לא ממש קשור, אבל אני רוצה לספר

לא ממש קשור, אבל אני רוצה לספר

חברה מאוד מאוד טובה שלי ממש פגעה בי. היא כבר חודש בארץ ועדיין לא מצאה זמן להפגש איתי. דבוקה לחבר שלה נון סטופ כאילו שאם היא תראה אותי לחצי יום ייקרה משהו. אני מרגישה בעדיםות מליון, לא שנייה, לא שלישית... זו הרגשה חרא. גם החבר שלה זה כל מה שמעניין אותה מאז שהגיע לפה, אפשר להבין, אבל אני באמת כבר לא יכולה, עד שסופסוף היינו אמורות להיפגש היא הייתה חולה, עכשיו היא באילת, בריאה לגמרי, וכמובן שלא סיפרה לי בכלל וגם לא מתעניינת בכלל במה שקורה איתי. זו חברה שבמשך תקופה מאוד ארוכה ידעה מה קורה איתי כל יום ומה בדיוק אני מרגישה והדברים הכי הכי אישיים, הייתה הכי קורבה מעליב.

כמה זמן הם ביחד?

תמיד בהתחלה יש את הקטע הזה שרוצים להיות אחד עם השניה 24 שעות ביממה.

אה, שכחתי פרט חשוב לזכותה

באמת שאני מבינה את זה, הם לא גרים באותה מדינה אז ברור שהיא תעדיף להיו תאיתו כל רגע, אבל חצי יום... היא פה כבר חודש! והוא גם בצבא לפעמים....

ברור שניסיתי

בשנייה שהיא אמרה קפצתי וביטלתי יום עבודה, אבל אז היא ביטלה אוקיי, ברור שהיא תרצה להיות עם החבר כבר אמרתי והבנתי ובתור חברה טובה אני משמ שמחה בשבילה...או שהייתי...עכשיו זה כבר סתם מעצבן. אני לא פה בשביל לעשות חשבונות, ככה זה חברות, לפחות אצלי- נמותנים הכל. ושתינו השקענו הרבה מאוד מאוד, ומאז שהיא פה אני לא מקבלת ממנה כלום. יש לה אותו היא כבר לא צריכה אותי כנראה וזה מעליב אותי

מיטללל

New member
../images/Emo4.gif

לא יודעת. הפעם אין לי תגובה חכמה.. אבל לא רציתי לא לא להגיב :) אני מבינה שהיא רק חזרה מחו"ל אני מבינה שהיא משתוקקת להיות עם החבר שלה כמה שיותר אבל היא לא מתנהגת כמו חברה טובה.. או אפילו בכלל כמו חברה.. הייתי פעם או פעמיים בסיטאוציה כשלך - ואני יודעת כמה זה כואב. ובכל זאת במקומך הייתי אומנם נפגעת ונעלבת - המון המון ומפסיקה לנסות ליצור קשר. מפסיקה כל כך לנסות.. במידה וזה יפריע לה - היא יודעת את המספר שלך. במידה ולא - אז היא באמת לא שווה את זה כבר.

תודה מיטלי

כתבתי לה מייל, לא יודעת אם פעלתי נכון אמרתי לה שזה בעצם לא ישנה שום דבר ושהכוונה שלי היא לא לגרום לה להרגיש רע, אבל שעל סמך החברות שהייתה נלו אני יודעת שהיא הייתה רוצה לדעת. אולי לא...אולי זה מיותר לבוא אל אדם באשמות כשהוא בעצם עשה מה שטוב לו ונכון לו ואולי כל מה שהייתי צריכה זה להבין את הרמז... לא יודעת.

חבר טוב באמת זה חבר שנמצא שצריכים

אותו לא נראה לי הגיוני שחבר שלי טוב יבוא מחוץ לארץ ולא יראה אותי במשך שבוע תבחני טוב טוב את החברות שלך איתה כי אולי אפשר להבין שבוע שבוע וחצי אבל יש גבול ועל הקטע הזה שהיא ביטלה כשהיה לך יום חופש זה נראה לי מוזר קיצור תבררי איתה אולי היא כועסת עלייך או משהו כזה אבל היא לא נשמעת לי חברה טובה

למעלה