לא מבינה

לין20

New member
לא מבינה

אני לא מבינה מה קורה איתי,אני לוקחת כדורים עושה מה שהרופא אומר לי אבל המצב לא זזזזזזזז!!!!!11 הייתה תקופה שנרגעו לי הכאבים אבל משבוע שעבא הם חזרו ובגדול נמאס לי לא לישון מהכאבים ולא לצאת לשום מקום נורא מרגיז כל המצב הזה הרופא אמר לי לבוא אליו ביום ראשון אם ימשכו לי הכאבים . מקווה שישתפר לין

האם יש לך לופוס?

הי לין האם יש לך לופוס? כמה זמן את חולה? במה את מטופלת? שתפי אותנו ואולי נוכל לעזור לך מהניסיון שלנו. הכאבים הם חלק מהעניין, אבל יש משככי כאבים שבהחלט יכולים להיות אפקטיביים כמעט ללא נזקים, כמו כן יש כאלו שחימום המקומות הכואבים עוזר להם, יש כאלו ששכיבה במנוחה עוזרת להם (לי, למשל, כואב יותר כאשר אני נמצאת במנוחה...) כוכי

gaia20

New member
הי לין...

אני מבינה שכואב לך, אני היתי איפה שאת נמצאת, רק עצה אחת יש לי אליך- התאזרי בסבלנות, עם הזמן גופך יסתגל ויגיב לתרופות. לכי לרופא ביום ראשון, גם אם מצבך ישתפר, הלופוס יכול לתעתע בך ליום אחד ולשוב ביום אחר... את יודעת, עד לפני כמה זמן היתי מטופלת באסף הרופא. בימים שלפני הבדיקה ובימים שאחרי הבדיקה- הכל היה מצויין. אבל- ברגע שהיתי מגיעה לבדיקה, באותו בוקר, כל הגוף התחיל לכאוב לי... זה היה משהו מוזר כזה שרק ביום הבדיקה הלופוס התעורר לחיים ותקף את גופי... בכל מקרה, אני מקווה שתרגישי יותר טוב מחר
שלך,

למעלה