לא מבינה!

לא מבינה!../images/Emo7.gif

הכרנו , והתאהבנו קשר כמו "באגדות" חל ביננו , אך מה שהפעם לא היה סוף שמח היה לנו טוב יחד , בזמן הקצר שהיינו יחד היה לו הספק אדיר שקיים כעבור זמן רב אצל זוגות אחרים הלהט והרצון שלך ממש סחפו אותי יחד איתך, ופתאום פחדת קיבלת רגליים קרות "ובאמצע החיים" אמרת שאינך בנוי לקשר רציני ואני זאת שמבולבלת לא מבינה למה אתה נרתע שהגענו למקום המיוחל שרצינו,איך אתה פתאום נעלם ואיתך לקחת הכל למה אתה לא מתגבר על רגשות "הפחד" וממשיך בעקבות האהבה. האם "המונחים " של הגברים הם אכן תירוצים ? או שבאת לפעמים הפחד שיש בנו מונע מבעדנו להיות במקום המיוחל ששמו אהבה

Vdrums

New member
כן, יש כאלה שמגיעים למקום מסוים, וה

והם רוצים להגיע אליו אבל שהם מגיעים הם נתקלים בחרדה ועוזבים. בן אדם כזה לא מוכן עדיין לדברים מסויימים שכך וטוב שזה נגמר.

זה לא משנה אם את מבינה או לא

את הסיבה .. הבחור החליט להעלם .. תכבדי את החלטתו ותעביר הלאה..

קודם כל אני חיפשושית ולא חיפושית

דבר שני , מה ציפית ? שאני אכתוב .. אוי איזה מנייאק הוא .. אייך הוא עשה לך דבר כזה ? אני דוגלת באמירת האמת קשה ככול שתהיה .. לא יעזור לך לחשוב למה הוא לא רוצה וכו' . הוא החליט וזהו . אם מה שאני כותבת לא נראה לך את תמיד יכולה לדלג..

לא ציפיתי

שתכתבי עליו שום מחמאה "מנייאק " אני יודעת מה האמת חמודה רק ניסתי להבין אם באמת גברים מוכנים לוותר על אהבה בגלל מחסום מסוים ולכתוב לי "זה לא משנה אם אני מבינה או לא " לא נראית לי תגובה הולמת למה ששאלתי, אין לי צורך בתשובות ציניות רציתי להבין את האמת שמאחוריי האמירות ואם אין לך משהו חכם לכתוב עדיף שלא תכתבי כלל , תודה

Vdrums

New member
תכלס זה לא משנה. אין מה לשבור את

הראש, הבחור לא רוצה להמשיך, לא צריך.שלום ולא להתראות, הגעתם לנקודה מסויימת את רוצה ימינה הוא מפחד למה לך לבזבז את הזמן? וזה לא משנה מה הסיבה שלו. הוא מוותר, יאללה ביי.

למה את חושבת שאין לי משהו

חכם להגיד ? זו עצה מאוד חכמה.. להמשיך הלאה כשלא רוצים אותך .. חוצמזה .. מ זה משנה לך אם *כל* הגברים מוכנים לוותר על אהבה בגלל מחסום מסויים . מה שחשוב הוא הגבר שאת איתו , לא ? באמת שלא התכוונתי לפגוע..

||שקורא מצב כזה

אני רוצה להגיע לתבונות כלליות , הוא לא החשוב כאן מה שחשוב שאני אדע להשכיל לפעם הבאה ולא להכנס לתוך זה. אני ממשיכה הלאה כאילו לא היה , אני בדרך כלל חזקה הוא לא מה שישבור אותי הכל בסדר )לא נפגעתי שבוע טוב

Vdrums

New member
את לא יכולה להגיע לתובנה לגבי

גברים ממה שקרה לך איתו. כל אחד וסיבותיו, שתתחילי להיפגש עם מישהו והכל יהיה ורוד יש מצב שתעצרי שניה ותורידי את הקצב. אבל את לא תדעי אם הוא יעלם מתישהו בנקודה המדוברת

את צודקת

כל גבר וסיבותיו אינני יודעת אם הוא יעלם או שאני ארצה להעלם בכל קשר אין הבטחות מראש לגביי העתיד , פשוט זורמים אבל אני באמת רציתי להבין בנודע לקצב המהיר של התפתחות הקשר אולי בכלל עדיף לקחת הכל באיזי בתחילה - מה שמתחיל מהר , נגמר מהר-

יקירה....

אנו בני האדם עיוורים כאשר אנחנו מאוהבים... יכול להיות שמבחינתך זו היתה אהבה מהאגדות אבל לא מבחינתו. מה זה משנה למה הוא נרתע ,העובדה היא שהוא "נעלם", אין לך צורך לעשות ניתוחים מעמיקים בשאלות הללו. אני יודעת שזה לא קל, אבל לך כל צורך להבין אותו. את כרגע צריכה רק להבין את עצמך ולדאוג לעצמך. אין מה ללמוד בסיפור הזה ,כל אדם הוא משהו אחר ועם כל דבר מתמודדים בעיתו, עם השנים ההתמודדויות שלנו עם דברים מוכרים הופכות להיות יותר קלות. הזמן הוא המרפא הכי טוב.

לפעמים באמת קיים הפחד.

ולפעמים זה מעבר. למה לחיות בזכרון עגום כשאפשר להפיג מזה אחלה חוויה שהייתה?

למעלה