לא מכובד לשים את זה באוף....

ג ו א ט ה

New member
לא מכובד לשים את זה באוף....

10 חניכים מתנועת הצופים נחקרים בשעות האחרונות מאת: רמי שני 10 חניכים מתנועת הצופים נחקרו בשעות האחרונות על ידי שוטרי תחנת משטרת דימונה בעקבות חשד לרשלנות, שגרמה למותו של נער בן 16 מרעננה. הנער נהרג היום במהלך טיול חנוכה באזור הנגב, לאחר שנפל מצוק לעומק של 70 מטר. מסוק יחידת החילוץ של חיל האוויר חילץ אותו, ורופא קבע את מותו. מדימונה.. מהשבט שלך חן... זה מישהו שאתה מכיר?... אוי.. אני ממש בשוק

l a d y b i r d

New member
לא זה לא!!!!

מן הכבוד שיהיה לזה שירשור משל עצמו..... אם בהמשך תרצו להפוך את זה לאוף- למה לא?! בנתיים צריך לכבד

amirbilu

New member
מה הקשר?!?!? אוף זה שירשור

של זילזול?!?! אוף זה שירשור לדברים שאינם קשורים לנושא הפורום!!! ושם ז צריך להיות!!

l a d y b i r d

New member
אני לא אמרתי שאוף זה שרשור של זלזול

אבל אני כן אמרתי שאם אתם רוצים תמיד אפשר להפוך את השרשור הזה בהמשך לשרשור אוף..... אבל קצת כבוד- בנאדם מת- לא מגיע לו שרשור בפורום מוניקה סקס?!

ג ו א ט ה

New member
תומכת.. בכך.. ימית...

לא קשור מזלזל פשוט כאילו אוף אומר לא קשור לנושא של מוניקה סקס אבל הנושא הזה למרות שהוא לא קשור לא נעים (לי לפחות) לשים את זה בשירשור אוף.. כי זה כאילו לא קשור.. לא יודעת קיצר די להתווכח בשבילי זה לא שירשור אוף בשבילך כן.. יופי לך...

l a d y b i r d

New member
ועם כל הויכוחים האלה זה נהיה כבר

שירשור
.... מרוצה?!

ג ו א ט ה

New member
פירוט מוואלה:

בן 16 נהרג מנפילה מצוק במהלך טיול בנגב יום שלישי, 23 בדצמבר 2003, 19:27 מאת: מערכת וואלה! הנער השתתף בטיול של תנועת הצופים באזור נחל צין. מסיבה לא ברורה הוא נפל ממצוק בגובה כ-70 מטרים. המשטרה חקרה 10 נערים בחשד לרשלנות נער בן 16 מרעננה, חניך תנועת הצופים, נהרג היום בטיול באזור נחל צין שבנגב. בגלי צה"ל דווח כי הנער נפל מצוק לעומק של 70 מטר. מבדיקה ראשונה עולה כי הוא עזב את חבריו ונפל מהמצוק בנסיבות לא ברורות. המשטרה חקרה בשעות הערב 10 חניכים בתנועת הצופים בעקבות חשד לרשלנות שגרמה למותו של חברם. מהמשטרה נמסר כי מחקירה ראשונית עולה כי במהלך הטיול הבחין אחד המדרכים כי אחד הנערים עומד ליפול מהצוק. הוא ניסה להושיט לו יד אך הנער נפל אל מותו. כאמור, הנסיבות שהובילו לאסון נחקרות הערב על ידי שוטרי תחנת דימונה. האפשרויות הנבדקות הן: נפילה כתוצאה מתאונה, מעשה קונדס או דחיפה. פקחי רשות שמורות הטבע סיפרו לערוץ 2 כי אתמול הזהירו חניכים בצופים שנראו צועדים בשבילים לא מסומנים. מהצופים נמסר בתגובה כי הם מקפידים על כל כללי הבטיחות. מפקדת יחידת החילוץ הר הנגב, אורלי שריר, סיפרה לגלי צה"ל כי תוואי השטח באזור הנפילה הקשה מאוד על חילוץ גופת הנער. "היה כמעט בלתי אפשרי להגיע אליו וכדי לא לסכן את האנשים שלנו הזנקנו מסוק עם צוות של יחידת החילוץ של חיל האוויר", סיפרה שריר. פרסומתחבריו של הנער ההרוג ישארו ללון בשדה בוקר, ופסיכולוגים נשלחו למקום כדי לדבר עמם על המקרה. משרד החינוך והצופים הקימו ועדת בדיקה לחקירת נסיבות המקרה. כתב "הארץ" צחר רותם מוסיף: גורם באזור, המכיר היטב את השטח בו טיילה הקבוצה, הביע תמיהה על ההחלטה לעלות עם עשרות נערים אל מצוק חוד עקב. "המקום הזה מועד לפורענות, בעיקר מכיוון שלאחר הגשמים הקרקע באזור עלולה להוביל להחלקה, כפי שכנראה קרה היום", אמר הגורם. בינואר 2001 נהרגה הגר פלמח, נערה בת 17, אף היא בעת שטיילה באזור

blinkgirl182

New member
אנשים...

חאלס...הוא מהשבט שלי...וכמעט כל הפרטים בכתבות האלה לא נכונים.... השכבה שלו עכשיו בדרך חזרה וכשהם יגיעו ידעו בדיוק מה קרה... אל תסתמכו על הפרטים בכתבות האלה כי זה באמת יהיה זילזול...סגרו ת'נושא וגמרנו...

נורא.. ../images/Emo16.gif ../images/Emo110.gif

היה בשבט שלך? זוועה.. מה אומרים לחניכים שהמדריך שלהם מת?
יהיה זכרו ברוך (הוא מהנהגת שרון נכון?)

blinkgirl182

New member
../images/Emo58.gifעוד לא...

עוד לא דיברו עם חניכים שלו (הם בד' זה בכלל זוועה)...השכב''ג עוד לא חזר...אז עוד לא החליטו איך להגיד להם...וכן אנחנו הנהגת שרון..

jamesT

New member
רואים שהכתבה הזאת מופלצת

בגלל שהם אומרים כל הזמן חניך תנועת הצופים וזה היה בוגר ויש עוד כמה שטויות

למעלה