לא מוצאת את עצמי באהבה.

שירה143

New member
לא מוצאת את עצמי באהבה.

שלום.אני בת24 גרה כרגע בארצות הברית מזה כ7 חודשים ורוצה להישאר. כשהגעתי בשבוע הראשון הכרתי את חבר טוב של אחי ששניהם גרים פה בארה”ב. התחלנו לצאת חודשיים–ולאחר מכן חבר שלי נעלם לתקופה (ממיטב הבנתי מלחץ ממחויבות) היתה לנו תקופה מדהימה ששנינו היינו בעננים–כן גם הוא.אנחנו אוהבים אחד את השני כשתמיד היינו ביחד שכחנו מהעולם –אהבה מדהימה. לא דיברנו 3 חודשים–לא היתה גם שיחת פרידה. לאחר זמן מה הוא התחיל להראות את עצמו בבית שאני גרה עם אחי ישני שותפים–שכולם חברים של חבר שלי. באפריל אני ואחי ואשתו הוזמנו לחברים לחג–חבר שלי לשעבר ואמו ואחותו הצטרפו אלינו(באותו תקופה לא דיברנו רק שלום מה נשמע) היינו בחג משהו כ–25–30 איש.מצאנו את עצמנו יושבים אחד ליד השני בארוחה ולא זזנו אחד מהשני עד לפנות בוקר. הוא בכאילו שכח את הפלאפון שם בסוף הארוחה–ולקחתי אותו אליי. הוא בא לביתנו במשך שבוע כל יום לאחר העבודה .לאחר שבוע אמרתי לו שאני רוצה לנסות שוב והפעם לאט ,הוא רצה גם. אך הוא נעלם ל–5 ימים שוב.ואז הוא בא לבקר את חבר שלו שאני גרה איתו ודיברנו כרגיל. לאחר יומיים הגיע שוב לבקר היה נחמד. ואז הוא הזמין אותי לצאת איתו ועם זוג חברים שלו בלילה–הסכמתי –במשך הבילוי בפאב מצאנו את עצמנו מחובקים ואוחזים ידיים כמו בעבר כשהיינו ביחד –זוג חברים שלו כל–כך אהבו את הרעיון ושמחו בשבילינו(כי לא ראו אותו אף פעם עם בת זוג ובכלל מאושר ככה.) חזרנו הביתה ביחד–בחנייה הוא שאל אותי על שם של בחור שאני מכירה שהלכתי איתו לים באותו היום בבוקר ואמר שהוא מקנא והתחיל ליזום שיחה–שהוא מצטער ושקשה לו להיות במערכת–יחסים ושהוא רוצה לנסות לאט ושאני ינסה להבין אותו. הוא גם אמר לי שהוא אוהב אותי –חזרנו להיות ביחד. אבל..... שוב הוא פישל ונעלם לכמה ימים–אז הוא בא לבקר אותי ערב אחד וכשהגיע סוף הערב דיברתי איתו פתוח שהוא חסר ביטחון וילד קטן אבל עם זאת שטוב לי איתו ואני אוהבת להיות איתו–אבל אני רוצה מערכת יחסים נורמלית ובריאה ואם זה לא כך אז אני רוצה לסיים את מה שזה. הוא אמר לי שהוא לא מוותר עליי ושהוא מרגיש כמוני אבל שקשה לו להיות במערכת יחסים–מחויבות. דיברנו ודיברנו והבנתי שיש לו פחד כולשהו ממשהו. (אני אציין את זה שהוא לא מכיר את אבא שלו מילדות לא יודעת אם יש קשר לזה) בסופו של דבר אנחנו ביחד. אבל קשה לי עם כל זה ואני מפחדת שהוא יעלם שוב מה אני עושה עם כל זה??????????? אמרתי לו על הנושא הזה שהוא נעלם–הוא אמר שלפעמים הוא בורח מהכל–שהוא צריך את השקט שלו לבד. הוא כזה מאז שהוא היה ילד–גם לחברים שלו הוא לפעמים נעלם לשבוע–שבועיים ולא היה ולא עונה לטלפונים. אז הסברתי לו שאיתי זה שונה אני בת–זוג שלו לא סתם חברה. הוא אמר לי שלא יהיה שוב כך. אני מרגישה שהוא הגבר שלי–ואני האישה שלו מה לעשות?????????????? אני מבזבזת את הזמן שלי איתו??????????אני לא יכולה לראות את עצמי בלעדיו!!!!!!!!! אודה לך אם תחזרי אליי עם תשובה במהרה. תודדה רבה :–)

bat41

New member
הי שירה143 ( ../images/Emo101.gif עד שעידית תחזור )

לפי הסיפור שלך את נמצאת בקשר שלא מספק אותך ( תקני אותי אם אני טועה ). מה היית רוצה שיהיה בקשר הזה על מנת שתהיי מסופקת?

