לא מברכים פה אחד ת'שני?!!?!?

מיטללל

New member
לא מברכים פה אחד ת'שני?!!?!?

חג שמח ומהנה
איפה אתם עורכים את ליל הסדר ?
מה התוכניות לחג ?
אתם צמים ?
אם הייתם מוצאים את האפיקמון, ויכולתם לבקש משהו, כל דבר, מה הוא היה?

TheWhiteTigris

New member
חג שמח וכשר!

ליל הסדר יעבור אצל הדודים בצפון. לחג - ללמוד (עד עכשיו התבטלתי ונחתי). 2 עבודות להגיש שלא התחלתי אותן... צמים? זה פסח. בום כיפור אני אצום. אין איזה משהו חומרי שהייתי רוצה כרגע. (אולי בעצם את דיסק אליפות אירופה של מכבי ת"א בכדורסל השנה האחרונה. לא הספקת לקנות אותו וכעת הוא נעלם מהחנויות...)

../images/Emo162.gif חג שמח וכשר לכולםםם../images/Emo155.gif

איפה אתם עורכים את ליל הסדר ? אצל ההורים של ארוסתו של אחי מה התוכניות לחג ? להיות אצל אחי (בת"א) אתם צמים ? ביום כיפור אם הייתם מוצאים את האפיקמון, ויכולתם לבקש משהו, כל דבר, מה הוא היה? האמת אני לרוב מקבלת מה שרוצה תמיד

ת מ י מ ה

New member
חג שמיחחחח

אני עושה את החג פה בראשון אצל דודים תוכניות לחג- בומבמלה.. אני שומרת על כשר (רק בפסח..) (מישהו מכיר בירה כשרה?..) בנוגע לאפיקומן לא יודעת לא לחוץ לי... פסח זה חג של חירות והפסח הזה הוא מיוחד כי אני אזרחית.... חג שמייחחח מלא באהבה ואושר

Zoharrr

New member
:) חג שמח

איפה אתם עורכים את ליל הסדר ?בבית מה התוכניות לחג ?לישון והרבה. אתם צמים ?כן,אני לא אוכלת קמח ללבן או סוכר מה שאומר שאני לא אוכלת שומדבר מתוק ולא לחם לבן=מצות,אני לא ממש אוכלת. אם הייתם מוצאים את האפיקמון, ויכולתם לבקש משהו, כל דבר, מה הוא היה? שכולם ירגישו טוב.

חג שמח לכולם..

איפה אתם עורכים את ליל הסדר ? אצל סבתא עם עוד דודים.. מה התוכניות לחג ? הממ בעיקרון להשלים את מה שלא למדתי כל הסמסטר.. אבל אני בספק אם זה יצא לפועל כמו שאני מכיר את עצמי.. אתם צמים ? הממ.. לא.. אוכלים כל מה שזז כל עוד הוא כשר לפסח.. וכל עוד השן לא כואבת.. אם הייתם מוצאים את האפיקמון, ויכולתם לבקש משהו, כל דבר, מה הוא היה? שהערבים המאפנים האלה יעזבו אותנו בשקט כבר.. ושאני לא יקרא יותר בעיתון על חיילים ואנשים שנהרגים ונפצעים בשביל שטויות סתם ככה בפיגועים.. וכנ"ל דברים כמו התאונה שהייתה היום על הצעירה שמתה עם הילד שלה כשהעורך דין נכנס ברכב שלהם ברמזור..

liontamer

New member
חג שמח לכל השבט!

איפה אתם עורכים את ליל הסדר ? באילת, המשפוחה באה מה התוכניות לחג ? עבודה עבודה עבודה, אין ספק, העבודה הבאה שלי תהיה סטנדרטית ולא שאני אעבוד כשכולם בחופש אתם צמים ? אוכל רק טורטיות של אבא אם הייתם מוצאים את האפיקמון, ויכולתם לבקש משהו, כל דבר, מה הוא היה? תסלחו לי שאני לא מצטרף כאן אל שלל האנשים שיכולים להחליף את קופי ענאן עם הבקשות שלהם, אני פשוט רוצה לצאת לאיזה קאמל טרופי או דקאר לאון מאחר למשמרת

dush18

New member
../images/Emo20.gif אם כבר מדברים עלך תוכניות לחג..

