לא מבינה את עצמי

לא מבינה את עצמי ../images/Emo3.gif

אני מידי פעם מקטרת (כמו כולן?!), שהבעל שלי לא מתייחס, לא נותן תשומת לב, לא מראה אהבה. למרות שאני יודעת שבדרכו ה"גברית" הוא אוהב. ביומיים האחרונים הוא הצליח להפתיע אותי. פתאום ניגש - מנשק בלהט, מחבק, מלטף את הראש. ואז, במקום לקבל את זה בשמחה, אני מציקה בשאלות: מה קרה? הכל בסדר? וכו'. מוכר לכן/לכם?

../images/Emo6.gif

זה תמיד ככה... אם את רוצה קצת תצומי, הוא עסוק מידי ואת נעלבת, אבל כשהוא בא ומפתיע, או שאת עסוקה מידי ואין לך חשק לזה, או שזה נראה חשוד
לכי תביני נשים...

מיכל999

New member
ילדה בלבן, את לא אישה?

מה זה- לכי תביני נשים? אני חושבת שהיא פשוט רוצה חום ואהבה, אבל כשהוא נותן לה את זה היא חושדת כי היא מפחדת שיש לכך סיבה. אני יכולה להזדהות- אני רוצה גבר שיאהב אותי, אבל כשגבר אומר לי שהוא אוהב אותי אני מפחדת שכל מה שהוא רוצה זה להכניס אותי למיטה (השד יודע למה), אולי זאת פרנואידיות, אבל אני מעדיפה לא להיכנס למיטה בפגישה הראשונה. אם רוצים סטוצים- אז אין בעיה, אבל אם נכנסים למיטה מהר בזמן שהגבר אומר לך שהוא אוהב אותך, והוא בקושי מכיר אותך, זה יכול להיות חשוד (לא תמיד כמובן). ברור שהיא לא מדברת על גבר זר, אבל עדיין אולי היא מפחדת שהוא בוגד בה, או שהמניעים שלו לא טהורים.

אני בחורה

שנמאס לה מכל הפדופילים שהכינוי שלה מושך, אז החליטה לבלבל את האוייב

מאו יין

New member
שלום...../images/Emo140.gif

אני קצת יסטה עוד יותר מהנושא ואני רוצה לאמר למיכל , כשנכנסים עם גבר למיטה ממש בהתחלה(פגישה ראשונה, שנייה ואפילו שלישית זו "בהתחלה"..) אז אני חושבת שמראש גורמים לכך שזה לא יצליח כקשר "רציני" ולא רק בגלל הגבר, אלא בגלל שמין עד כמה שהוא נפוץ בימינו, עדיין הוא משהו אינטימי ומיוחד אלא אם גורמים לזה שהוא לא יהיה אינטימי ומיוחד, כמו להכנס ישר למיטה כשעוד לא ממש מרגישים בנוח כל כך בהתחלה מחוץ למיטה.... ואז כל החוויה הכי מיוחדת שיש לזוג במיוחד בתחילת דרכו, הופכת לסתמית ואז כל המחשבה על אותו /אותה פרטנר/ית הופכת להיות סתמית, משהו שמוצה כבר.... מהר מידי... מבינים למה אני מתכוונת??

צפרדעית

New member
לא מסכימה

לדעתי במין אין חוקים... כבר ראיתי קשרים שהתחילו במיטה והיו להצלחה גדולה ולעומתם קשרים שהחלו בהמתנה וגם נגמרו ככה. צפרדעית <שטוענת שסקס הוא רק סקס ולא צריך לעשות ממנו אישיו>

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

PurpleGoat

New member
בהחלט מסכימה איתך ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

עם צפרדעית, that is. קשר שמתחיל בסקס לא חייב להיות סטוץ וסקס בפגישות ראשונות? למה לא? מה העניין?

מיכל999

New member
זה בערך מה שאמרתי

רק גם דיברתי על סטוצים, שגם יכולים להיות לגיטימים

אנחנו כאלה...

כשהייתי מקבלת פרחים כל יום שישי ביקשתי שלא ישלח באופן קבוע... שזה לי יהפוך להרגל... כי כשזה הופך להרגל ופעם אחת הוא לא ישלח אני אתחיל להציק בשאלות... מה קרה ולמה......

למעלה