שירה143

New member
הסבר הודעתי

היי קודם כל תודה על המהירות בהחזרת תשובה לשאלתי. הייתי רוצה שחבר שלי יהיה כמו כל חבר נורמל.כמו כשהיינו בהתחלה –הוא היה נפלא אליי–אני יודעת שהתחלות הן יפות. זאת אומרת בגדול לא להעלם כשהקשר מתקדם הלאה–מה שהוא נוהג לעשות תמיד–להעלם מהעולם(כמו שציינתי מקודם שהוא לפעמים נעלם לשבוע–שבועיים מכולם) הייתי רוצה שהוא יתקשר אליי כל יום לשאול מה שלומי, יבוא יותר ,יזמין אותי לאכול עם אמא שלו כמו בעבר(לבלות קצת עם המשפחה שלו–הרי אני בלי המשפחה שלי פה) .פשוט יהיה איך שחבר אמור להיות במערכת יחסים . להשקיע במערכת היחסים שלנו.כי אני לא מרגישה שזו מערכת יחסים. לדבר איתו אני כבר לא יכולה–אני יודעת ששיחות כאלו מלחיצות ומבריחות אותו. הרי הוא אומר שהוא אוהב אותי ולא מוותר עליי –אמרתי לו שהוא צריך להראות לי במעשים ,לא רק לדבר. אני לא יודעת –אבל ממה שהבנתי ממנו הוא לא מאמין גדול בחתונה –זאת אומרת בחוקים של טבעת וניירות וכל זה. וכל זה מפחיד אותי. אבל, אני יודעת שטוב לנו ביחד לי ולו. מה אני עושה ???????

יולנדה24

New member
אחוז היטב במוט האוהל כי גם אותי סופה,,,,,,,,,

אין הרבה מה להוסיף אני בטוחה שיש לך דיי מחזרים תשכחי מיתרונותיו ומיופיו של הבחור שזה עתה בזכותך מאושר כביכול ותתחילי לשאול את עצמך האים לא מגיע לי יותר טוב אני בטוחה שבחורים שקטים ולא מסעירים יכולים להביע אהבה לאחר היכרות מעמיקה

המורה חזרה ../images/Emo13.gif

היי שירה
מכירה והיטב את הדילמה שאת נמצאת בה ממתאמנות שלי. בררי אם עצמך ואם תרצי שתפי אותנו. האם למרות שבזמן שאתם יחד הקשר מדהים את לא "זכאית" לאדם שיהיה מחויב לקשר? עד מתי את מוכנה להישאר בהמתנה לשינוי? עידית

שירה143

New member
היי

את צודקת בהחלט. אל תשכחי שהמנטליות פה -במיאמי שונה מישראל..... אני לא יודעת כבר מה לעשות עם הקשר הלא מוגדר הזה..... אמרתי לעצמי :אולי אני אנסה להבין אותו -למה הוא בורח מכולם לפעמים -ופשוט אני אתן לזמן להוביל... בכל אופן נגמרת לי הויזה עוד 4 חודשים ואני חוזרת לארצ -או לביקור או לתמיד אז אולי זה יהיה התשובה ......... נשארתי ללא מילים -לעצמי-ולך

שירה143

New member
ללא מילים

בוקר–טוב עידית. שום דבר לא חדש אצלי. אני ממש לא יודעת מה לעשות–נשארתי ללא מילים לעצמי–אני מרגישה בתוך מערבולת. הוא פוחד ממחויבות ומתרחק מכל מה שקשור לנושא הזה(וכך גם אחותו –בת 27 בלי מערכת יחסים ולא רוצה) לא דיברנו שבוע–מאז שהוא התקשר והיה מוזר בשיחה וטען שאני לא מתקשרת אליו ולא מזמינה אותו לצאת ויוצאת עם אחרים–קיבלתי ממנו תחושה שהוא לבד ומקנא. הוא שאל אותי לאחר מכן אם הוא עדיין מיוחד בעולם שלי–אמרתי לו שהיה בעבר אבל כבר לא!!!! בהמשך השיחה הוא הזמין אותי לחתונה של חבר שלו להתלוות איתו כבת זוג–שהחתונה זה סופ–שבוע באוגוסט. מה לעשות????????????? בבקשה –אשמח לתשובה במהרה. תודה :–)

למעלה