לא מוצאת את המכירה שלי בחיפוש של איביי

gaya45

New member
לא מוצאת את המכירה שלי בחיפוש של איביי

כשאני מחפשת את המכירה שלי באיביי דרך מספר פריט או שם מוכר אינני רואה אותה,האם זה משום שחסמתי את ישראל לקנות ממני אז המערכת רואה בי ישראלית ולא מראה את המכירה?יש איזה פיתרון בנדון שכן אוכל לראות בחיפוש או שזה לא נובע מחסימת ישראל,אלא בגלל שלא עברו עוד 24 שעות מאז שהעליתי את הליסטינג ואיביי לוקחים את הזמן עד שזה מופיע בתוצאות חיפוש?

pokemon81

New member
אם חסמת את ישראל זה מה שקורה

מה שתוכלי לעשות...

להכנס למכירה כלשהי באיביי, תבחרי משלוח למדינה אחרת שהיא לא ישראל,
תלחצי לראות מה התשלום למשלוח ליעד שבחרת,

ואז תחפשי את המכירה שלך ותמצאי אותה

gaya45

New member
שאלה בקשר ל-TEMPALTE

כשהעליתי את הליסטינג הראשון שלי באיביי האמריקאי עשיתי CREATE TEMPLATE מממנו כדי שאוכל להשתמש בעתיד.אני רוצה להעלות גם באיביי UK,עכשיו אני יכולה להשתמש בתבנית שיצרתי ב-USA לליסטינג בבריטניה -אין לי כוח לעשות הכל מחדש,אני חרשתי את האתר ולא מצאתי שום אופציה כזאת אולי מישהו מכם יכול לעזור?

gaya45

New member
פרסום מוצרים זהים בזירות שונות

הבנתי שיש בעיה עם מדיניות של כפילות,יש לי מוצר אחד באיביי ארה"ב במכירה פומביתה ואותו המוצר באיביי בריטניה ב-FIXED PRICE דאגתי לכך שמשלוח לארה"ב לא יופיע בליסט הבריטי ושמשלוח לבריטניה לא יהיה אפשרי בליסט האמריקאי,האם זה בסדר או שעדיין יכולים להסיר לי את הליסט או חס וחלילה להשעות.גיליתי על המדיניות של החוסר כפילות רק לאחר שכבר העליתי את הליסטים אז מהר עשיתי תיקונים כדי לא לאפשר משלוחים,זה מספיק אני בסדר או שיהיו לי בעיות?

Amiram_e

New member
בזירה שונה חייבים לבצע הכל מהתחלה

רק שתדעי, אם את מנסה לעקוף את ההגבלות של המוכרים המתחילים זה לא מומלץ.
לדעתי זה ייספר לך בסכום הליסטים הכולל.

Amiram_e

New member
למה את צריכה למצור את המכירה שלך בחיפוש של איביי?

ב my ebnay את נכנסת ל sold ומטפלת בלקוח. דרך שם את מדפיסה את הכתובת משלוח מטפלת בפידבקים וכו

gaya45

New member
תודה על התשובות שאלה בנושא אחר

בזמן שיטוטיי באיביי ראיתי שיש ישראלים שמוכרים די בהצלחה מסטיק בזוקה,שמעתי גם פעם מישהו שמכר במבה,אם אני לא טועה באיביי אסור למכור דברי מזון אז רציתי לבדוק את זה מולכם ,אתם יודעים אם מותר למכור מסטיק בזוקה או שהמוכרים האלה לוקחים סיכון?

Amiram_e

New member
מותר למכור מוצרי מזון כל עוד סגורים. לא דברים אורגנים

יש המון חטיפים שנמכרים באיביי.

למעלה