לא יהיה לי חבר,אני מוכנה לזה למה אין לי" ואני תמיד מנסה לא לחשוב על זה, ואני בתוך תוכי תמיד יודעת כשזה צריך לבוא זה יבוא וזה בא ברגעים הכי לא צפויים וברגעים שהכי לא חושבים על חבר,אבל אני תמיד חושבת על זה ותמיד יש לי חששות "ואם לא יהיה"... תודה על התגובות

coral66

New member
../images/Emo13.gif...

אני לא מאמינה במשפט הזה, והוא אפילו נראה לי טיפשי. אי אפשר להתכונן לזה, פשוט יהיה לך חבר כשמצאי את האדם הנכון לכך. וגם אין לך שום סיבה להילחץ מזה שאין לך חבר בזמן הכנון את תכירי את האדם הנכון:). בהצלחה מאמי

למעלה