../images/Emo13.gifשלום לך
היי קראתי את דברייך ואני מבינה לליבך. אני מתרשמת מכך שיש לך הנתונים ה"חיצוניים" לפחות בכדי שגברים יתעניינו בך. כלומר, את בחורה רצינית, משכילה, אינטיליגנטית וכו'. ולמרות זאת אינך מצליחה להרשים את הצד השני. אינני מכירה את כל התמונה וגם כשאת מתארת את השיחה בדייט כ"זורמת", לא ברור אם גם הבחור בדייט חש כך. ייתכן שיש משהו שאת משדרת שגורם לבחור לא להתקשר לאחר הדייט הראשון.את יודעת שתקשורת בין אנשים היא לא רק מילולית ואולי (אני רק מניחה מפני שאיני מכירה אותך), את משדרת משהו שלא נתפס כחיובי בעיניי הצד השני. אולי את משדרת משהו מאיים, מלחיץ, ביקורתי ובוחן. ואולי את משדרת להיפך, תחושה ש "אני לא מספיק שווה", "אני לא מספיק יפה" "הוא בטח לא ירצה אותי", כלומר, מסר לא מילולי של חוסר ביטחון עצמי וחוסר הערכה כלפי עצמך. (קחי בחשבון שגברים רבים נמשכים לאישה בעלת ביטחון שמעריכה את עצמה). מבלי להכיר אותך קשה לשים את האצבע על הסיבה ולפתור את הבעיה על רגל אחת. אם עניין זה מפריע לך אני מציעה לך לבקש משוב על המסרים הלא מילוליים שאת משדרת, מאנשים שמכירים אותך מחיי היומיום, או להתייעץ עם איש מקצוע בעניין זה. אין סיבה שתסבלי מעוגמת נפש בזמן שאת יכולה בעזרת צעד קטן, לשנות את חייך. בהצלחה