לא מבינה מה זו אהבה וירטואלית

לא מבינה מה זו אהבה וירטואלית

נכון שאנשים מדברים על זה, זה קיים באויר, אבל אני לא מצליחה להבין, איך שני אנשים שמעולם לא נפגשו, ואולי גם לעולם לא יפגשו, אוהבים, חולקים רגשות משותפים, נחשפים, נפתחים, מתודעים, מוזר ומסקרן, אני מודה, וגם מושך ומפתה, אבל האם זה בכלל אפשרי? האם זה אכן קיים? האם זו לא עוד פנטזיה?

Flash Button

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo18.gifזה לא חייב להיות כך

יש משהו במה שאת אומרת, אבל זה לא חייב להיות כך. אהבה וירטואלית יכולה להיות לדוגמא אהבה שהתחילה באינטרנט, עברה לפגישות, ונסתיימה בקשר רגיל כמו כול קשר. זה מתחיל באינטרנט, רואים שיש מין התאמה רגשית כזאת (הדדית חו חד צדדית), ואם זה עובד אז מנסים. זה מה שלפחות אני יודע.

SMG

New member
אממ ננסה להסביר:

כשאנשים מאוחרי המסך, לפחות לדעתי, הם הכי פתוחים שאפשר.. אמיתים.. פנים מול פנים אנשים יותר נבוכים.. ובכלל אם יש האפשרות שהם לא יפגשו לעולם אז זה עוד יותר מוסיף לעניין של הפתיחות. ולכן לאנשים קל להתאהב באינטרנט.. יש אנשים שכן נפגשים אך במיצאות כמו שאמרתי אין את אותה כימיה כמו שיש על המסך מפני שאנשים יותר נבוכים יותר סגורים, ולכן לפעמים זה לא הולך במציאות כמו שזה היה בנט... וכן זה אכן קיים.. וכמו כל פנטזיה.. אפשר להגשים אותה

Flash Button

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo18.gifדברים נכונים

במציאות, זה הרבה יותר מבוכה מהאינטרנט, ודווקא באינטרנט יש שיחה יותר פתוחה ומציאותית יותר. למרות זאת, כמו שהספקתי לראות, יש המון שוני בין האופי באינטרנט לבין האופי במציאות..

screwdelulu

New member
דעתי בעניין:

אני חושב שאין שוני, הבנאדם הוא אותו בנאדם והאופי הוא אותו אופי. מה שכן: בגלל שב"מציאות" אנחנו יותר נבוכים וסגורים, אנחנו פחות מראים את האופי שלנו, לפעמים אנחנו גם מראים אותו כגס יותר, או כבוטה ועוקצני יותר. אני חושב שהאופי הגס יותר הוא תוצאה של מבוכה... אם מישהו יפתח אליך באמת גם במציאות, תראו שזה אותו בנאדם בדיוק. אגב, אני חדש כאן. נעים מאוד...

Flash Button

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo18.gifהממ.....

יש משהו במה שאתה אומר פתחת לי את העיניים בצורה אחרת עכשיו...ואם זה כך זה מעולה בשבילי (אני מבין ת'צמי
) וברוך הבא לפורום!

SMG

New member
../images/Emo45.gifנכון

אבל בקטע שגם באנטרנט לאנשים הרבה יותר קל להפגין חיבה.. והרבה מילים של אני אוהב\ת אותך וכאלה.. במציאות.. קשה נורא.. לי לקח זמן עד שיכולתי להגיד לו את זה בפנים.. אבל זה נכון.. נניח עכשיו.. אחרי הרבה זמן שאנחנו יחד, אנחנו מדברים אחד עם השני גלוי כמו בנט.. ככה שלדעתי אם בפגישה הראשונה עם הבנאדם לא הולך כל כך ואין הרבה כימיה.. במיוחד אם אתם ניפגשים דרך הנט אז לא לוותר על הההתחלה.. לתת צ'אנס.. כי כשניפגשים פנים מול פנים זה מביך יותר.. ומתביישים.. אז בהתחלה זה לא יהיה אותו הדבר אבל אולי לאט לאט..

ayala26

New member
למה לא?

אספר מנסיוני האישי. הייתי סטודנטית באוניברסיטה כלשהי בארץ והכרתי המון בחורים וגם יצאתי עם כמה. עכשיו, אני לא מנסה להכליל משהו על הגברים הישראלים שהכרתי, זכרו שמדובר בסיפורי האישי, אבל לי היה קשה מאוד להגיע למה שאת תארת "אוהבים, חולקים רגשות משותפין, נחשפים, נפתחים, מתוודעים" כי כשהבחור מנסה לנתב כל שיחה לסקס זה קצת מאכזב (יש עוד דברים לדבר עליהם!!!!!!!) ומוציא את החשק לדבר. ועל אחת כמה וכמה כשהוא לוחץ בפגישה הראשונה גם לעשות. וזה לא שאני שמרנית מי יודע כמה אך אני בדיעה שלא כך בונים מערכת יחסים. ובאינטרנט כשהתחלתי לדבר עם אותו גבר הולנדי, בכלל לא עלה על דעתינו שנפגש, פתאום מצאתי אוזן קשבת, פתאום היה מישהו שענה על השאלות שלי, דיברנו על הכל ובעיקר על רגשות... גם שנינו נמצאנו באותה העת במצב שהיינו זקוקים לתמיכה ונתנו אותה אחד לשניה. אחרי כמה זמן של שיחות כאלו פעמיים שלוש בשבוע גיליתי שאני חושבת עליו גם במשך היום, שאם קורה משהו אני מחכה שנפגש באינטרנט כדי שאוכל לספר לו, חושבת מה הוא היה אומר על זה, מה הוא היה מציע וכדומה. ואז אני חושבת שזה היה כל כך טבעי שכהכרתי אותו כל כך ונחשפתי בפניו כל כך והוא הבין התאהבתי בו. למה נפגשנו רק לאחר 8 חודשים? כי הוא גר רחוק, 3300 ק"מ ליתר דיוק, במדינה אחרת...

SmellyOne

New member
לדעתי..

אהבה וירטואלית אכן יכולה להתרחש באינטרנט, אמנם על מנת להחזיק את הקשר ולפתח מחוייבות - הקשר חייב לעבור גם ל"מציאות"..

F a s t

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifוהכי חשוב..../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

את העיקר שכחתם! נכון שקל יותר להפתח לאדם שלא עומד מולכם, כאילו דיברתם עם המחשב ולא עם אדם חי, אבל כשהאדם לא עומד מולכם אתם מפספסים חלק עיקרי ממנו: את הקול שלו, את הריח שלו, את שפת הגוף. את כל הפרטים האילו הראש שלכם משלים לפי הרושם הכללי שקיבלתם על האדם - כלומר טוב או רע, וככה אתם יכולים לקבל לכם אידיאל פרי דימיונכם הפרוע (או שלא). וכשהוא כל-כך מושלם, כמו שהוא יכול להיות בראש שלכם, איך זה שלא תתאהבו בו? וצר לי שגם אני מדברת מניסיון שתהיה לנו שבת שלום

למעלה