לא מכלילה אף אחד אבל..

adida5

New member
לא מכלילה אף אחד אבל..

אני יכולה להגיד שרוב הגברים לא בדיוק על מה בדיוק אנחנו מדברות..אני אסביר.. יש לי אינטואיציות שחזקות ממני אני יכולה לקרוא בנאדם בפגישה הראשונה <לא למטרת זוגיות הכוונה> אם חברה אם ידיד אם שכנים בקיצור כל המינים. בקיצור ולעיניין יצא לי כמה וכמה פעמים להגיד לחבר שלי או לידידים בזמן שאנחנו בבילוי <כל אחד עם בת זוגתו> שבחורה X מנסה להתחיל איתם והם בתמימות או שאולי זה מחמיא להם והם לא רוצים שזה יפסק אומרים לי שאני מדמיינת..אבל באמת..כבר כמה וכמה פעמים צדקתי...ולמרות זאתעדיין ממשיכים לחשוב שזה או נובע מקינאתי לחבר או שאני פשוט מדמיינת...מה ניראה לכן?????... זה פשוט מחמיא והם לא רוצים שזה ייפסק?? העניין הוא שגם למשל על חברים ממין זכר אני מוצאת תכונות שלליות שיפגעו באדם יקר לי והוא לא מתייחס.. תגידו...הבנתן למה התכוונתי בכלל??

adida5

New member
אופפ צריך לפרט..

קיצר עכשיו כמו תמיד יש לי אנטואיציה חזקה לגבי מישהי מסויימת שאת התצומת לב שלה היא מנסה לרכוש ע"י "פיתוי מיני" אם בעיינים אם במגע "מיקרי" נניח לשבת ליד אותו גבר..אז הבעתי את דעתי בפני אוזניים שהיו צריכות לשמוע את זה אבל..הוא לא מסכים הוא חושב שיש לה "ראש טוב" סה"כ השאלה אם גם הוא בתור גבר רואה את זה ומתעלם כי זה מחמיא לו או שבאמת התמימות הורגת אותכם?

adida5

New member
אגב תומר נסה לעזור לי בפורום

זוגיות במשבר אני רוצה את דעתך..

ר י נ ת פ

New member
האח....גברים!!!

לשני המינים זה מחמיא שיש גורם שמנסה להתחיל איתנו...זה מעלה לנו את הבטחון העצמי, בין אם נודה בזה או לא...השאלה היא מה עושים עם זה??? לפנויים שביננו- אדרבה!! אפשר לזרום עם זה ולנסות.... לתפוסים שביננו - שבחרו את בחירת ליבם, המצב מסובך... מחד זה מעלה לו את האגו ונחמד, אך מאידך, יש מישהי שסומכת עליו בצד השני... כאן כבר הכל תלוי באישיות של האדם לעניות דעתי... יש לגברים בעיה מאוד רצינית והיא גולשת לכל תחומי החיים: הם לא מסוגלים לומר את המילה "לא" במפורש. בנוגע לסיטואציה שהעלית, הוא יכול להתחמק, להתעלם, לשחק אותה אדיש כדי שהיא תבין שלא, רק שהם לא מבינים שלבחורה מעוניינת יש כח שכנוע והתמדה עצום שיכול להפוך עולמות...

king kazabubu

New member
כח שכנוע שיכול להפוך

עולמות, לעצור הוריקנים ולהפיל את הירח... אבל זה כלום לעומת גבר אמיתי שנאמן לזוגתו ויתעקש לא להמשיך. נכון, זה בונה לנו את האגו אני מסכים. ואנחנו לא תמיד אומרים לא (למרות שזה תלוי באדם) בצורה מפורשת. אבל הסיבה היא שרוב הגברים שאני מכיר הם לא מהגברים שמתחילים איתם בד"כ ולכן כשמאורע נדיר זה קורה קצת קשה להגיד "לא" בצורה חד משמעית כי לא רוצים לפגוע באותה צדיקה שהרימה את האגו פלאים עכשיו...

Vdrums

New member
אוקיי ואם היא מנסה להתחיל איתו

בצורה מסויימת, סבבה. אם שניהם פנויים אני לא רואה בעיה. ואם יש בעיה אז זה אצלו ואצלה... או שעדיין לא הבנתי למה את ממש מתכוונת...

Vdrums

New member
וואלה. סליחה קראתי רק את ההסבר

השני. אם ככה, אז מישהי תפוסה מהחב'רה מתחילה עם אחר תפוס??? מה נסגר? ואם היא פנויה ומתחילה אז היא ממש קרציה. והוא צריך לא להתייחס לזה.

בזוז

New member
ולפעמים...

