לא מכירה אישית את החייל

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
לא מכירה אישית את החייל

אבל כששמעתי את שם משפחתו.....חששתי שאני מכירה את המשפחה. היו שכנים בעבר הרחוק.....דמויות ידועות בקריות.... האב כתב .... ידוע....הסבתא היתה במועצת העיר...הקימה אופוזיציה לראש העיר הקודם. לפני שנים רבות..... שלא נדע ................אסון..................... כמו כל האסונות הפוקדים אותנו.......בשנה האחרונה.....

גל-עמית

New member
אם איני טועה........

אביו היה ספורטאי....שהפך לכתב ספורט........ומשהו מעניין...... יש לי בן דוד ששם משפחתו גם כן: מינץ. בנו הבכור, נפל בקרב עם מחבלים לפני כ-3 שנים בלבנון, שירת גם כן בסיירת...וגם כן גר בקריות......

magy

New member
דווקא משפחת לאפר

היא הידועה בקריות. לסבתא שולה.......לאפר......שהייתה ממקימי תל"ם....בקרית מוצקין..... שהפכה לאופוזיציה למפלגתו. של משה גושן ושמחה מילר, ראשי הערים הקודמים.... גם אני הצטרפתי אל תל"ם...... יורם לאפר ואשתו יוכבד, ידועים בקרית חיים בזכות פועלם ........מי עוד זוכר......למה...... אבל היו ידועים גם בגלל חנות לכלי בית, שכל מי שהחשיב את עצמו, קנה שם.... אלעקקקקקקקקקקקקקקק היינו חברים...... אורה מינץ, אימו של החייל, היא אחותו של יורם, בִתה של שולה..... האב, יואב, עיתונאי , כתב....רדיו חיפה וגוונים...... וכל זה חשוב כמו קליפת השום........ הילד מת...........ועוד שניים אתמול.......... ועוד אחד בתאונה........ ודייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

למעלה