לא מטריף אתכם?

gils33

New member
לא מטריף אתכם?

שאלוהים יעזור לי עם ה -LIKE הזה. ה - LIKE הזה כבש את המדינה,נשבע לכם,אני כ"כ מושפע שלפעמים אדם שאני מדבר איתו אומר משהו חכם ,אני מחפש עליו את הכפתור של ה - LIKE . זה נהיה : תלחץ לי ואלחץ לך,היום אם אתה לא LIKE אתה לא קיים,פייסבוק,תוכניות טלוויזיה,תפוז,פורומים,הודעות,בפלאפון אפילו. אישתי מתקשרת אליי:"בא לך ללכת לסרט היום"? לא עונה לה אפילו, עושה LIKE בפלאפון וזהו. הבן שלי :"אבא, פירסמתי רשומה חדשה,תעשה לי LIKE " הבת הקטנה:איך שהיא בוכה אני הולך אליה למיטה ולוחץ לה על כפתור ה LIKE שעל הקרש העליון והיא ממשיכה לישון. המצלמה שלי:LIKE או למחוק את התמונה? המיקסר במטבח:LIKE או לזרוק את הבצק? הכספומט:אתה מעוניין בכסף לחץ LIKE . ביטוח :LIKE . פרסומות : LIKE . מה זה ה- LIKE הזה בכל מקום? אי אפשר לברוח,אני מציץ ברשומות,דבר ראשון מסתכל עם מישהו עשה לי LIKE .... הכנתי אוכל בצהריים - הילדים מרימים לי אגודל ואמרים לי :"אבא LIKE " ואם אני מעצבן אותם בקטע של תלכו לישון אז הם מורידים את האגודל למטה ואומרים NO LIKE ! כל מקום רבעק LIKE LIKE LIKE ,נכנסתי למיטה,מתחילים ענינים ככה עם האשה - אומרת לי LIKE . נרדמתי,אני חולם חלומות טובים,כיפיים עם כל מיני צבעים ומה אני רואה? לייקים כאלה מסתובבים לי סביב הראש לוחשים לי תלחץ,תלחץ תלחץ LIKE ,התעוררתי שטוף זיעה, קמתי לשתות מים ,יושב על המחשב ונכנס לפייסבוק -התקפה של LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE קופצים עלי מכל עבר. ניגשתי לפסכילוג שלי,אמרתי פה יהיה לי קצת שקט,אני מדבר איתו, מספר לו את אשר על נבכי ליבי ומחכה ממנו לתגובה והוא,הוא מרים לי אגודל,אין לאן לברוח......LIKE יתפוס אותך בכל מקום ולאן שלא תסתכל. המכונאי של הרכב מחבר את הרכב לבדיקת מחשב, מסתכל עליי מאחרי הזכוכית וגם הוא מרים לי אגודל LIKE . ישבתי על הרצפה ממרר בבכי, באו כל המשפחה מסביבי ואמרו :"אבא אל תבכה WE LIKE YOU" אתם חושבים שהשתגעתי או שאתם LIKE את הרשומה? וחסר לכם אם לא תלחצו LIKE .....

hirshfe

New member
LIKE

בהחלט נהיה יותר מידי. מצד שני אני די מכור לפייסבוק שלי

survivorrr

New member
אתה מזכיר לי את אבא שלי.

מיום שהגבר יצא לפנסיה - הוא ליד המחשב. בדרך כלל רואים רק את הגב שלו. עד מתי? עד שהמחשב מתחיל לעשות צרות. ולמה צרות? כל הוא מוריד עידכונים לכל דבר גם אם אין לו מושג מה זה. למשל, בכל הפעלה של המחשב יוצאת כתובת "עידכונים מוכנים עבור המחשב שלך... האם להתקין?" הוא תמיד לוחץ "כן". (אני - לעולם לא). המחשב משותק לשעתיים וחצי, בדרך כלל אחרי זה הוא מסרב לפעול כתמול שלשום ולבסוף אחרי כמה הורדות כאלה - שביתה כללית שאלתי אותו פעם - למה אתה ממשיך להוריד את העידכונים המיותרים האלה. מה הוא עונה לי? "המחשב רצה", "המחשב אמר" וכד'. ניסיתי פעם להתווכח ושאלתי - ואם לא תוריד את העידכונים המחשב ירביץ לך? יעשה שביתה? לא יכין אוכל? המחשב זה הבוס שלך? למה אתה חושב שאתה חייב לעשות מה שהמחשב אומר? הלוואי הייתי ככה כשאישתך היתה אומרת לך מה לעשות. כאן הוא כרגיל הפנה לי את הגב ולך דבר עם הלמפה. למה נזכרתי? בגלל ה-LIKE. לא לחצתי, לא לוחץ, לא אלחץ ולא תסיתו אותי לדבר עבירה. לא רוצה ולא אסכים. כל מי שיפנה אלי ללחוץ לו LIKE שילך לחפש את החברים שלו שינענעו אותו. למה? כי אני לא חייב. לכן זה לא מטריף אותי. לא נכנס לפייסבוק וכף רגלי (או קצה אצבעי) לא תדרוך שם. זה לאנשים משועממים או שיש להם קשיים ביצירת קשרים חברתיים אנושיים. אני יוצר קשר רק עם אנשים שאפשר ללחוץ להם את היד פנים אל פנים. לא מוכן לחוץ להם את ה-LIKE. שילקלקו במקום אחר.

