לא מבינה למה

Anybody Home

New member
לא מבינה למה

כל מה שאני מייחלת לו- קורה הפוך. אני אומרת X, קורה Y. אני מאמינה שיקרה Y, אז קורה X. למה למה למה זה מתסכל

Anybody Home

New member
X ו-Y הם המון דברים

רציתי להתקבל לתפקיד מסוים- דמיינתי את עצמי בו, חלמתי עליו, דיברתי עליו בלי הפסקה...בשלב מסויים הרגשתי ממש טוב, כאילו שכבר התקבלתי. ובסוף- לא התקבלתי. רציתי מאוד לצאת לחופשה- אותו דבר, בסוף היא בוטלה. הסיכויים היו מאוד קלושים שהיא תתבטל. אבל איך שאמרתי "אני נוסעת לחופשה", שעה אחרי הודיעו לי על ביטול. אני אומרת "האוטובוס יבוא בזמן"- האוטובוס מאחר אני אומרת "האוטובוס יאחר"- הוא בא בזמן. פשוט כל מה שאני אומרת ורוצה, קורה הפוך באופן מדוייק.

זה הולך ככה

כל מה שקורה אחרת ממה שביקשת.. זה כי את אמורה לקבל משהו יותר טוב ממה שביקשת, משהו שיותר מתאים לך. ואם את מורדת ורוקעת ברגליים וכועסת על העולם על שלא הגשים את רצונך הספציפי, את עלולה לפספס את המתנה היותר טובה, כי היא לא משתלבת עם עניות דעתך. עם סבלנות ואמונה זה יתגלה בפנייך. לפעמים זה מבחן כזה שהיקום בוחן אותנו, לראות אם אנחנו סומכים עליו. עליך לוותר קליל על השליטה בחיים שלך .. ואז תראי איך שהם מתנהלים מעצמם מתוך חיבור אוטנתי למהות שלך, לחיים עצמם, להתנהלות הטבעית וזרם החיים. זה המצב הגבוה ביותר של שליטה -> השחרור. ורק אז מתרחש הסנכרון הזה בין מה שמתרחש בתוכך לבין מה שמתרחש בחוץ. הרעיון זה לבקש .. ועם זאת להישאר פתוח, כי אולי יש משהו שאפילו יותר מתאים לך ממה שאת רוצה. אז בפעם הבאה שלא קורה מה שביקשת דעי שזה מבחן, שרוצים לתת לך משהו יותר טוב.. האם תוכלי להיות שמחה באותו הרגע על כך?

הבעיה שלך מאוד פשוטה

כל הזמן, המנטרה הזאת של "כל מה שאני אומרת ורוצה, קורה הפוך" מתנגנת אצלך ברקע. המחשבה הזאת כל-כך חזקה אצלך, שהיא הפכה לחוק טבע במציאות שלך. אז מה דעתך פשוט להפסיק לחשוב ככה? כמובן שאני לא ממליץ לך ללכת לקיצוניות השנייה ולהתחיל להאמין שכל משאלותייך יתגשמו כבמטה קסם. אני פשוט אומר: תהיי פתוחה לקבל מהיקום את מה שאת מבקשת. ואם קורה פעם שאת מבקשת משהו ולא מקבלת, תביני שגם זה בסדר. אם היושב במרומים לא נותן לנו את מה שאנחנו מבקשים, אז כנראה שיש לו סיבה טובה... תסמכי על שיקול הדעת שלו. בכל זאת, הבוס הגדול של היקום "קצת" יותר חכם ממך וממני. הוא יודע מה שהוא עושה.

liranush39

New member
אני אומר לך גם יותר מזה...

קודם כל... תתחילי בהודייה, לומר תודה על מה שיש לך, דבר נוסף- מאוד מכירה את מה שאת אומרת וגם אני דיי טיפוס שהכל צריך להתנהל איך שהוא חושב, אבל אני אומר לך מה אני לומדת.. יש תחום אפור. שאמנם אני לא מקבלת את מה שאני רוצה בידיוק, אבל אני מקבלת משהופחות או יותר דומה. וסתם דוגמא- בשבת הלכתי לבריכה להתרענן, ואמרתי לעצמי,וואי איך היה מתאים לי שלשעה שעתיים או אפילו חצי שעה- לא יהיו אנשים בבריכה, ואז אוכל להתאמן בשקט, ולשחות לכל אורך הבריכה... כשראיתי שזה לא מגיע, אמרתי לעצמי- טוב... אני מחליטה בכל זאת להתאמן, אבל זה לא יהיה לאורך, אלא לרוחב, וזה לא יהיה איפה שכל האנשים, זה יהיה במקום שלרוב אין כ"כ אנשים. וגם אם יהיו לי הפרעות- אני אזוז קצת או שאחכה שהם יזוזו. וזו הכוונה שלי בתחום האפור... לחפש איפה בכל זאת- כייף לי, וטוב לי, ואיפה בכל זאת יש לי מקום וביטוי. והיה באמת נפלא. שחיתי קרוב לשעה, והייתי מאוד גאה בעצמי. אל תחפשי בדיוק בדיוק את מה שאת רוצה- תשאפי לזה כן,אבל תדעי להינות גם באפור.

למעלה