לא ממש סקר, סתם שאלה...

digiorgio

New member
לא ממש סקר, סתם שאלה...

איזה זרם בג´אז אתם הכי אוהבים לשמוע ולמה? אני הכי נהנה מהארד-בופ.לדעתי הזרם הזה משלב אלמנטים מכל שאר הסיגנונות: יש בו פרזות מפותלות כמו בביבופ (אבל שלא מנוגנות ב 280 bpm ), יש בו את הפשטות והגרוב של הקול ג´אז, יש בו את התיחכום ההרמוני של והנועזות של הפוסק-בופ ומאוחר יותר הפרי ג´אז. זהו.תורכם.

p a c h a

New member
זרם בג´אז אהוב.....

קשה להחליט יש בג´אז משהו מהפנט ומושך וכל כך מיוחד שקשה לבחור מספר קטן של סגנונות אבל במידה ואני כן צריכה להחליט היתי אומרת אסיד ג´אז. פשוט כרגע זה הכי מושך אותי.

קניידעל

New member
נושא

אותי הכי מושך דוקא הפרי-ג´אז. משהו באפתיות לחוקים המוזיקליים של הנגנים כאן פשוט משגע אותי ואני גם אוהב בופ ופיוז´ן

bralon

New member
קניידעל, זאת אומרת שאתה אוהב את

המוזיקה של קולמן, אם אינני טועה?

digiorgio

New member
עם ב free עסקינן...

מישהו פה מכיר את booker ervin ? טנוריסט משוגע שהגעתי במקרה לאלבום שלו the freedom book אלבום מדהים!!יותר מזה אני לא יודע עליו..מישהו מכיר אותו ויכול להמליץ על אלבומים או קטעים טובים שלו? בקשר לאורנט קולמן- אני הצלחתי להתחבר רק לאלבום אחד שלו:the shape of jazz to come .שאר הדברים שלו היו יותר מידי מטורפים בשבילי...

Danny48

New member
סגנון אהוב

לקח לי הרבה זמן עד שהגעתי אל ה-ווקאל ג´אז עם הזמרות הגדולות של פעם אלה פיג´ארלד, בילי הולידיי, נינה סימון, שרה ווהן וזמרות יותר חדשות כמו דיאנה קרול, אווה קאסידי, פטריסיה בארבר זהו דני

למעלה