לא ממש נעלמתי... מעדכנת... ../images/Emo13.gif
רק רציתי שתדעו שאני קוראת כמעט כל יום, כמעט ולא מספיקה להגיב, ולצערי גם אין לי הרבה מה להראות
לפני שבועיים התחלתי עבודה חדשה - וסבא שלי בדיוק נפטר, כך שהיה לי מעט מאוד זמן וחשק לאינטרנט, פורומים וענייני לקים... בינתיים גיליתי לגבי העבודה החדשה שלי, שהיא אנטי-מניקור באופן הרסני
בימים הרגועים יותר אני יכולה לחזור הביתה עם מניקור נורמלי, אבל בימים היותר לחוצים (רביעי, חמישי ושישי. אוי, יום שישי השחור!) אין מצב שאחזור הביתה עם ציפורניים שלמות
. נשברו לי כבר כמה ציפורניים, הלק מתקלף כבר באותו יום - והכי מעצבן: אין לי זמן להשקיע. היות ואני עובדת במעדניה ומשרתת אנשים, ניסיתי בתחילת הדרך שם להקפיד על לקים בהירים, שגם פחות יהיה נורא אם יתקלפו קצת. אבל יש לי מחסור רציני בכאלו, והנה מסוף השבוע האחרון לא הספקתי להחליף את הסגול-שחור הכהה שיש לי על הציפורניים. הערב כבר אין ברירה, כי המצב ממש חמור מבחינת קילופים
עם כל העומס הזה, אין מה לדבר על לחזור לבלגג
זה חסר לי - לא רק עדכון הבלוג שלי אלא גם קריאה בבלוגים אחרים (אני קוראת רק חלק מהם, ולא באותה תדירות). גם לצלם כמעט ולא יוצא לי... אבל הפרנסה, כרגע, חשובה מהכל. אחרי תקופה ארוכה של אבטלה וחיפוש עבודה מצבי הכלכלי ממש רע, צברתי חובות ונאלצתי לוותר על לא מעט דברים באיכות החיים
אז זה שיש לי עבודה זה פשוט דבר נפלא. (וחוץ מעניין המניקור היא די כייפית, מעניין לי ונעים לי והולך לי טוב. לא שזו משרת חלומותי והשכר גם נמוך, אבל יש לאן להתקדם ויש מה לעשות ויש בשביל מה לקום בבוקר - ויש משכורת בסוף החודש!) אז אני שמחה שיש לי עבודה, אבל נראה לי שענייני הציפורניים ירגעו אצלי קצת. אני ממשיכה לקרוא ולהתעניין, לקנות ולהחליף - אבל קצת הורדתי פרופיל. רציתי גם להודות לכולכן על התמיכה והניחומים ששלחתן לי, כאן ובמסרים אישיים, אחרי מות סבי. נגעתן לליבי וריגשתן אותי
רק רציתי שתדעו שאני קוראת כמעט כל יום, כמעט ולא מספיקה להגיב, ולצערי גם אין לי הרבה מה להראות