לא מול האאוטלוק

• פותח הנושא urib
  • פורסם בתאריך

urib

New member
לא מול האאוטלוק

עד היום הייתי מסתנכרן מול האאוטלוק. היום (סופסוף) פירמטתי את ה PC. התקנתי win xp התקנתי מדיסק ההתקנה המקורי פאלם דסקטופ ואת התוסף )conduit( לסנכרון מול האאוטלוק בעט ביצוע הוט-סינק דרש ממני להגדיר פרופיל או משו כזה - היה תחת השם "outlook" אז השארתי ככה ובקיצור כל תוכן ה pim איננו עבר לאאוטלוק תודה מראש

urib

New member
רגע רגע רגע, אולי צריך chapura

זכור לי שזאת התוכנה שסינכרנה מול האאוטלוק ולא ה conduit שמגיע עם הדיסק המקורי של TE יש מצב שהיא הגיעה עם צמד הדיסקים המקוריים של 515 ? ואכן זה הפתרון?

Ariyeh1

New member
לא צריך PocketMirror

לפחות לא בשלב זה ראשית נסה לשדרג את התיעולים ל-Outlook מתוך האתר של Palm. שים לב - לא ציינת על איזה מכשיר מדובר ולכן בדוק אם אתה לא צריך להתקין את גירסה 1.01 של השדרוג קודם כל. תלוי בדגם המכשיר בכל מקרה נראה לי שההודעה מתייחזסת בכלל לכך שאין לך פרופיל Outlook מוגד במחשב. נסה לפתוח את Outlook ולבדוק זאת. ואם עדיין יש בעיות העתק את ההודעה בצורה מדוייקת ואז יהיה לנו קל יותר להתייחס מאשר ל"משו כזה...."

urib

New member
קודם כל תודה, ועוד שאלה

עבד נהדר התקנתי גם 1.01 יש לי TE עכשיו לשאלתי, שאלת outlook אני מניח שכל הנתונים עברו נהדר אבל העברית מג'וברשת, מצ"ב תמונה ניסיתי את כל האופציות המובנות של outlook , בעצם כנראה לא את כולם, מסתבר שעדיין לא רואים עברית תודה מראש

urib

New member
במחשבה שניה אולי זה לא האאוטלוק

המשכתי לשחק ופתק שיצרתי בעברית ונראה בעברית על האוטלוק עובר כסימני שאלה לפאלם מסתבר שפעולת הסנכרון (הconduit) היא ש"משגעת" את העברית

Ariyeh1

New member
הבעיה אינה Outlook

וגם לא הסנכרון אלא הגדרות Windows. ראה קובץ מתורף. הפתרון לא ישנה את העברית המג'וברשת אל טוב רק מנקודה זו ואילך. אם יש לך גיבוי של נתוני ה-Palm ב-palm Desktop הסר את הקישור ל-outlook וסנכרון שוב עם Palm Dektop והתקן מחדש את הקישור ל-Outlook (כולל עדכון 1.01 וגם 1.02 ) סנכרן שוב כשאת הסנכרון הראשון אתה מבצע חד כיווני מה-palm ל-Outlook.

urib

New member
אין לי גיבוי על הפאלם דסקטופ

ביצעתי את כל האמור לעיל, בקובץ המצורף מה יקרה אם עכשיו אני אסנכרן חד כיווני - פאלם דורס דסקטופ? אמור להיות בסדר, לא?

למעלה