לא ממליצה על פרקטיסיו - PRACTICEU - יונתן רבזין

Kiyoko

New member
לא ממליצה על פרקטיסיו - PRACTICEU - יונתן רבזין

ראו הוזרתכם !
אם משהו התכוונן להרשם לאתר (מכללה) של פרקטיסיו - אני מאד ממליצה לוותר.
המרצה מעולה, אין ספק. אפילו אחד הטובים, אבל הוא כנראה פרנואיד לחלוטין בנושא הבטחה. הכל נראה מאד פשוט. שלם 350 שקל בלבד והתחל עכשיו לצפות בהרצאות לחודש שלם.
אז הדבר אינו כך. נתקלתי בהליך מסורבל למדי, של התקנות של וירטול שבתוכו צריך להתקין עוד רכיבים נוספים, כי לא ניתן לצפות בסרטונים במחשב הרגיל שלי - הרי יש יותר מדי חשד ופחד להקלטת הסרטונים........
נכון שהצד השני ניסה לעזור, להתחבר למחשב שלי - לפתור את הבעיות אך הבעיות עדיין קיימות. אני לא מוכנה להמשיך כי כל הסיפור מתנהל כבר 3 ימים והרבה מאד שעות נשרפו.
איכשהו וללא בקשת אישור הוא יצר משתמש חדש שיכול לעשות לוגין לWINDOWS שלי, - זה מאד לא תקין הרי הוא עקף את ההרשאות וזו פריצה.

בקשתי ביטול מנוי והחזר כספי - התשובה של יונתן רבזין : הסרטים עובדים - אין סיבה להחזר כספי.
כמובן שכלום לא עובד. אני לא מבינה למה הוא כל כך מתעקש לא להחזיר את הכסף - הרי לא קבלתי את המוצר.
אם יש איזה יצוג משפטי כאן בחברים שלי שיכול לכוון איך אני עכשיו מתחילה תביעה, אשמח לשמוע.
בקיצור המלצה, לא להתקרב ל"מכללה הזו"
שם המרצה והאחראי : יונתן רבזין

זהו המייל האחרון שלו - יש לו נטיה לזלז מאד בלקוחות..

חבל על האנרגיה שלך.
לא יצא כלום מזה.
את סתם מפסידה 350 ₪ ולא מנצלת את הזכות שלך ללמוד, חבל.

דרך אגב אנחנו היחידים בשוק שעושים זאת,
אז אין לאף אחד שום אופציה אחרת ללמוד אונליין

בקיצור בשוק ללא תחרות (בעברית) כל זה לא משנה כלום
לעסקים שלנו, כי מי שרוצה ללמוד אונליין בזול וטוב – אנחנו היחידים גם ככה

שיהיה לך יום טוב.

http://www.practicu.com/

yossik111

New member
ברשותך , בנושא "פראנויה" שלו בעניין ה"אבטחה" .

מכווין ש"בתוך עמו הוא חי" אפשר להבין אותו ובענק . (גם אני הייתי נוהג כך ) .
לעניין התלונה שלך גופא , בהסתמך על מה שכתבת ,על פניו ולדעתי הלא מחייבת בלבד , נראה לי שיש לך קייס משפטי בקטע שלא קבלת את כ-ו-ל התמורה עבור כספך .
אני במקומך כהתחלה (ולשאלתך) הייתי נכנס גם לפורומים משפטיים בנושא , בחזקת "מכול מלמדי השכלתי".
לא "בריא" / נכון להסתמך על עצות / חוות דעת של מי שלא בקי / אמון ב/על הקטע המשפטי (כמו בפורום הזה (ואני כולל אגב גם את עצמי (בתגובה שלי) בקטע הזה ) ) .
דעתי בלבד .
יוס

Kiyoko

New member
תודה

שלום יוסי ותודה על תשובתך
אכן אלך להתייעץ משפטית.
הכן הבנתי שיש לי קייז למרות שהוא טוען שאין לי ושמבחינתו הסרטונים עובדים.
מיד לאחר העיסקה, ראיתי שזה לא עובד ובקשתי לבטל את העיסקה. הוא לא הסכים בשום פנים ואופן. שמרתי את כל התכתובת של המיילים.
יש מדיניות החזר תוך 30 יום..
פניתי גם למועצת הצרכן - נראה אחרי החגים.

