לא מוצאת את עצמי

vikidinar

New member
לא מוצאת את עצמי

שלום רב, אני בת 22 נולדתי בתאריך 30.11.78 בשעה 9:15 - 9:30 . אני נשואה ויש לי תינוק בן 11 חודשים. כבר כמה חודשים אני לא מוצאת את עצמי - אני לא יודעת מה אני רוצה לעשות בחיים ולא יודעת לאיפה אני אגיע. אולי יש לך עצה.

rptr

New member
מה את מוכנה לעשות בשביל למצוא

אם למשל יומלץ לך על סדנא כלשהי ? - תלכי ?

ואתה חושב ששם היא תמצא את עצמה?

בסדנה הזו ? אנשים מוצאים או לא מוצאים את עצמם בלי שום קשר לסדנה כזו או אחרת. זה רעב וצורך פנימי, אבל לפעמים אולי באמת גם הנס הזה קורה, מי יודע..

צריך טיפול שורש, חמודה שלי

אין מה לעשות, ובצמתים כאלה צריך לפגוש את עצמך לעומק, תהליך שעד עכשיו נראה שדי הצלחת לברוח ממנו.. זה שאנשים מתחתנים והופכים הורים, עדיין לא הופך אותם למאושרים יותר. אם לא סתמו את הבורות עוד קודם, או שמצאו מי ומה הם, העניין המשפחתי רק יקצין ביתר שאת את החוסר, הוואקום הזה, וחוסר התכלית. אבל.. למה סתם לשפוך מלח על פצע ? את עוד כל כך צעירה, ושום דבר לא מאוחר. אולי להפך. רק הרעב הזה, החוסר הזה, יעזור לך לעשות משהו אמיתי שיפגיש אותך עם עצמך. טיפול פסיכולוגי למשל. פסיכולוג טוב יכול לעשות נפלאות, כמו גם מטפל רגשי מסוג שהוא. כל מה שאני יכול להציע לך, זה יעוץ מקצועי ואישי, ובו נוכל לפגוש את הצומת הרגשית הזו שהבאת את עצמך אליה, בלי פחד. אבל זה בהחלט לא מחוייב המציאות. בעצם כל צעד שיהיה בו משום קריאה לעזרה מצדך או רצון ובקשת תמיכה מאנשים מקצועיים, יהיה צעד שיקדם אותך קדימה, אם באמת בזה תרצי. מהסתכלות על תאריך הלידה שלך, נראה שאת נמצאת בדיוק בצומת כזו. מכאן ואילך, רק את תוכלי לעזור לעצמך לצאת משם, אחרי שהבאת את עצמך לשם באופן לא מודע. זכרי שחייך בשליטתך, ואין הר גבוה מדי שלא תוכלי לטפס עליו, אם תרצי בכך, ואם תחליטי. אז בינתים - בהצלחה..

ההחיילת

New member
גם אני מרגישה כך...

למרות שתאריך הלידה שלי שונה!!! אני מרגישה כמוה כבר קרוב לשנה! אני חוששת שפתחתי אופי ``מוזניימי``. אני יודעת מה אני רוצה מעצמי אך בכל זאת איני מוצאת את עצמי...אולי עקב הססנות יתר וכו`... מה לעשות? ת.ל 1/8/76

נפטון משפיע עכשיו על השמש שלך

וגם ישפיע בשנה וחצי הקרובות, שם ההשפעה אפילו תהיה חזקה יותר. זה אומר שתהיי אולי קצת פחות מעשית, ויותר רוחנית.. אפילו יצירתית. נצלי את הזמן הזה אולי כדי לפתוח ערוצים חדשים שלא פתחת עד עכשיו : כתיבה למשל, ציור, נגינה, ולימוד מיסטיקה ואפילו רוחניות ומדיטציה. במקום להכנס עם הראש בקיר לגבי תהליכים שדורשים מאתנו לפעמים עקביות ומעשיות יתר, אפשר להתמסר לתהליך ממקום פוזיטיבי, ועם הזמן אפילו להפוך אותו למקור פרנסה..

מעניין...

נשמע אחלה! בהחלט חשבתי על זה! אבל... לא רוצה ``להציק`` לך יותר...! תודה!!!

yud007

New member
מתי כבר תגיע לסיומה המיוחל ..

נסיגתו של אדון מרקורי? והאם הוא ממשיך להשפיע גם אחרי? עד מתי ובאיזה אופן? בד``כ אני סובלת ממנו, אבל הפעם באמת שהגיעו מים עד נפש. נגה 23/11/73 שעה: 3:00

yud007

New member
מתי כבר תגיע לסיומה המיוחל ..

נסיגתו של אדון מרקורי? והאם הוא ממשיך להשפיע גם אחרי? עד מתי ובאיזה אופן? בד``כ אני סובלת ממנו, אבל הפעם באמת שהגיעו מים עד נפש. נגה 23/11/73 שעה: 3:00

למעלה