מי עוד בא מחר לבובבמלה?

mass

New member
חג שמח

סוף סוף אפשר לישון כמו שצריך, כל מי שבחופש, שינצל זאת:>

חג שמח../images/Emo155.gif../images/Emo162.gif../images/Emo161.gif

את הסדר אני עושה אצל האנשים שאני הכי אוהבת בעולם- סבא וסבתא הם גרים מעליי...אז זה נחשב בבית
תכניות לחג-קודם כל להבריא, כי עכשיו אני חולה נורא, העונה הזו גמרה אותי מהתפתחות של אלרגיות בעע בעע בעע (אני לוקחת יותר כדורים מסבא וסבתא שלי
) ואחר כך- לטייל עם חברים, להתאמן, לנוח הרבה לקראת המאמץ האחרון של סוף השנה, אההה והכי חשוב- נסע להביא כלבה חדשה
אני ועוד איך צמה, אין מה לאכול בחג הזה! ועוד לא אוכלים קטניות
כרגע זה לא מפריע לי כי כל דבר בערך עושה לי בחילה
כל דבר? שקט

נועם m

New member
חג שמייח צדיקים שלי! ../images/Emo6.gif

ליל הסדר- אצלנו, וסוף סוף עם הצד הקיבוצניקי ככה שגם כשר לא צריך להיות... (כופרת שכמוני...) תכניות לחג- לנסוע סוף סוף אל הקיבוצניק! (גם הפלאפון תוקן בינתיים
) צמים- נראה לי שהתשובה הראשונה די ענתה על זה... בקשה מהאפיקומן- שלום עולמי כמובן
. וחוצמזה הדיסק החדש של פורטיסחרוף גם יתקבל בברכה. חג שמח!

RVD18

New member
חג שמח

אצל סבא וסבתא.
לנוח, לטייל קצת ולנסות לסדר כמה בעיות.
כן ויש מספיק מה לאכול, לא חסר לי הלחם.
שלום בבית.

אז ככה

לילה הסדר בבית עם המשפחה בהרכב חסר, תוכניות? בשאיפה לרדת לאילת, חברה ולראות אנשים שלא ראיתי הרבה זמן. אני עכשיו טיפלה בדיאטה אז הסדר מתקזז... לבקש משהו? שפשוט ימשיך ככה ורק ישתפר.

מיטללל

New member
שלוםשלום

(איזה מבאסים אתם. כל היום לא הייתי בבית. נכנסתי עכשיו לכמה דקות ומה אני רואה? אף לא הודדעה אחת חדשה
) בכ"מ- עשיתי את ליל הסדר אצל סבתא. והבטן שלי מפוצצת כל כך. מה אתכם ? היה כיף ? מיטל (אה. ועמרי! התגעגענו מלאן!!!!!!!!!! למה לא כתבת פה 101 שנה?)

ת מ י מ ה

New member
מצאתי את האפיקומן

אתם לא מבינים 21 שנים שלא מצאתי אותו... היה ממש נחמד הייתי אצל דודה שלי עם דודים והיה כיף..

נועם m

New member
היה ממש נחמד

פעם ראשונה שאנחנו עושים את הסדר עם הצד הקיבוצניקי של אבא! תמיד רק עם הפולנים של אמא... לא שאני לא אוהבת אותם, אבל נחמד להיות גם עם הצד השני לשם שינוי... אני גם מפוצצת... אמא שלי ואחי עמלו כל היום על האוכל. אני הייתי רק על תקן "שרות הסעות והובלות" עקב כישורי העלובים במטבח אז בכלל נהנתי...

סליחה על האיחור ../images/Emo155.gif../images/Emo155.gif

ערכתי את ליל הסדר אצל דודים שלי. צמה? חחחחחחח נראה לי שהעלתי כבר 4 קילו בחג הזה.. אני לא שומרת על כשר. הייתי מבקשת שיכניסו לי מליון שקל לבנק ודחוף. חג שמח אנשים

למעלה