לא ממליצה על פרקטיסיו - PRACTICEU - יונתן רבזין
ראו הוזרתכם !
אם משהו התכוונן להרשם לאתר (מכללה) של פרקטיסיו - אני מאד ממליצה לוותר.
המרצה מעולה, אין ספק. אפילו אחד הטובים, אבל הוא כנראה פרנואיד לחלוטין בנושא הבטחה. הכל נראה מאד פשוט. שלם 350 שקל בלבד והתחל עכשיו לצפות בהרצאות לחודש שלם.
אז הדבר אינו כך. נתקלתי בהליך מסורבל למדי, של התקנות של וירטול שבתוכו צריך להתקין עוד רכיבים נוספים, כי לא ניתן לצפות בסרטונים במחשב הרגיל שלי - הרי יש יותר מדי חשד ופחד להקלטת הסרטונים........
נכון שהצד השני ניסה לעזור, להתחבר למחשב שלי - לפתור את הבעיות אך הבעיות עדיין קיימות. אני לא מוכנה להמשיך כי כל הסיפור מתנהל כבר 3 ימים והרבה מאד שעות נשרפו.
איכשהו וללא בקשת אישור הוא יצר משתמש חדש שיכול לעשות לוגין לWINDOWS שלי, - זה מאד לא תקין הרי הוא עקף את ההרשאות וזו פריצה.
בקשתי ביטול מנוי והחזר כספי - התשובה של יונתן רבזין : הסרטים עובדים - אין סיבה להחזר כספי.
כמובן שכלום לא עובד. אני לא מבינה למה הוא כל כך מתעקש לא להחזיר את הכסף - הרי לא קבלתי את המוצר.
אם יש איזה יצוג משפטי כאן בחברים שלי שיכול לכוון איך אני עכשיו מתחילה תביעה, אשמח לשמוע.
בקיצור המלצה, לא להתקרב ל"מכללה הזו"
שם המרצה והאחראי : יונתן רבזין
זהו המייל האחרון שלו - יש לו נטיה לזלז מאד בלקוחות..
חבל על האנרגיה שלך.
לא יצא כלום מזה.
את סתם מפסידה 350 ₪ ולא מנצלת את הזכות שלך ללמוד, חבל.
דרך אגב אנחנו היחידים בשוק שעושים זאת,
אז אין לאף אחד שום אופציה אחרת ללמוד אונליין
בקיצור בשוק ללא תחרות (בעברית) כל זה לא משנה כלום
לעסקים שלנו, כי מי שרוצה ללמוד אונליין בזול וטוב – אנחנו היחידים גם ככה
שיהיה לך יום טוב.
http://www.practicu.com/
ראו הוזרתכם !
אם משהו התכוונן להרשם לאתר (מכללה) של פרקטיסיו - אני מאד ממליצה לוותר.
המרצה מעולה, אין ספק. אפילו אחד הטובים, אבל הוא כנראה פרנואיד לחלוטין בנושא הבטחה. הכל נראה מאד פשוט. שלם 350 שקל בלבד והתחל עכשיו לצפות בהרצאות לחודש שלם.
אז הדבר אינו כך. נתקלתי בהליך מסורבל למדי, של התקנות של וירטול שבתוכו צריך להתקין עוד רכיבים נוספים, כי לא ניתן לצפות בסרטונים במחשב הרגיל שלי - הרי יש יותר מדי חשד ופחד להקלטת הסרטונים........
נכון שהצד השני ניסה לעזור, להתחבר למחשב שלי - לפתור את הבעיות אך הבעיות עדיין קיימות. אני לא מוכנה להמשיך כי כל הסיפור מתנהל כבר 3 ימים והרבה מאד שעות נשרפו.
איכשהו וללא בקשת אישור הוא יצר משתמש חדש שיכול לעשות לוגין לWINDOWS שלי, - זה מאד לא תקין הרי הוא עקף את ההרשאות וזו פריצה.
בקשתי ביטול מנוי והחזר כספי - התשובה של יונתן רבזין : הסרטים עובדים - אין סיבה להחזר כספי.
כמובן שכלום לא עובד. אני לא מבינה למה הוא כל כך מתעקש לא להחזיר את הכסף - הרי לא קבלתי את המוצר.
אם יש איזה יצוג משפטי כאן בחברים שלי שיכול לכוון איך אני עכשיו מתחילה תביעה, אשמח לשמוע.
בקיצור המלצה, לא להתקרב ל"מכללה הזו"
שם המרצה והאחראי : יונתן רבזין
זהו המייל האחרון שלו - יש לו נטיה לזלז מאד בלקוחות..
חבל על האנרגיה שלך.
לא יצא כלום מזה.
את סתם מפסידה 350 ₪ ולא מנצלת את הזכות שלך ללמוד, חבל.
דרך אגב אנחנו היחידים בשוק שעושים זאת,
אז אין לאף אחד שום אופציה אחרת ללמוד אונליין
בקיצור בשוק ללא תחרות (בעברית) כל זה לא משנה כלום
לעסקים שלנו, כי מי שרוצה ללמוד אונליין בזול וטוב – אנחנו היחידים גם ככה
שיהיה לך יום טוב.
http://www.practicu.com/