לא מובן בכלל!!

לא מובן בכלל!!

נכון. הכל טריקים, אבל עדיין לא מובן לי, באיזה טריקים אפשר להשתשמש כדי לקרוא מחשבות. למשל: אם מישהו חושב על שם מסויים, איך אפשר לגלות אותו?

adim44semel

New member
אפשר ןגם אפשר אני עשיתי את זה מספר

פעמים ואני גם הרבה פעמים עשית יותר מי זה לא רק מה השם שחושב גם אפשר לדעת על אדם לפי אינפורמציה של איסתכלות איזה סוג של אופי ועם מתאים לדבר עם אותו אדם ותחשבו על זה

homerJsimpson

New member
יש שתי אפשרויות:

אם אתה צריך לחשוב על מספר, קלף, שם וכו', ואז הקוסם מנחש, אז או שהמתנדב משתף פעולה, או שהקוסם החדיר לך לתת מודע את המספר או את הקלף וגרם לך לחשוב עליו, אבל זה כבר פסיכולוגיה, לא ממש טריק. יש כמובן גם את האפשרות השלישית, שהוא באמת קרא את המחשבה שלך, אבל רק מי שרוצה להאמין באפשרות הזאת- מאמין. אני לא.

adim44semel

New member
אולי עם תסבירי יותר

למה הכונה לגרום? ומה הכונה באויר? או פרטים או לינק כי חוקי הטבע לא יטתנו לאדם לרחף ואת זה אוכיחו... קסם יפה שיושב אדם על כיסה רק שיש לו שימלה ארוכה

adim44semel

New member
עם תחשוב על זה

אתה רואה אדם אתה רואה מה האדם משדר אתה רואה איך לבוש אתה רואה ארבה פרטים שלא חשבתה על זה וזה לפני שביכלל שמעתה אותו עם חושבים על הפרטים אקטנים מגלים שיש אפשריות כאלה פשותות איך לא חשבתי על זה? לחשוב על החשיבה מה זה חשוב.?

homerJsimpson

New member
אני לא מאמין שפרטים חיצוניים-

ופנימיים של אדם משפיעים על המספר או הקלף שבוחר אדם. הבחירה רנדומלית לחלוטין, אלא אם כן הדבר הוכנס לתת מודע של האדם, או שהמספר מסמל משהו מיוחד לגבי אותו אדם. ואל תנסה לשכנע אותי (או כל אחד אחר שלא מאמין בזה) שזה קיים, כי זה לא ישנה את דעתי.

goldsoft

New member
זה כמו

זה כמו שרק מהרמזים של האנשים בפורום ומביקור באתרי מכירת קסמים עושים 1+1 ומגלים כמעט את כל הטריקים......שלא לדבר על כל החומר שיש באינטרנט...... בכל אופו, למי שרוצה טיפ, יש מלא סרטים באימיול להורדה שמלמדים בהם הכל..... נראה לי שאם הייתי רוצה להיות קוסם......רק מהסרטים שהורדתי יש לי כבר איזה 2 הופעות שלמות.

עוד כמה אפשרויות שלא הזכירו..

יש המון ספרים על שפת גוף שאיתה אתה יכול לזהות דברים גם בכלליות... לא פרטים מדוייקים כמו שמות, אבל למשל לזהות אם אדם חושב על משהו פיזי, מילולי או ויזואלי מהעיניים שלו ועוד בסגנון. חוץ מזה, גם סטטיסטיקה.. מקרה הכוכב באורי גלר למשל..

למעלה