לא מבינה כמה דברים

loveisjoy

New member
לא מבינה כמה דברים

שלום שלחתי 3 סיפורים לפני כיומיים וכלום עוד לא עלה למרות שחיבלתי במייל הודעה שהנושא בבדיקה. מה, היה כאן מיון ראשוני? לפי איזה קריטריונים? האם עד יום ג' יועלו כל הסיפורים? וחוץ מזה ספרתי וראיתי שיש כאן לפחות בין 300 ל-400 סיפורים ואם עוד הרבה חיכו לרגע האחרון כמוני, אז בטח יהיה אולי כמה מאות סיפורים. אז איך בדיוק נדרג אותם? אולי אפשר שיהיה לערוך אותם אחרת? אולי רשימה יותר מקובצת שלהם לפי שמות רק. אולי לפי סדר אלף בית שלא יצא ככה שמי ששלח מזמן הוא יהיה בעמוד האחרון. אולי אפשר לתת תקציר יותר גדול ב-2 שורות על כל סיפור... באמת רוצה לדעת האם יהיה משהו שיקל על ההצבעה. וחוץ מזה, אני חושבת שלכל הסיפורים תצטרך להינתן להזדמנות שווה מצד המקצוענים קוראי הסיפורים. אשמח לדעת האם יש עוד סיפורים אשר יועלו שעדיין לא עלו?

eladchen3004

New member
גם אני באותו המצב...

כנל שלושה סיפורים מיום שישי מייל שהכל בבדיקה אך אין פרסום. אולי מישהו יכול להסביר איך זה עובד ו... באמת כדאי שהמקצוענים ישפטו כי זאת לא תחרות למי יש הכי הרבה חברים באינטרנט אלא מי כותב הכי איכותי.

loveisjoy

New member
כן אני לא מבינה כמה זמן לוקח

כמה זמן לוקח להעלות סיפורים? מה כבר יש לבדוק יותר מדי...

police267

New member
אני אפילו במצב יותר גרוע

לפני כחודש וחצי העלתי עוד שני סיפורים ור היום הודיעו לי שאחד מהם לא התקבל. חברה...תבינו, הם לא מכונות. נשלחים אליהם אלפי סיפורים והם צריכים לקרוא את כולם. אז סבלנות ובהצלחה

just words

New member
צריך סבלנות

לי התמזל המזל ושלחתי בשישי והתקבל היום סיפור אחד. אני מניחה שעד התאריך שההצבעה תיפתח, הם יאשרו/ישללו את כל הסיפורים, לא יתכן אחרת, לדעתי. אבל אם את אומרת שיש מאות סיפורים, נשמע גם כך תלוש מהמציאות... מתוך מאות רק 30, מה באמת הסיכוי שאלו יהיו הנבחרים מבחינה ספרותית.... בהצלחה לכולם

למעלה