לא מוצא חן בעיני מה שקורה פה

לא מוצא חן בעיני מה שקורה פה ../images/Emo11.gif

כבר שבוע פלוס שהפורום.. הממ.. איך לקרוא לזה? *פאוזה דרמטית* מת!!! זה לא כיף. זה פורום שאנחנו אוהבים, שבמרכזו אדם שאנחנו אוהבים, מאוד אוהבים. אז יאללה, מבצע "הער את פורום כפיר אפשטיין 1851" החל!
! מה אתם צריכים לעשות כדי להשתתף במבצע?! פשוט מאוד, להעלות לשרשור הזה את כלללל הרעיונות שעולים במוחותיכם הקודחים [ואני יודעת שהם קודחים!] על איך להעיר את הפורום. אל תתבישו, תכתבו ה-כ-ל! אם לא בא לכם להעלות כאן את רעיונות שאתם חושבים שאולי הם לא משהו, אל תתבישו ותשלחו לי במסר. באמת שאל תשמרו לעצמכם בלב רעיונות. כל מה שיש לכם תעלו לכאן. אחרי שכולכם תכתבו רעיונות, אנחנו נעשה סינון וסיכום של הכל ונתחיל להעיר את הפורום. מה זה אומר? אני אחלק לכל אחד את התפקיד שלו, מה הוא צריך לעשות, על מה הוא אחראי, איך כמה מי ומו, ואז אנחנו נגרום לפורום הזה להיות הפורום הכי פעיל בתפוז. אם יש לכם הערות, שאלות, טענות, הצעות, בקשות, תשלחו לי במסר, דברו איתי במסנג'ר, בפלאפון, תשלחו יונת דואר או וואטאבר. אני מצפה מכולם להירתם למבצע, ולגרום לו להצליח. היכון הכן צא!
נטע.

יש לי רעיון עצום!!!111

בואו נתגייס כולנו כדי לעזור לשקד לשרוד את השבוע הנוראי הזה. אוקיי, את הבגרות היום אני אעבור לבד. מי מתנדב להיות בחזרות עד חצות? ומי לוקח על עצמו את הבגרויות בביולוגיה? קדימהקדימה, לא להתבייש!
לכשיהיו לי רעיונות טובים אכתוב אותם

../images/Emo214.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בהצלחה
[איזה כיף שאני את כל זה עברתיייייייי]

../images/Emo214.gifלי דווקא יש רעיון מצוין../images/Emo189.gif

לתת לנטע [שידועה בכישורים שלה לעורר את כל הפורום..] לארגן מפגש פורום ביולי [תשמעו, זה בחודש הבא], אולי אפילו משחק "גמד ענק" שבמפגש נגלה מי הענקים של הגמדים ולהפך.. [תסלחו לי אם טעיתי בשם
] ווווווווווו.... לגרום לכולם להתחיל להשתמש בכישורים שלהם
נטע, הפעילי דמיון!
*ונטע, אם את מעוניינת, תשלחי לי מסר
*

למעלה