לא מבינה כלום!!!

לא מבינה כלום!!!

תסבירו לי, תסבירו לי, חבריי המלומדים, למה אני נעצרת??? למה זה לא זז??? כבר שבועיים שלושה אין ירידה. זה מוציא אותי מדעתי. אני לא מוותרת על התזונה הטובה כי כבר התרגלתי אליה, וכבר אין לי חשק לדברים משמינים, אבל זה נורא מוזר. הדבר היחידי שיכול לשכנע אותי שגרם לעצירה זה העובדה שאני לא מתעמלת כבר שבועיים כמעט. האם עד כדי כך יש השפעה לדבר הזה ששמו ספורט??? אני חייבת לכתוב לכם מה אני אוכלת מדי יום: בבוקר: יוגורט גראנד פרי עם שתי כפות גרנולה-דיאט בעשר: שתי פרוסות לחם קל עם כף חומוס ועגבניה ב 13:00 - שניצל, או שתי קציצות טבעול או שתי שוקיים עוף, עם ירקות מבושלים או סלט, לרוב מוסיפה פחמימה, ולפעמים גם זה לא. ב 16:00 פרוסת לחם קל עם גבינה 5% וכפית ריבה ב - 19:00 סלט ענק עם טונה וכף רוטב אלף האיים לייט, וגם גבינה צפתית 5% בתוספת של פרוסת לחם קל. בנוסף, מותר לי עוד 3 פירות במשך היום. לפעמים אני גם מוסיפה מעדן דיאט שוקו-בננה של "תענוג" (55 קלוריות בערך) נו, מה דעתכם? אביטל, את גאון בחישוב קלוריות, כמה יש כאן? ואולי יש לכם תשובות קסם למה אני נעצרת?? help!!!!

אביטל +

New member
התפריט נראה בסדר גמור../images/Emo140.gif

הייתי הולכת על קצת יותר גיוון של פחמימות (טופו, סויה, בשרים אחרים) ספורט בהחלט יכול לתת דחיפה לירידה אבל לדעתי את הגעת לנקודת התאזנות של הגוף זה טבעי שהגוף שלנו עוצר מדי ומאזן את עצמו לא צריך להתייאש, צריך להבין שזה חלק מהתהליך ולהתאזר בסבלנות תקראי את המאמר בלינק המצורף, מסביר הכל אם את רוצה לעשות משהו תעשי ספורט מבחינת התפריט אל תנסי לקצץ אפשר לאכול לסירוגין, יום קצת יותר ואחרי זה יום קצת פחות כדי שלא תהיה התרגלות לאותו מספר קלוריות זו אחת הסיבות שבגללן אני נשקלת רק פעם בחודש

תודה, אביטל, ואגב, כמה קלוריות יש

כאן, לדעתך? נכון, לפעמים אני גם מנשנשת קצת פופקורן, שלא עולים על כוס-כוס וחצי ולפעמים יש עוד פרי, אבל זה בעצם תמצית העניין. את באמת חושבת שיכולה להיות עצירה של כמה שבועות, אבל זה לא אומר שהגוף יפסיק לרדת? איך זה מלחיץ אותי....

אביטל +

New member
לדעתי

בסביבות 1300-1500 קלוריות אבל בחישוב מהיר כזה את היחידה שיודעת מה הכמויות ויכולה לעשות חישוב אמיתי לדעתי תמשיכי כרגיל, כי זו עצירה טבעית אבל מה קרה לספורט ?

קצת התעייפתי, קצת היה לי חם, קצת

נלחצתי מהאירוע שקרה לפני כשבועיים בהליכה, את זוכרת, וקצת הזנחתי את זה בגלל זה אז הפסקתי אבל אני חייבת לחזור לזה.

יעל יקרה ../images/Emo42.gif

(מתפללת שההודעה הזאת תעבור אלייך, כי יש לי בעיות במחשב). יעלי, עצירה יכולה להימשך גם שבועות. (נקודה). לכן רצוי מאוד להוסיף כ"כ הליכות. למרות….שגם עם הליכות עצירה זאת עובדה שיכולה לקרות. יעל, כתבתי בוואלה, זמן מה לפני שעברנו שאנחנו כל הזמן סבורים שאנחנו יודעים הכל מכל בענין של הירידה במשקל. אבל בעצם, מודדים את הענין לאורך כל הדרך מהיבט צר וממידע מוגבל. גופנו הוא מכונה כל כך מופלאה, בריאת טבע מדהימה! שישנם עד היום תהליכים שהמדענים לא פיענחו עד סופם. יש עוד כל כך הרבה גורמים שיש להם השפעה על כל תהליך (גם הירידה במשקל) וכשאנחנו רוצים למדוד ב"כלים" רגילים למה לא ירדנו או לא די ירדנו….אופס, אנחנו מגיעים למסקנות נמהרות מדי שיכולות לעיתים להטעות אותנו. ומשם הדרך כל כך קצרה משם לומר, "לא הולך לנו", "כמה אנחנו משקיעים ו…יוק!". והיאוש? השד הקטן? לא צריך הרבה כדי לעלות על העגלה וכמו מלך לקבל את המלכות על הנשמה. (תראי מה היו המילים האחרונות שלך בהודעה…..). תוסיפי גם ככלל, את מה שאנחנו אומרות/ים כל הזמן, שהמאזניים הם לא מדד אמין! והדרך הכי טובה לדעת זה בלמדוד היקפים….מפני שכך אנחנו בעצם עוקפים, מנטרלים יותר נכון את הגורמים האחרים שבתכלעס לא מאפשרים לנו לראות את התוצאה במשקל. אז הכי כדאי לראות את ההצטמצמות בהיקפים דרך הבגדים או במדידה עם סרט מידה ! ויעלוש, תזכרי טוב טוב את הקטע הזה. אני יודעת שלא ברגע "מעכלים" את העובדה הזאת והמאזניים בשבילנו תמיד היו ה-תעודה האמיתית! (אז זה לא. לא ענקי!!!). רוצה "לנצח"?? מאוד??? כל פעם כשנדמה לך שאת עושה דברים שנראים לך (!) כנגד כל הסיכויים ושהם לא יוכיחו את עצמם בסוף, שזה פול גאז בניוטרל. שאת נעצרת לאורך זמן מדי, וכל שאר מרעין. תיזהרי!! מאודדדד….זה אבק שעולה מסערות המחשבה שבעצם מסתירות לך את האמת. במתמטיקה הכי פשוטה כשמחברים אחד ועוד אחד לעולם לעולם לא מקבלים שלוש. זהו. פשוט, לכי על זה ככה. וההיגיון הזה "ישמור עלייך" כל פעם כשהרוע ינסה שוב לבצבץ ולעלות ולתפוס מקום נכבד. (תשאירי אותו מכווץ ומגומד במקום הראוי לו יעלוש). וגם כל כך חשוב, אורך הנשימה. תהיי קצרת רוח מדי (= חזרה לדפוסי החשיבה מאז ומתמיד) מה יהיה ההבדל בין נסיונות הירידה הקודמים שלך לזה של היום??? מכל הלב שלך, דליה.

למעלה