לא מזמן שמעתי את האלבום הראשון

Lasdo

New member
לא מזמן שמעתי את האלבום הראשון

אתם בטוחים שאנטוני הוא הסולן שמה??? למה זה ממש, אבל ממש, אבל ממש, לא נשמע כמו הקול שלו. ואם תגידו לי "הוא היה צעיר הקול משתנה ומתפתח" אני אבין, אבל חייב להיות אפילו איזשהו הגיון, ושם אין, בכל מקרה, מוזר לשמוע אותו ככה, זה לא מזכיר אפילו..........

dafnaleh

New member
ודאי

שזה הוא. אמנם אז הוא היה קצת יותר נובח, לעומת היום. הו... the good old days... <:)

eorion

New member
האלבום הראשון זה

red hot chili peppers לא? או שמא אני טועה... סילחו לי על בורותי! הוא בהחלט נשמע שונה.... אני לא זוכר אם בדיסק הזה או בדיסק אחר, שומעים השפעה, עמוקה, של פופ שנות ה80... אבל בכל מקרה... דיסק טוב (אם זה זה...)

the papercut

New member
כן הם הצדיקו את הז'אנר שלהם

מכיוון משתמשים בז'אנר Fאנק מטאל ובאלבום הראשון(שנקרא על שם הלהקה) הם יותר מטאלים

אתה אמרת שהם מצדיקים את זה שהם

fאנק מטאל בכך שהם יותר מטאל שם ומה שאמרת זה שטות fאנק מטאל זה מה שאתה רגיל לכנות fאנק fאנק זה מוזיקה שחורה משנות ה70 ואם זה הדיסק הראשון שלהם אז בתקופה ההיא הם לא היו להקת fאנק אלא רק מטאל!!!!!!

the papercut

New member
טוב

אני יודע שfאנק זה מוזיקה שחורה משנות ה-70 אבל אבל למה קוראים לז'אנר fאנק מטאל אם אינו מטאל אלא רק Fאנק? אני אענה: זה מוזיקת fאנק אבל הם גיטרות ובאס ותופים במקצבי רוק רועשים ולכן החשיבו את זה לרוק

מה????

אתה קראת מה שכתבת???????? אין כזה דבר !!!! אם מחר הם יעשו סקא אז הם להקת fאנק מטאל סקא???? אין קשר הדיסק הראשון הוא דיסק מטאל נטו רק אחרי הדיסק הזה הם גיבשו לעצמם את הסגנון fאנק מטאל

On drugs

New member
הם לא fאנק מטאל ולא מטאל

אולי קצת מוטיבים של מטאל בדיסקים הראשונים (הדיסק הראשון והשני) אבל הם לא מטאל הם fאנק רוק נקודה.

country joe

New member
או ווא, איך שהסתבכתם פה

קודם כל, לא צריך להתעצבן מכל דבר שמישהו אומר. אז הוא הביע את דעתו, זה שהיא לא זהה לשלך לא אומר שצריך להתעצבן (זה לא מכוון להודעה שמעלי). ולעניין - הצ'יליז הם מה שנהוג לכנות Fאנק מטאל. אמנם הצד היותר מלודי אבל עדיין Fאנק מטאל. אני מעדיף לכנות אותם Fאנק-רוק. Fאנק היא מוזיקה שהחלה להתפתח בסוף שנות השישים כשג'יימס בראון, סליי סטון וג'ימי הנדריקס שילבו את מקצבי האר נ' בי עם מוזיקת הרוק. בFאנק שהתפתח מהאמנים האלה הדגש היה על שמירת ה"גרוב", המוטיב המרכזי בשיר שגורם לתחת לזוז, ולזרוק עליו חטיבת כלי נשיפה (לא תמיד) ובס דומיננטי כאשר הגיטרה היוותה ברוב המקרים חלק מהרית'ם סקשן. כל הכלים נוגנו כיחידה אחת שמגישה את הגרוב בצורה הכי סקסית שניתן. הFאנק-מטאל שהתפתח בשנות השמונים לקח את הגרוב והבאס, שנוגן בד"כ מאוד אינטנסיבי, עם הרבה סלאפים מהFאנק וערבב את זה עם מטאל, פעמים רבות טראש-מטאל. הצ'ילי פפרז, בתחילת דרכם הושפעו מ-Fאנק, Pאנק ומטאל במידה דומה, ולאחר הצטרפותו של פרושונטה השפעת ה-Pאנק ירדה, והדגש היה על ה-Fאנק והמטאל (עד כמה שניתן לקרוא לזה מטאל), אך המוזיקה הייתה הרבה יותר מלודית מלהקות Fאנק-מטאל אחרות. אי אפשר לקרוא לזה Fאנק טהור כי כל היסודות של האר נ בי והמוזיקה השחורה נעלמו.

../images/Emo45.gifצודק

מה לעשות יש לי נטייה להתעצבן שאנשים מדברים שטויות אז למה אתה קורא fאנק טהור???? יש את ראג' שהם גם fאנק מטאל אבל נורא שונים כי הם זנחו את האר אנ בי ושמו יותר דגש על שילוב של ראפ ומטאל , לפי דעתי אין כזה דבר fאנק טהור כי fאנק זה שילוב , ואם הוא שילוב אז הוא כבר לא טהור!

hellrazor1

New member
יש לי רעיון

הרבה עושים את זה אבל אולי נתחיל שרשור שמות של להקות בתרגומן לעברית? מנסיון קודם זה ממש מצחיק יוצא

Dr Drums

New member
חחחחח! ../images/Emo13.gif

זעם נגד המכונה...
!
ולזה שמיתחתיי--- תילמד לשרשר!!!! וכן זה יכול להיות מצחיק לאללה-שירים זה יותר מצחיק!

הכוונה במכונה זה לשיטת השלטון

האמרקאי שהיא חסרת כל רגש ותמיד תדפוק תחלשים ולכן הם קוראים לה machine

למעלה