לא מדברים פה בכלל על ריבאונדים

Sam Anand Nityo

New member
לא מדברים פה בכלל על ריבאונדים

כן, כן..ה"פלאסטר"... למה לא מדברים על זה כ"כ? האם זה דבר כ"כ משפיל? ואם כן, אז למי? לו? לה? האם שני אנשים שמתגברים על קשר יכולים להיכנס לקשר שכזה? עד כמה זה יכול לעזור? אני לא מדבר על למצוא מישהו/י, להכיר אותו/ה, להיכנס איתו/ה למערכת יחסים, וכל זאת בלי שהם ידעו שהם ריבאונד. אני מדבר על קשר כזה כשהוא מצב הדדי. ושני הצדדים יודעים מהי מהות הקשר. (אני אפילו לא רוצה להתחיל לדבר על מה יצא מקשר כזה, ואם יש לו עתיד להפוך למשהו אחר.. זה תחום שכבר בהתחלה מעורר "באד וייבס") בקיצור - דעות... ואם יש מישהו שבעד כל הרעיון - אולי אפשר לדבר על "מועדון ריבאונד"... נחיה ונראה... סם.

Vdrums

New member
סליחה אבל גילי הצעיר כנראה

וחוסר הנסיון שלי גורם לי לתהות ולשאול מה זה עניין הריבאונד???

חוגגים שבועות במסיבות חילופי-זוגות

חוגגים שבועות במסיבות חילופי-זוגות בוילה מדליקה ומפוארת לאור נרות. רומנטי ודיסקרטי עם כיבוד מיוחד לשבועות. יין חופשי כל הלילה. מוסיקה משגעת סרטים מאסג'ים מפנקים וזוגות איכותיים. כמו-כן חדר לנשים דו-מיניות וחוויות מהנות שלא שוכחים. בלילות חמישי ושישי.

אני חושבת שקשר כזה

הוא רעיון מפתה, אבל מאוד לא בריא. כשאתה נכנס לקשר כדי להשכיח קשר אחר, אתה מאבד את היכולת להיות עם עצמך ולהתמודד לבד. ואז אתה פוגע לא רק בקשר הנוכחי, אלא גם בקשרים הבאים, כי לדעתי, עדיף להתחיל זוגיות מהמקום של "אני רוצה להיות עם..." ולא "אני לא רוצה להיות לבד".

voguemaster

New member
ניסוח מצוין ../images/Emo45.gif

לעומת זאת אני מכיר אנשים שעושים את זה בתור תרפיה. זה כמו אקמול בשבילם

voguemaster

New member
ספרי להם את זה!

אחרי שההשפעה של האקמול עוברת (ומן הסתם היא אכן עוברת), הכאב חוזר. את צודקת לחלוטין אבל זה לא משנה - הם מאמינים שזה עוזר...

night mistress

New member
היה לי אחד כזה..

הציל אותי,זה היה אחרי שנפרדתי מהאקס והייתי מבועסת (בלשון קלילה),מכיוון שהאקס גם היה הראשון שלי חיפשתי מישהו קבוע.. נכנסתי איזה יום לאודיגו,(כן,אני),ויצא לי לדבר עם איזה בחור מקסים שבמקרה היה גם מסאג'יסט,הבהרתי לו מה אני מחפשת ושרגש זה לא אופציונלי כרגע.. נפגשנו,היו לנו 4 חודישם יפים שהוא ממש גר אצלי וכל הערבים היו מוקדשים ללהיות ביחד..אבל הקטע הכי מוזר זה שהוא לא רצה סקס,תהיתי תקופה מסויימת אם הוא הומו...אני עד היום לא יודעת.. אחרי 4 חודשים מיציתי את העניין כאשר שמתי לב שדברים מתחילים להעלם לי מהבית..

למעלה