לא מכול מלמדיי...השכלתי!

שירה ח1

New member
לא מכול מלמדיי...השכלתי!

כלי שבור מנופץ לרסיסים.... מה עוד תבקשו? עד מתי תרדפו את נפשי בנסיון ללמדני? בשבילים שאליהם ניתבתם.... ראיתי את הסימנים! באותו השביל אליו כיוונתם... לא היו צעדים ישנים! את השם של כל אחד ממכם מצאתי... כשנגעתי בצבע הטרי! מבטי האכזבה.... המקור היחיד שאימצתם מהוריכם! מתבוססת בדמי שלי, באנקת ליבי המתכווצת! אך... מוצאת שלווה ביצירת הכישלון, שהרי הוא שלי! של שירה!

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
איזה יופי....

מוצאת שלווה בכישלון, כישלון שלי (והייתי משנה את זה למוצאת שלווה בכישרון שלי, שהרי הוא שלי...)

שירה ח1

New member
תודה בן !

מאמינה שגם לכיוון הזה אני יגיע...ברגע שאסיים לצבוע את ה"צלקות שבי " ....אני מקווה יום אחד להביט בהם....כקעקוע יפיפה!

קיי ריס

New member
יפה מאוד :)

מוצאת שלווה בכישרון ליצור כישלון נכון.... התוצאה תמיד שלנו נ.ב עדיין השכלת מכל מלמדייך

קיי ריס

New member
ד"א

בדרך כלל אני לא תמיד מבין סיפורים מהסוג הזה אני רגיל לחשוב לכתוב ולספר כתסריט כסיפור לא ככתיבה ספרותית מקווה שהבנתי נכון חחח עם לא תשתתפי בצערי חחחחחח :)

שירה ח1

New member
קיי יקירי!!!

היפה הוא שהכתיבה שלך....ושלי...אכן שונה , אבל המטרה של כולנו זה ליצור כאן לפחות...את האכפתיות אחד לשני... אז כמו שאצלך יש לי "כתוביות"..... השלווה ביצירת הכישלון...., (פירוש שבדרך כלל אני לא מעיזה לשתף אבל בשביל היכולת לחלוק...), התכוונתי לכך ... שהיום , בחרתי בדרכי שלי....שלא "מותרת" מבחינתם ,ויותר מכך גם כושלת... אז עם כל הכבוד..., הזכות לבחור! גם אם טעיתי ובחרתי בדרך "ללא מוצא..." , אני יעמוד בסופה , בחיוך ועם דמעת אושר, כי אני מאמינה שללמוד מכשלונות האחר...זאת הדרך להצלחה ...אבל ...מי החליט מי הוא האדם שיהיה זכאי "לנחול כישלון"..ולזכות ללמד....

קיי ריס

New member
שירה

בן אדם שנכשל ולימד עקב זה מראה שלדעת זה טוב גם אם אתה יודע טעות אתה מלמד מה לא טעות אבל לא חושב שצריך להיכשל בכוונה כדי להיות זכאים ללמד אפשר ללמד דרך התבוננות בכשלון בלי להיות חלק ממנה אך בכל אופן לבחור בדרך שלך זה תמיד מעל הכל לא משנה לאן תגיעי במסע האישי שלך ולא משנה מה נמצא בסוף העיקר שזו הדרך שלך :) אני מאמין שבסמטאות דרכייך ובמבט עינייך את הולכת בדרך יחודית שלך בדרך עם חותמך האישי - דרך שירה. :)

למעלה