לא מוצאת ראש ורגליים...

נוי ה

New member
לא מוצאת ראש ורגליים...

חדשה כאן ולמען האמת פעם ראשונה שנתקלת בז´אנר (למעשה הגעתי לכאן בעקבות כתבה בעיתון), יש כאן דברים נחמדים אבל האמת.לאחת כמוני בשנות ה-30 לחייה, נשואה פלוס דיי קשה למצוא עיניין... כותבת קטע זה כדי לשאול האם קיימים כאן בלוגים (מקווה שזה המינוח) בני גילי...ובמצבי...

שלום לך נוי וברוכה הבאה ../images/Emo6.gif

ובכן, אם תוכלי להיסתכל בעמוד הלינקים של הפורום שנמצא בשורה האפורה מתחת ללוגו של תפוז, תוכלי למצוא שם המון המון קישורים לבלוגים של משתתפי הפורום.. כנל שלי.. אולי גם את תתחילי בלוג משלך? יש לנו כאן גם משתתפים בסביבות הגיל שלך, כמו emale. טוב, אז ברוכה הבאה ! שי !

איה@

New member
נוי - ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

יש ויש בלוגים שמנוהלים על ידי בני גילך. ואפילו גדולים ממך
אני למשל גדולה ממך ב-15 שנה
לא אעיד על אחרים - הם בטח יעידו לבד על עצמם. תוכלי גם לעיין בפרטים האישיים בבלוגים ולגלות לבד את הגילאים. לכתוב בלוג - איננו ענין של גיל, והוא מתאים לכל גיל. אני מקווה שנראה ונקרא את בלוגך בקרוב.
איה.

ידעתי שתיתני לה את האייקון הזה...

בגלל זה לא שמתי אותו ושמתי אחר מחייך... ד"א עידכון אצלי... הורדתם את ציפורן חודרנית? שי

נוי, קחי כסא ותצטרפי למעגל...

ההנאה מובטחת.. כתיבת בלוג, כמו שכתבה איה, זה לא עניין של גיל, אלא של הלך רוח, של רצון לשתף אחרים במה שיש לך להגיד, של עניין בקבלת פיד-בקים מאנשים זרים - לא אלה הסובבים אותך ביום יום, והייתי יכולה למנות עוד כמה וכמה דוגמאות וסיבות לכתיבת בלוג.. נכון שיש כאן חבורה גדולה של בני נוער, מקסימים כל אחד בדרכו שלו, ויצירתיים כמו שרק הילדודס של הדור הזה יכולים להיות.. אבל הם לא לבד - יש כאן נציגות די מכובדת לדור הביניים, שהוא בטווח הגיל שלך, ואפילו שכבה של "אזרחים ותיקים" (יעני סיניור סיטיזנס) שאני נמנית עליהם.. ( השתיים האחרות כבר יהרגו אותי על התואר שהדבקתי להן...
) בקיצור, יש מקום לכולם, ויש עניין לכל מין ולכל גיל.. ואם תפתחי בלוג משלך, אז תחזקי עוד יותר את שכבת הביניים.. וכולנו נצא מורווחים..
אז ברוכה הבאה, שבי אתנו .. חמדה שעת סיפור מיקרו קוסמוס (גירסה חדשה נמצאת בבישול בסיר לחץ, או-טו-טו מתבשלת..)

איה@

New member
סניור סיטיזנס../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

מכירה את השיר: ".....אני לא כל כך יפה ולא בת 16. אבל יודעת משהו על העולם הזה.....
לא יודעת מה איתכן? אבל אני דווקא כן יפה וכן בת "16"!!
איה.

לא יודעת לגבי היפה וה-16...

כי לא ראיתי אותך...
אבל אני אקח את המילה שלך, אני מאמינה לך... מה שברור לי זה שבטוח את יודעת משהו על העולם הזה... ומחר בבוקר (היום בבוקר?) אני אראה לכולם את עיצוב הבלוג החדש שעשית לי ושבגללו בילינו את הלילה הלבן הזה כאן ביחד... לאיה, שנולדה עם פוטושופ ביד... שארית לילה טוב שתהיה לך.....
חמדה

נוי ה

New member
כנראה שיש כאן עם מיוחד...../images/Emo24.gif

וואו...תודה על קבלת הפנים שעשיתם לי....מזמן לא הרגשתי כל כך רצויה באיזשהו מקום... נחמד לראות שבני כל הגילאים פשוט מתערבבים כאן... ובלוג משלי...צריכה קצת להתבשל כאן קצת על מנת להיות פתוחה לחשיפה אמיתית,בנתיים נהנית מהצצה שאתם נותנים לי להציץ אל תוך חייכם... תודה על הושטת היד.. נויה

איה@

New member
נוי - את מוזמנת להמשיך ../images/Emo26.gif

ולהשתתף כאן בפורום - גם כגולשת קוראת
נשמח לראות אותך.
איה.

למעלה