לגבי ההבטחה, אני יכולה להבין אבל כאן זה מגוזם לחלוטין כי רשום שלום והתחל לצפות בהרצאות. אז הדבר אינו כזה כלל !!! כדי לצפות בהרצאות - חובה לכבות את המחשב ולהדליק אותו בMODE אחר כך שאין שום גישה לכלום חוץ מההרצאות שלו !
אם תרצה גישה לאינטרנט, חובה להתקין על המחשב האישי VIRTUAL MACHINE ואז להתקין CHROME
כך שאם אתה רואה את ההרצאות, אתה רק רואה את ההרצאות. אתה תקוע שם ולא יכול להשתמש בשום דבר מהמחשב שלך.
הוא גם יצר משתמש חדש שעוקף את האנטיוירוס ועקף את כל הPOLICIES של המחשב ( זה לפטופ מהעבודה)
בקיצור כל התהליך הזה לא תקין.

היתי מצפה לשירות לקוחות ... יונתן רבזין כל פעם חוזר על המנטרה של המחירון שלו. שהוא זול, שהוא היחד בסוגו בארץ ... וממשיך לכתוב את זה למרות שאני מבקשת ביטול :

מנוי לחודש – 350 ₪
מנוי לחצי שנה – 1500 ש"ח
מנוי לשנה - 2500 ₪

מנוי לכל החיים – 9000 ₪ כאשר כל מה ששילמת עד עכשיו נחשב (זה סכום מקסימלי שניתן לשלם לנו במצטבר)

וגם חצוף מעבר לכך, ממליץ לי לבזבז את הזמן בללמוד במקום להתעסק בביטול המנוי.

בכל אופן, לכל עיסקה יש 30 יום לביטול. הוא כנראה שכח מזה.
פתחתי גם קייז בPAYPAL - הרי הוא מקבל רק תשלום של פייפל...

HooK

New member
כזכור לי הסידור אצלו זה שהוא מספק את המחשב המאובטח עם התוכן

ואת מחזירה את המחשב בסוף ... בטח יש איזה פיקדון..

לא?

זה כבר לא ככה

הוא עבר לשיטה שבה הוא מתקין לך מערכת הפעלה נוספת על המחשב האישי שלך שרק דרכה אתה יכול לצפות בסרטונים.

המערכת שלו סגורה ואי אפשר להפעיל עליה כלום, הכל רץ באופן אוטומטי, כולל מערכת הסרטונים.
הדבר היחיד שאתה יכול להפעיל זה את הסרטונים וההפעלה מסתכמת בקליק בודד על הסרטון הרצוי.

יש לו תוכנה שכשאתה מתקין אותה היא למעשה מתקינה לך מערכת הפעלה נוספת ומשנה לך את ה BOOT ונותן לך אופציה לבחור בין מערכת ההפעלה שלך לבין המערכת שלו.

כשאתה רוצה להסיר את המערכת שלו, יש לו קובץ UNINSTALL שמוחק לך את המערכת שלו ומחזיר את ה BOOT FILE לקדמותו.

אני הבנתי בזמנו שהוא עבר לשיטה הזאת מכיוון שההתעסקות עם הלפטופים היתה מיותרת והשיטה החדשה יעילה יותר.

בכל אופן כשאני למדתי אצלו לא נתקלתי בתקלות כלשהן...

איזה מחשב יש לך?

אני חושב שאת ממהרת מידי לעשות לו שיימינג.

למדתי בשיטה שלו בעבר ויש לי רק דברים טובים להגיד עליו ועל השיטה ואני בהחלט ממליץ עליו ועל הסרטונים.

יש לי תחושה שדברים לא עובדים אצלך בגלל שהמחשב שלך אולי לא הכי מתאים...

ישי97

New member
חוות דעתי על Practicu

הגעתי לאתר של פרקטקיו בסביבות שנת 2013 כי רציתי ללמוד מקצוע , ראיתי מספר סרטים בטכנאות ורשתות שעניינו אותי , וממש ממש התחברתי, יונתן הוא מרצה בחסד עליון , הוא ממש ענייני ומדבר תכלס, לא מבלבל את המוח עם מיליון תאוריות הרגשתי שהוא ממש מכין אותי לעבודה ...כמובן שרכשתי מנוי (זו הייתה עוד התקופה שלוקחים מחשב נייד הבייתה) .. ישבתי ..ראיתי המון סרטים וגם חזרתי עליהם כמה פעמים , תרגלתי בבית ..ובאמת ראיתי שהכל הולך טוב ומתחברים לי הדברים בראש ..
בקיצור לא הלאה אתכם ..לאחר שמצאתי את העבודה הראשונה , הייתי בה כשנתיים , לאחר מכן הייתי בעצמי מרצה לרשתות והלפ דסק , באחת המכללות הידועות בארץ , התקדמתי די מהר, כיום אני איש סיסטם ואחראי SIEM\SOC (אבטחת מידע) באחד ממשרדי הממשלה ..

אני חייב להודות שהכל בזכות שיטת הלימוד של יונתן והסרטים המדהימים שלו ..

למעלה