לא מומלץ בחום

walk on

New member
לא מומלץ בחום

לא מומלץ בחום! אני חוזרת מהופעה של הדורבנים בבארבי כל כך מאוכזבת, באתי עם ציפיות ממטולה ועד אילת בתקווה שהלהקה שקוראת לעצמה " הדורבנים " תצליח להרקיד אותי קצת, לשחרר אותי קצת , ברדיו הם נשמעו כל כך משכנעים, כל כך טובים, ממש עושה חשק לבוא להופעה שלהם. הגעתי לבארבי כאמור, מלאת ציפיות אך התאכזבתי לגלות שכבר בשיר השני רציתי ללכת הביתה. שירים חסרי תוכן, על אותו קצב מוזיקה, משעממים, אמורים להיות מצחיקים משהו, שום דבר מהם. ואני בנאדם שפתוח במוזיקה, קשה מאוד בשבילי לא להנות בהופעה, ועוד ששני בקבוקי בירה עושים את העבודה שלהם עלי. כל ההופעה חיכיתי לשירים המפורסמים שלהם, וגם כשהם הגיעו לא יכלנו לרקוד ולשמוח, המקום היה חסר כל טיפת אווירה, שולחנות ישבה שתקועים בכל פינה ואנשים יבשים. ואז אמרתי לעצמי – טוב נו הם בטוח ישירו איזה שרשרת מדהימה ששמעתי ברדיו, וגם את זה הם הרסו לי, באו ביציאה של "זמר קריוקי" אחד הגיטריסטים, פשוט בושה, התביישתי בשבילו, ולא לדבר בכלל על זה שבין שיר לשיר הם מדברים יותר מידי ומנסים להיות מצחיקים. לא נותר לי אלא לחכות שיגמר כבר, רק מטעם הכבוד למוזיקה הישראלית לא הלכתי באמצע. חבל. להקה עם פוטנציאל ממש לא ממומש.

Pagra Baleben

New member
../images/Emo12.gif

חבל שאת חושבת ככה....
אחרי הכל זה עניין של טעם...אבל נורא נורא נורא מוזר לי שאין לך אפילו דבר אחד חיובי להגיד עליהם

papal

New member
גם ביקורת זה בסדר

לא כולם חייבים לאהוב את הדורבנים חוץ מזה יש סיכוי שהיית באחת ההופעות הפחות טובות שגם זה קורה אבל עדיין אין על הדורבנים לדעתי ולא כולם חייבים לאהוב אותם אז לגיטימי אבל ידידי היקר- אני לא חושב שעשית בחוכמה להעביר ביקורת בדיוק בפורום שמוקדש לדורבנים כי מן הסתם כולם כאן "משוחדים"- ויגידו ההיפך ממה שאמרת- אבל זה לא משנה יפה מאוד שיש לך גם ביקורת אבל עליי לציין שיתכן שלא בחרת בפורום הנכון לעשות כן

little bony

New member
שלום...

דעתי: אני הייתי בלא מעט הופעות של הדורבנים, היו כאלה שמאד נהנתי וגם כאלה שמה לעשות-לא ממש.. לכל להקה יש הופעות טובות ופחות טובות וכנראה שלא התמזל מזלך.. בכל מקרה אני חושבת שהביקורת קצת חריפה יחסית לפורום שבו כתבת את זה

walk on

New member
לא ניסיתי לתקוף

או משהו. ככה הרגשתי באותה הופעה. שמעו לא היתי הולכת להופעה עם לא היתי חושבת מהתחלה שהם טובים, חשבתי לפי מה ששמעתי ברדיו ששווה ללכת להופעה שלהם כדי להרים את המצב רוח ולרקוד קצת. אולי באמת נפלתי על הופעה לא טובה. סה"כ גם האוירה הרסה כי תקעו שלוחנות ישיבה באמצע הבארבי. לא נהנתי אבל הם להקה עם פוטנציאל רק חבל שהם לא לוקחים אותו לכיוונים אחרים ומתעסקים יור במוזיקה בהופעה, מאשר לנסות להיות מצחיקים וזה. אני מצטערת עם נשמעתי תוקפנית מידי. סה"כ משהו כן קרא בי ללכת להופעה, א יש לי משהו אליהם, אולי אני ינסה לתת להם צאנס בעוד הופעה..\

little bony

New member
אווווף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כתבתי עכשיו הודעה של 10000 שורות ותפוז מחק לי אותה.. אני מנסה לשחזר: זה לא קטע של להצטער כי רק הבעת דעה.. בהופעה הראשונה שאני הייתי כלללל הברבי היה מלא שולחנות והיה ממש משעמם והיו אנשים יבשים.. הופעה שנייה הייתה ממש אחלה אני באמת ממליצה לך לתת להם צ'אנס בעוד הופעה בקשר ללנסות להיות מצחיקים- אני מניחה שגם יסכימו איתי שזזה חלק מהופעה של הדורבנים.. כאילו הם לא עולים
שרים
יורדים.. הם מדברים באמצע מתקשרים אם הקהל מצחיקים.. זה חלק מהכייף בהופעה שלהם.. שהיא הרבה יותר מהופעה רגילה לדעתי טופ זהו..
ההודעה הקודמת הייתה יותר יפה..

מתוקיז

New member
לדעתי

הקטעים של הדיבורים והצחוקים הם אלה שעושים את ההופעה. הרי אתה לא בא להופעה בשביל לשמוע את שירים, בשביל זה היית יכול להשאר בבית עם הדיסק, בפיג'מה ובלי בלאגן. הולכים להופעה בשביל האווירה, בשביל להרגיש יותר קרוב למוזיקה, וגם בשביל לקבל את החוויה שמעבר. אני חושבת שהקטעים של הצחוקים הם אחת הגדולות בהופעות של הדורבנים, וזה מה שהופך אותם לכל כך נגישים לקהל. אין להם פוזה של- אנחנו באנו לשיר לכם ואתם תקשיבו לנו יפה יפה ותהיו בשקט. להפך, הם מרגישים מאוד נוח לדבר עם הקהל, לחייך לאנשים, ולעשות את כל המופע בקלילות, בגובה העיניים. זה מה שהופך את ההופעות,לדעתי, לכיפיות ומעניינות. וואו... דפקתי נאום חוצב להבות...

אתה לא חייב לאהוב אותם אבל...

לומר את זה בפורום של אנשים שכן אוהבים אותם זה לא רעיון משהו... אני דווקא מאוד נהנתי מהקטעים שהיו בין השירים. הם מאוד הצחיקו אותי.

למעלה