לא ממש קשור אבל אשמח לתשובה

לא ממש קשור אבל אשמח לתשובה

היי לפורום ולטל
קשה לי מאוד עם רדידות , קלילות, חוויות בסבבה, סלנגים, חוסר נימוס וכד'... דברים שמאוד מאיינים צעירים, מאוד חשוב לי נימוס: תודה, שלום , בבקשה וכד'... מאוד קשה לי עם הדיבור של צעירים- אני מרגיש ממש אאוט סיידר. (אני בן 27) . כל אלו תמיד הפריעו לי, ות יד הרגשתי שאני שונה, אני פשוט לא יודע איך לדבר בסגנון של הצעירים, לא יודע איך לדבר דיבורי שטויות, נעלב מ- ' צחוקים' , לא מוצא את עצמי במקומות אלו. באופן כללי אני אדם בודד- אין לי חברים כלל. וכשיש לי חברים אני מרגיש שיש לי מעין חובה לכך האוירה תיהיה נעימה (ויתכן שזה מראה על חוסר ביטחון או מכניס לחץ מסויים לצד השני- אני לא שולל). להלן המקרה: בגלל שאני אדם בודד (דבר שלעצמו מפריע)- אני לא נתקל כיום כ"כ בסיטואציות האלו. נוצר מצב שאני חייב למצוא שותף לטיולים בארה"ב ( מסיבות כלכליות בעיקר)- דיברתי עם כמה : וכולם: סבבה, חפיף, שטויות, נקפוץ משם לפה,מגניב פנאן וכד'... קשה לי עם זה מאוד זה לא בלקסיקון שלי, אני כנראה כבד מידי. מצד אחד, אני מבין שאי אפשר לדבר על הזמן רק דברים חכמים ואינטלקטואלים, מצד שני, באמת ממש קשה לי להיות קליל ופשטני שכזה. נק' אחרונה, אני הומו, אני קצת חושש מהחבר'ה המגניבים האלו. להגיד או לא להגיד? כי איך שלא יהיה תמיד בין בנים (ובנות) מגיעים על יחסים זוגיות- וזוגיות ומשיכה מינית אצלי- היא חד מינית. נגעתי פה בכמה נושאים כתבתי בעיקר מהבטן , מצטער על הבלגן אשמח בעיקר אם תתייסחו לעיניין של הרצינות לעומת הקלילות. תודה רבה

אהלן

כשיש העדפות (לתחומי ענין, לסוגי דיבור) זה בסדר גמור, ובהחלט לגיטימי לחפש אנשים דומים לך. עם זאת, כמו בכל דבר שמפריע, תלוי גם עד כמה מפריע, ומה היקף הפגיעה בך ויכולת ההתמודדות שלך כשמתרחש משהו שמפריע לך. בנוגע לחיפוש שותף/ה לנסיעה- כדאי להשתדל למצוא מישהו 'בראש שלך', אתה לא צריך שבעמאות שותפים, אלא אחד-שניים. בנוגע ללספר לשותפים- מכיון שיכול להיות טווח תגובות אפשריות בשל הומופוביה, אני ממליצה גם לידע מראש, ואולי אפילו לחפש שותפ/ה מהקהילה למסע?

לואיס24

New member
איפה הבעייה

מה המצב אני ממש לא חושב שעצם העניין שהעלת צריך להפריע לך או להטריד אותך. בלי קשר לנשוא המיניות. אני אישית מחזיק מאוד מאנשים חכמים אינטליגנטים ומנומסים. אנשי שיחה. בחברה ברור שתמיד כיף שיש את אלו שעושים דחקות כל הזמן, מסטלבטים וצוחקים. להיות קליל וזורם זה לא אומר להיות רדוד וטמבל כך שאין כל כך קשר. אל תנסה להיות מי שאתה לא, ותאמין לי שיש מספיק אנשים שיאהבו אותך כמי שאתה

למעלה