לא ממש יצירה

RainDrops

New member
לא ממש יצירה

כל כך כואב לי... נמאס לי. פשוט נמאס... איזה משמעות יש לדברים בלי האהבה הזו? איזה ימים רעים עוברים עליי, אני מרגישה כאילו שהכל בורח לי מבין הידיים אני מפחדת. מפחדת כל כך. אני כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי. אני שונאת עצמי. אפילו לכתוב אני לא מסוגלת, אני מרגישה שאני מתפרקת, הכל כואב לי. איזה לילה נוראי... אני רק רוצה לישון כל הזמן, לא כי אני עייפה, אלה רק כי אז אני בורחת. בורחת לעולם שלי. לפנטזיות שלי. אבל כמה אפשר לברוח? כמה אפשר?

shelly bongiovi

New member
היצירות היפות ביותר הן

היצירות שנוצרות באותו הרגע... בלי לחשוב הרבה כי זה בא לבד... הלב אומר לך מה לכתוב. וזה מה שהרגשתי אצלך. את פשוט שופכת את הכאב והאהבה שלך בשורות הללו וזה יפה. מותר לך לברוח כמה שרק תרצי רק זיכרי לחזור למציאות ולעמוד על הרגליים יציבה וחזקה מתמיד! XXX שלי

RainDrops

New member
מעניין

מעניין איך זה להיות עם מישהו כשאוהבים כל כך הרבה. איך זה לשמוע אותו נושם מקרוב, איך זה להרגיש את הפרפרים בבטן... אני פשוט לא יכולה יותר. כבר אין לי כוח...

RainDrops

New member
כן.

מזה שפשוט נמאס לי לחיות באשליות. מזה שאני פשוט שונאת את עצמי, שונאת את עצמי כי אני מפחדת...

אז קחי את זה

למקום אחר ממה את מפחדת?להתאהב ולהתאכזב? להתאהב ולא לדעת איך להסתדר עם מערכות יחסים? אלו החיים קחי אותם כדרך ולא כמטרה. תהיי את ותתפתחי עם האופי שתציבי לעצמך.ככה תהיי יותר שלמה עם עצמך ומנסיון ,פחות תפחדי כי תדעי לאן את הולכת אבל תני לזמן לעשות את שלו.ואל תמלאי את עצמך במחשבות של כמה שאת שונאת את עצמך כי זה רק מוריד מעצמך ברמה האישית,כלומר זה רק יותר מדכא ולא מביא לשום עילוי מסוים. ממה את באמת מפחדת?

RainDrops

New member
האמת?

להתאהב ולטעות. רק לטעות. לחזור על אותם הטעויות. ושוב לטעות. להחליט משהו, ולטעות. נכון שלטעות זה אנושי, אבל בכל פעם שאני מרגישה טעיתי, אני אוכלת את עצמי על זה ממש חזק. אני מפחדת מלעשות או להגיד דברים ואז להתחרט עליהם או לחשוב שזה היה מיותר.

Lilac Wine

New member
אבל הכל עניין

של התכלות ובטחון עצמי.כלומר אם את חושבת שמה שאמרת זה טעות כוון שזה גורם לך להראות כמישהי עם פגם מסוים בעיניי אחרים,אז צריך לצאת מנקודת הנחה שיש דברים שאנשים מסתכלים עליהם אחרת-כלומר,אם עשית מעשה מסוים ואחרי ששיחזרת לך אותו במחשבות ועצם החזור גרם לך להגיע למסקנה שזה מעשה של טעות או מעשה טיפשי,אז זה לא אומר שאנשים אחרים רואים את זה ככה.כי זה הכל תלוי באיך שאת רואה את הדברים.את יכולה לעשות ממשהו פיל ואיום ונוראי ובאותה מידה "להחליק" את זה...ואם זה יגרום לך לא לחשוב מה אנשים יגידו או מה הוא יגיד,הבחור שאת מאוהבת בו באתו זמן אז אולי תרגישי פחות לא טוב עם עצמך ואולי תאהבי יותר את עצמך. המון אהבה ובהצלחה. רק תגדירי לי את הטעויות,כלומר תני לי מקרה שלך ובו אמרת משהו וככה פירשת את המשהו הזה לטעות-אם בא לך כמובן. ואני זה a clockwork orangeזה פשוט המשתמש השני שלי בתפוז

Freaking Eyes

New member
"איזה משמעות יש לדברים בלי האהבה

הזו..."... המחשבה הזאת היא זמנית. עד שתרימי את הראש ותראי את העושר שיש לך בחיים ותרצי עוד. בטח זה ישמע מאוד נדוש, אבל אני מוכרחה להגיד לך שאני מבינה טוב מאוד כל מילה שכתבת. בסופו של דבר, אי-אפשר לברוח מזה, זה תמיד יהיה שם, צריך להחלם נגד זה. זה מתיש מאוד, אבל ביכולתך לנצח.

