לא מבינה מה הוא רוצה

• פותח הנושא KenZa
  • פורסם בתאריך

KenZa

New member
לא מבינה מה הוא רוצה

הכרתי מישהו לפני כמה חודשים באתר היכרויות שממש חיבבתי... היה קליק טוב וכייף לדבר.. מישהו בטעם שלי לגמרי.
הקשר נמשך שבוע בערך ואז כשהרגשתי קצת ריחוק שלחתי לו סתם הודעה חמודה בקשר למשהו שדיברנו עליו והוא הפסיק לענות לי... מאז לא שמעתי ממנו יותר ודי שכחתי ממנו.
לפני כמה ימים הוא כתב לי הודעה משום מקום בסגנון "מה קורה? מה חדש?" וכו', התחלנו קצת לדבר והוא כתב לי שהחודשים האחרונים שלו היו מאוד עמוסים... עבר ניתוח, תקופת מבחנים וגם נכנס ויצא ממערכת יחסים... עניתי לו בקריצה שעכשיו מובנת לי ההיעלמות שלו.
הוא הציע שניפגש (ואפילו דיברנו על זה שנהיה בניו יורק חודש הבא ביחד באותם תאריכים וצחק שניפגש שם) אבל לא יכולתי באותו היום ואמרתי שנקבע להמשך השבוע.
מאז השיחה הזו הוא לא כתב לי יותר מיוזמתו (עברו 5 ימים)... רק אני שלחתי לו הודעה "אגבית" לפני יומיים והשיחה הייתה מאוד קצרה כי הוא היה צריך לחתוך... ויום אחרי זה הוא עשה לי לייק בפייסבוק ושוב לא שמעתי ממנו.
מרגיש לי קצת כאילו הדפוס חוזר על עצמו והוא הולך להעלם שוב... הוא שולח לי מסרים סותרים, מצד אחד כשהוא מתחיל לדבר מיוזמתו הוא נשמע מאוד מעוניין להפגש ולהכיר ואז.. פוף נעלם! ולא נותן סמני חיים/התעניינות.
חשוב לי לציין שהוא נראה לי בחור ממש אחלה וכן יש חיבור כולשהו ואני הייתי רוצה מאוד להפגש ולהכיר אותו כי אני מזהה פוטנציאל... השאלה שלי היא - האם לכתוב לו משהו ישיר על זה ולעשות "מהלך" (משהו שלא אופייני לי בכלל!) אם אני רואה שהוא נעלם שוב או פשוט לחכות שיכתוב ואם לא אז לשכוח ממנו לצמיתות?

מתנצלת על החפירה מראש
לא מבינה ראש גברי...

NSW2

New member
שחקן מצוי

או סתם בחור לא יציב כל כך.
וזה ממש לא רק הראש הגברי.
נשים עושות את זה כל הזמן את המשחקי אגו האלה.

Shamy

New member
נשמע שהוא מנסה "לפסוח על שני הסעיפים"

בימינו אלו מאז המצאת הטינדר וואטסאפ ופייסבוק , עולם ההכרויות השתנה ללא הכרה

הדיסקרטיות קיימת בצורה שלא תאמיני עד כמה ואכן היא יכולה לפגוע!

בכל מקרה כמו שלי נראה הוא כנראה מפתח קשרים במקביל עם עוד כמה בחורות מהאתר והוא עוד לא התביית על אחת , אני בתור בחורה כנה וכזאת שלא דופקת חששבון לאף אחד ולא לשום דבר , הייתי שואלת אותו דוגרי מה הבעיה שלו ולאן הוא נעלם ולמה אני מקבלת קצת לוקשים בשקל. תגידי לעצמך גם את בחורה זהב את שווה הרבה ואין שום סיבה שלא תקבלי את הנסיך שמגיע לך

שיהיה בהצלחה

אני ממליצה על אתר OKCUPID אגב

אז אולי תעזבי את מה שהוא רוצה?

הלקח הכי חשוב שלי ממה שציינו כאן לגבי כל התקשורת "שלפני" הכרות ותקשורת אמיתית:
מי שרוצה באמת נפגש, ואנשים שומרים יותר קרוב וחזק את הזמן שלהם (אחרי 8 שעות ביום מול מסכים...) ומסננים יותר ולא סגורים על עצמם יותר מתמיד. את רוצה באמת לנסות להכיר אותו? תשמעי מה עשו פעם (לפני 2007):
את לוקחת את הפלאפון, מחייגת, אומרת היי ושואלת אותו אם הוא רוצה להפגש.
&nbsp
טאדם נחסך פענוח לייקים, הודעות אגביות, הודעות בסגנון, הודעות חמודות, קליקים, וכל מה שקיים ולא כתבת...

למעלה