לא ממש קונספירציה אבל מצחיק

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
לא ממש קונספירציה אבל מצחיק

אגב - הקדמה - אני לא ממש יודע את הסיפור במלואו ככה שמי שזוכר יותר פרטים מוזמן לתקן אותי או להוסיף עליי בכל מקרה בשנים מוקדמות יותר של צפייה בטלויזיה במדינת ישראל היתה בעיה שלא רצו לייבא את הטלויזיות מחול, כדי שהכסף לא יברח למדינות אחרות אז הוחלט להמציא "מחיקון" המחיקון היה דבר שעשה את השידורים בשחור לבן - כדי למנוע את הצורך בקניית טלויזיה צבעונית מיובאת אבל מישהו אזרח פשוט שלא זוכר את שמו אפילו , המציא פטנט מתחכם - מכשיר אנטי-מחיקון הוא הצליח להרויח סכומים נכבדים של כספים מעצם זה שמדינת ישראל היתה טיפשה מספיק להשתמש במחיקון ככה שהנוהל היה משדרים בדרך המחיקון כדי שיהיה שחור לבן ואז המקרנים מקבלים את השדר, שעובר דרך האנטי מחיקון, וחוזר להיות צבעוני ! כולם מרויחים ! בגלל טיפשות מפגרת אחרי זמן מה פשוט הפסיקו את השטות

green lantern

New member
האנטי מחיקון

המחיקון לקח את השידורים הקיימים ושידר אותם במונוקאלר כי הטלויזיות האמריקיות שידרו בצבעים... וכדי שאנשים לא יקנו טלויזיות אמריקאיות הם מחקו את הצבעים.... ואז קם האדם הקטן והמציא את המכשיר - "אנטי- מחיקון" שביטל ת המחיקון והטלויזיות האמריקיות יכלו לקלוט צבעים... ולעניים היה דבר כזה שמו על המסך והיה בו שלושה פסים של צבעים - ירוק , כחול ואדום. הוא היה עשוי מאותו חומר של משקפי השמש של היום... ואם למשל החולצה של הילד מריץ´ רץ´ הייתה כחולה יכלו לראות את זה (גם אם החולצה שלו הייתה חום בהיר) זה היה הימור... בכל מקרה הממשלה התאשתה (או שהסוכנים השטלתו) והם התחילו לשדר בצבע GREEN LANTERN ותודה שצילצלתם בזק

rshilkrot

New member
אני מכיר פיתוח של הסיפור...

שלאחר הוצאת האנטי-מחיקון הוציאה רשות השידור אנטי-אנטי-מחיקון, שלאחריו בא אנטי-אנטי-אנטי-מחיקון... ברצינות, זה הסיפור שאני מכיר.

rshilkrot

New member
אני מכיר פיתוח של הסיפור...

שלאחר הוצאת האנטי-מחיקון הוציאה רשות השידור אנטי-אנטי-מחיקון, שלאחריו בא אנטי-אנטי-אנטי-מחיקון... ברצינות, זה הסיפור שאני מכיר.

Chot

New member
נו כן, זה ידוע

אנשים קוקו. אני זוכרת שהמחנכת שלנו סיפרה לנו בכיתה ו´ כל מיני שטויות כאלה, וכל מיני תאוריות של פרויד. זה היה כייייףףףף פיפיפי

למעלה