RainDrops

New member
להילחם משמע להתמודד?

אם הוא ידע... זה יקל עליי? אני חייבת לספר משהו, פעם לפני כמה שנים שאל את הכיתה שלי מורה אחד שאלה מאוד פשוטה: " על מי קל יותר להשפיע, על אחרים או על עצמך?" אז בלי לחשוב, עניתי שעל עצמי. כי אם אני מחליטה לעשות משהו אז אני עושה אותו. אבל זה ממש לא ככה, כי זה מאוד קשה להשפיע על עצמך. כי אף אדם לא באמת מאמין לעצמו. דוגמא מאוד פשוטה: אם בחורה חושבת שהיא יפה, אבל מישהו אחר אומר לה שהיא מכוערת. אז היא ישר תקשיב לו. ותחשוב שהיא מכוערת. מאוד קשה לי לעשות משהו כרוך בו אומץ. או התמודדות כלשהי עם תגובות של אנשים. תודה על התגובה. יום טוב.

Freaking Eyes

New member
תקשיבי...

דבר ראשון. אני חושבת שאת עושה הכללה יותר מידי גדולה. אני מכירה הרבה אנשים שמאמינים בעצמם, ואת יודעת, עזבי הרבה אנשים. אני. עם כל מה שעבר עלי בתקופה האחרונה אני לא הפסקתי להאמין בעצמי. יש לי מטרות. ואני אצליח בכל מה שרק ארצה - אם ארצה מספיק. ודבר שני אם את רמזת שקל לי לדבר ולתת עצות לאחרים את טועה. ממה שכתבת, אני יכולה להבין טוב מאוד מה שאת מרגישה... והעצה שנתתי לך זאת העצה שאני מאמצת בשלבים גם לעצמי.

RainDrops

New member
חס וחלילה יקירתי../images/Emo13.gif

לא רמזתי לשום דבר, רק עכשיו קלטתי מה כתבתי. אבל ממש לא רמזתי לכלום... העובדה שכתבתי פה ולא במקום אחר היא כי אני מאמינה שאנשים פה עברו הרבה דברים וברצוני להתייעץ לראות נקודות מבט. התכוונתי שזה מאוד קשה להשפיע על עצמך, ואני מאמינה בעצמי. אבל זה מאוד קל להאמין בעצמך כשרק הכל ורוד ושמח, כשיש אהבה, חברים טובים,ציונים טובים משפחה תומכת וכד'(אני לא רומזת כאן לכלום אם כך זה נשמע שוב
). החכמה היא להאמין גם כשקשה. וכאן הבעיה שלי. כי ברגע שהכל טוב ויפה אצלי ויש לי מצב והכל הולך לי אני מאמינה בעצמי! אני בטוחה בעצמי! אבל כשהכל נעלם... כשהשמיים הופכים להיות שחורים, כשרע לי אני דועכת, שום דבר מהבטחון והאמונה לא נשאר! אני מרגישה כמו אפס. אני שואלת אותך ואת כולם פה... איך ממשיכים להאמין בעצמך כשכלום לא הולך?

Lilac Wine

New member
מלחמות החיים

לא תמיד מבקשות את האיש החזק וכתפיו הנוקשות, אם יתמיד, אז תמיד ינצח בכל רק אותו האדם החושב כי יכול הכל תלוי בנו,והשפל זה חלק מהחיים.אני חושפת שלפעמים מצב רוח נוראי גורם לך להתמודד עם החיים בבטחון גדול יותר ומיוחד יותר. חשבי על זה

TheodoraJames

New member
כתיבה אמיתית

אני חושבת שאחד מהדברים הכי חשובים ביצירה היא שלכותב תהיה תחושת כנות עם מה שנכתב כי אחרת הקורא יחוש שסתם גוררים אותו. ואין דבר שקל להזדהות איתו יותר מכאב... הפנטזיות יכולות להיות היסח דעת מבורך, אבל באמת, "כמה אפשר לברוח?". נסי להמשיך לכתוב. כפי שאת יודעת, כשהמילים עוברות לדף ומשוחררות לעולם, לכמה רגעים זה קצת פחות שלך, קצת פחות כואב.

RainDrops

New member
תודה...

יש דברים שאני מפחדת להתמודד איתם. אני רק רוצה להשתחרר מזה... לברוח זה כיף. פנטזיות זה כיף. זה כמו תחביב אצלי... אבל די! כמה אפשר? אני מפחדת להתמודד עם תגובות של אנשים. מה לעשות? אני באמת חייבת עזרה. ופניתי אליכם...

RainDrops

New member
כי יצירה בישבילי

היא יצירה שכתובה יפה ומסודר, מושקעת מלאת מחשבה שכיף לקרוא.

למעלה