לא מוכנה עם סתימת הפיות

sarav55

New member
לא מוכנה עם סתימת הפיות

מאז שנכנסה הגב' תיאולוגיה לנהל את הפורום מכפישים אותי ואת הדתיים בפורום ולזה אני לא מוכנה היא כינתה אותי בכינויים של גנאי וקראה לי זרה אני כאן אפילו זמן יותר ממנה לא יודעת כל מיני ביטויים משונים שואלת אנשים אם אני רצויה כאן מה זה סקר אז תשובתי אליך גב' נכבדה אם נכנסת לפורום הזה בכדי להתסיס חדלי לך מעשות כך לא היתה כאן התססה מאז הגעת הכל מותסס מי שמקבל אותך כאן בשביל לאזן רואה שאת עושה בדיוק הפיך מזה אני קוראת לך בריש גלי אין לך זכות לדבר אלי כמו שאת מדברת אני לא אכפשתי את שמך ואין לך זכות להכפיש את שמי אני ככל הגולשים בפורום הזה מביעה את דעתי אם לא נראה לך תתקפלי ותחזרי לפורום ממנו הגעת יש כאן אפליה מכוונת כלפי הדתיים ורואים שאין כאן איזון

TJSBZ

New member
שני דברים, שרה

א. אני לא ראיתי כינויי גנאי מפי תיאולוגיה כלפיך, ואשמח לראות הפניות. אם אראה כאלה, אני לצדך. אבל אם לא, אני מצפה ממך לנהוג כאדם בוגר ולהתנצל. ב. אין איזון? איפה היית כשמתנדב מחק רק הודעות של חופשיים וחסם אותם? איפה היו מחאותיך. איזון צריך להיות לשני הצדדים. ואגב, אני לא רואה את חוסר האיזון. אולי הוא בזה שעכשיו לא חוסמים כל חופשי שמביע את דעתו את רואה חוסר איזון? נא הסבי את תשומת לבי, שהלא בודאי טחו עיני, ככל התינוקות שנשבו.

אפשר להביא לינק

אפשר להביא לינק על ההכפשות, כך שנוכל לשפוט לבד את דבריך. ולגבי סתימת פיות, האם את יכולה לצטט לנו בדיוק איזה הודעה שלך נמחקה?

על מנת לאפשר לקוראים לשפוט

להלן השרשור הרלוונטי. ולהודעתך, תשובותיי: 1. לא הכפשתי, לא אותך, לא את הדתיים ולא את החילונים בפורום. הצביעי במטותא על פעם אחת שבה הכפשתי מישהו כאן. 2. לא נכנסתי לפורום כדי להתסיס. היחידה שמתסיסה עד כה היא את. 3. אין כאן ולא תהיה כאן סתימת פיות, כל עוד אני אחת ממנהלי הפורום. עובדה שההודעות שלך עדיין כאן ואינן מחוקות. 4. זרה היתה שגיאת כתיב, מייד הוצאתי הודעה מתקנת ואחר כך הודעה שניה. 5. אני מציעה לך לשקול מחדש את תחושותיך. את מקימה קול זעקה על קיפוח ובמקביל תוקפת. אני מניחה שיש לכך רקע קודם, אך לא אתי. עצם העובדה שאני חילונית עדיין לא הופכת אותי לשונאת דתיים. מדוע את מניחה מיד שאני נגדך?

sarav55

New member
רק איתך גב' נכבדה

זה שאת עושה סקר וקוראת לי שלילית והזרה זה לא שגיאת כתיב לפי כל הביטויים שלך כלפי את היא הזרה ולא אני דבר נוסף אין לי ולא היתה לי שום בעיה בעבר עם אף אחד ולא מחקו הודעות שלי זה רק כשאת הגעת הפורום תוסס מאוד לא הגיוני שיהיו שני מנהלים חילוניים על מנהל דתי אחד זה לא איזון מצטערת!

קצת אמון בבני אדם

את כתבת שאת כאן כדי להגן על חברי הפורום. אני שאלתי אותם אם הם זקוקים להגנה שלך. זרה היה שגיאת הקלדה, וכבר התנצלתי עליה שלוש פעמים. מה את רוצה עוד? ההודעות שלך גם לא יימחקו. אכן תוסס כאן, לא חושבת שבגללי. מקוה שהרוחות יירגעו. ובנוגע לאיזון המנהלים - אני מציעה שתפני תלונה להנהלת הפורומים בתפוז.

TJSBZ

New member
בינתיים היחידה שניאצה פה

וקראה לאחרים בשמות גנאי היא את, שרה.

"היא" סבורה

שחברי הפורום כבר ילדים גדולים ואינם זקוקים להגנה. ואיפשרה לך להיווכח בכך בעצמך.

tamarhp

New member
שרה, די

לדברים כאלו יש מסרים. את סתם מתסיסה את הפורום.

למעלה