לא מחכה לעונה השניה

דטנר

New member
לא מחכה לעונה השניה

אחרי התחלה מבטיחה "אולי הפעם" מגלה נסיגה נוראה ועייפות כרונית ברמה התסריטאית. הצורה בה גילה מייק את הבגידה של נוגה היתה כמו בגרועה בטלנובלות, מופרכת בעליל. גם אין מצב שהדמות של נוגה שנבנתה היטב בפרקים הראשונים לא היתה מגלה למייק בעצמה. השותפה השוטרת אמנם מאפשרת לסדרה קטעים קומיים קלילים, אבל גם העניין הזה נמרח. הרבה יותר הגיוני שכולם היו יושבים ומגיעים לסידור כלשהו. גם הדמות של אייל קרלינסקי תקועה כבר פרקים ארוכים. הדמות היחידה שעוד שומרת על התפתחות היא דמותו של אילן, ואולי בכלל כדאי לפתח סדרה מסביבו. אם "אולי הפעם" תמשיך לנצוח היא תזכר לעד בתור הסדרה שבה התגלה אקי אבני כשחקן אופי אמיתי. וכמובן יש לקוות שיובל סמו יקבל תפקיד ראשי בקומדיה. מגיע לו

ראיתי את שמה במלא סדרות

סדרה מצליחה כמו ראש גדול נדמה לי וראיתי אותה בכתוביות :] אחלה סדרה אבל כמו שאומרים כל אחד והטעם שלו אני אראה מחר ואגיד את דעתי :] אני ראיתי המון תסריטאים שבקטעים מסויימים עשו את זה מוזר, פחות מרגש, פחות רעש למשל ניקח רגע את אורי גרוס שהוא שייך ל"שיר שלנו" איזה חייל אחד מהלהקה הצבאית נהרג כולם בכו אבל האבא (של חיילת אחת שהיו קרובים נורא טובים של המשפחה) לא בכה ולא כלום אחרי יומיים כולם שכחו והתנהגו כרגיל כאילו מה... חייל נהרג חבר טוב שלהם והם אחרי יומיים כאילו כלום צריך לעקוב כל הזמן ולקשר בין המציאות לסדרה

מסכימה מאוד.

מסכימה איתך לחלוטין.כ"כ התעצבנתי מהדרך שהוא גילה איך נגה בגדה בו,טלנובלי לחלוטין,מאכזב מאוד. נקווה שהתסריט רק ישתפר ולא ימרח .

ak881

New member
שאלה

מה השם של השיר שהשמיעו בסוף הפרק האחרון?

אני דווקא ממש לא מסכימה איתך

אבל על טעם וריח....

למעלה