gils33

New member
אהבתי - מאוד../images/Emo45.gif

זו בדיוק הסיבה שהלייק מטריף אותי,ד"א אני צעיר מאבא שלך בכמה שנים - אני מניח. סתם רשומה משעשעת לבוקר של כיף.

schlomitsmile

Member
מנהל
כמוני כמוך ../images/Emo13.gif אני אפילו לא ממש יודעת מה פשר הלייק הזה. גם רשתות חברתיות, פייסבוק או הגירסא התפוזית או כל גירסא אחרת, גורמות לי לאי-נוחות עד מבוכה, לא מתחברת לקונספט. אני דוקא אוהבת קשרים וירטואליים, והם יכולים להיות משמעותיים עבורי לא פחות מקשרים פנים-אל פנים, אבל בשביל זה הם צריכים להיות אישיים, כלומר התכתבות פרטית, לא "חברים" במחי קליק ש"חברותם" מתמצה בדיווחים ציבוריים על כלמיני זוטות../images/Emo13.gif

gils33

New member
../images/Emo6.gifחחחחח

אני דווקא התחברתי לזה מצויין ואני נשבע לכם שאין לי בעיה של קשרים חברתיים פנים מול פנים,אני אוהב את זה יותר.

hirshfe

New member
המשפט הזה

לא נכנס לפייסבוק וכף רגלי (או קצה אצבעי) לא תדרוך שם. זה לאנשים משועממים או שיש להם קשיים ביצירת קשרים חברתיים אנושיים. אני יוצר קשר רק עם אנשים שאפשר ללחוץ להם את היד פנים אל פנים. לא מוכן לחוץ להם את ה-LIKE. מעת מתנשא ומעליב אני לא משעומם אין לי קשיים חברתיים אבל אני אוהב את זה אני אוהב את זה כי ככה קל לי לשמור על קשר עם חברים קרובים ורחוקים יותר (כל מי שחבר שלי בפייסבוק הוא אדם שאני מכיר באופן אישי בצורה זאת או אחרת- פרט אולי לחמישה) קל יותר לדון איתם על מה שלה יהיה אני לא נכנס כמעט לאף קבוצה - אלא אם כן יש לי בי עניין אישי ביותר.

טוב אז התשובה שלי מתחלקת ל- 3

1. אישתי: פייסבוק זה דבר שלא נמצא בלקסיקון שלה, אין לה כרטיס בפייסבוק והיא לא תפתח כזה לעולם. למה ? ככה ! היא חושבת שזה בזבוז זמן, שטות גדולה ושכל העולם משועמם בעליל ! היא בסדר :) 2. אני: כן, יש לי כרטיס בפייס. אני לא מכור והממוצע שלי בפייס הוא כ- 15 דקות ביום (וגם זה כשמישהו מתנפל עליי בצ'אט ללא יכולת התחמקות). אין לי כוונה לרשום LIKE לכל אחד, רק במקרים נדירים כשאין לי כוח לרשום תגובה הולמת. התמונה היחידה שהעליתי היא תמונת פרופיל, וכל בקשת הצטרפות לקבוצה דינה נחרץ ב- "התעלם". לא משנה אם זו קבוצה להצלת פינגווינים באנטארטיקה או כיבוי שריפות בפאתי הגהינום. אני לא מחפש חברים חדשים, לא מכריח אף אחד להיות חבר שלי, מי שרוצה בחברתי מוזמן בכיף אני לא אסנן. 3. אבא שלי: LIKE LIKE LIKE ושוב פעם LIKE, כל החיים שלו נהיו LIKE אחד גדול. מצאת החמה עד צאת הנשמה כל היום והלילה הוא בפייסבוק. תגובות, קבוצות, אלבומים, אהבתי, הלכתי, חזרתי, ישנתי, אכלתי, שבעתי, עיכלתי, חרבנXX. הוא קנה מצלמה חדשה, רק כדי שיוכל להעלות תמונות לפייסבוק. ואיזה תמונות ? זה מתחיל מהנכדים עד המכונת קפה ונגמר בעציצים במרפסת ובשילוט כניסה ליישוב. מה שבר-צילום אינו חסין מפניו. עזבו, בואו נסיים כאן, לטובת כולנו. 3. אבא שלי:

gils33

New member
אני מתחיל להרגיש פה כמו אבא של כמה../images/Emo161.gif

koresh2

New member
והנה רשומה אחרת בנושא

שבאופן מתומצת ממחישה איך אנחנו מושפעים מכל עידן האינטרנט

אור 173

New member
צר לי לומר אבל..

אתם מושפעים ממנת יתר של פייסבוק הגיע הזמן שתראו עולם חוץ מהפייסבוק

למעלה