הבחורה היא באמת רק "ראש טוב" ולא ממש מתחילה עם הבחור. אני אתן לך דוגמא: אני נשואה באושר ויש לנו חוג חברים רחב הכולל זוגות ובודדים. מבין הזוגות יש שניים שאיתם אני מפלרטטת חופשי, כמובן שידוע וברור שחוץ מדיבורים לא יהיה כלום. אסל מי שלא מכיר יכול בטעות לחשוב שאני "מתחילה" איתם, ושתיכף איך שבעלי יסובב לרגע את הגב אני והחבר במיטה שורפים את הסדינים. אבל.. הכל ב"ראש טוב" צחוקיאדה ושעשועים - וכל הנוגעים בעניין (בעלי והנשים האחרות וגם הבחורים) יודעים שזה בכאילו, משחק... כייף... אז יכול להיות שהבחור המחוזר במקרה שאת מעלה מבין את זה ככה ולא רוצה להאמין או משהו כזה שהבחורה אכן באמת מתחילה איתו. ואפשרות נוספת היא שאת לא קוראת נכון את המפה - והבחורה לא באמת מתחילה איתו אלא רק משחקת ב"ראש טוב"

adida5

New member
ורגע אחד של משבר ביחסים

בינך לבן בעלך <חלילה> ותאמיני לי שתשרפי איתו את הסדינים...תחשבי על זה

voguemaster

New member
לא בטוח

מה שכן בטוח זה שלאנשים שונים יש פירוש שונה של מה זה פלירטוט וסקאלות שונות של עד כמה זה בסדר לפלרטט, כלומר עד כמה זה רק "ראש טוב" ומתי זה כבר עובר את הגבול למשהו שהוא מעבר. סביר להניח שהפוטנציאל תמיד יהיה שם, אין מה לעשות נגד זה. מה שכן, אלכוהול יכול לעשות דברים מעניינים בנושא הזה

בזוז

New member
מי שמחפש

ימצא, בדרך זו או אחרת. מי שלא - לא! הגבול הוא ברור לחלוטין - אין שום מגע פיסי, למעט נשיקת אהלן על הלחי כשנפגשים. הכל נעשה לפני הבעלים והנשים והחבר'ה, לעולם לא אם נוצר מצב שאנו יושבים לבד - שאז השיחות הן אמיתיות ורציניות ללא כל כיוון מיני. המשיכה המינית קיימת - וזה רק טיבעי וברור. גם בתקופות קשות (והיו תקופות מאוד קשות), וגם כשהיינו על סף פרידה - מעולם לא חשבתי או התכוונתי "לשרוף סדינים" עם אחר כל עוד אני קשורה אליו. והיום כשהכל באמת טוב, בטח ובטח שאין לי שום כוונה כזו.

adida5

New member
שיהיה לך תמיד טוב איתו

במילים אחרות...שתמיד "תשרפי סדינים" עם בעלך...אבל לא יודעת אני חושבת מאז ומתמיד <ואולי בגלל כל הידידים "הטובים" שהיו לי> שבסופו של דבר מה שהם רוצים זה סקס בשעת משבר שלך..

king kazabubu

New member
לא מסכים איתך.

גברים לא תמיד רואים דברים כמו שאת אומרת... זה נכון אבל זה לא רק מפאת תמימות. כמו שאמרתי, למרות שנשים הופכות להרבה יותר ליברליות בתחום, עדיין נדיר שאישה באה ומתחילה עם גבר. ולכן גברים לא חושבים על אפשרות כזו בכלל. אלא אם כן זה כבר ממש בוטה... דבר שני, אם את חושבת שנשים כל כך חכמות והן קוראות כל רמז שנשלח מגבר שרוצה אותן אז את הנאיבית... נשים הן גם עם נורא נאיבי. ההבדל הוא שברגע שמשהו טיפה חשוד אז הן מבינות שמתחילים איתן כי זה בעינן נורמלי. הבנת את הכונה שלי?

adida5

New member
הבנתי אבל יש לי תשובה

אני בתור אישה יודעת איך הייתי משיגה את הגבר שהייתי רוצה?!יודעת! ואני יודעת מה הן הפעולות שהייתי נוקטת?! יודעת! כמו שלכם הגברים יש איזה שהוא גן מסויים שתבוע בכם נידמה לי ואני אומרת רק נידמה לי שלנשים יש את הקטע הזה של "10 סיבות להשיג אותו.." ואני אומרת בציניות...זה לגבי הנשים...אגב תומר שתבין שוב..אישה פנויה מתחילה עם גבר תפוס מהחבר'ה אוקי???? שלא יהיה ספק :) לא משנה בכל אופן הבעיה מתחילה כשזה מגיע ל"אמרתי לך" אם לגבר או אם לאישה....כי כשאני מנסה להזהיר אף אחד לא שם עלי... עוד דבר מלך..מה ז"א נשים הן עם מאוד נאיבי...הן מבינות שהתחילו איתן...? אם אני פנויה וגבר תפוס התחיל איתי ..אין מצב קל וחומר שהוא מהחבר'ה שלי..ובכל זאת זה לא מופנה רק לנשים אלה גם לגבי חברים שלא ניראים..

דנה551

New member
יש בחורות שלא מעניין אותן

בכלל שמישהו תפוס ולמרות שהן יודעות שהוא תפוס זה לא מפריע להן להתחיל איתו. ראי כל אלו שיוצאות עם גברים נשואים תוך ידיעה שהם נשואים.

למעלה