לא ממש קשור אבל.....

dominogrose

New member
לא ממש קשור אבל.....

מה עושים כשאוהבים מישהו שלא אוהב אותך......?

פלג^ר

New member
הו סיוני חמודה.הגעת למקום הנכון.

סיוני תשחקי את הקשה להשגה.תהיי כלפיו אדישה וצינית במקצת כלפיו

פלג^ר

New member
ואז תראי איך הוא מכרכר אחרייך.

אם לפלג^ר פנית.לא טעית!אוהבת

dominogrose

New member
תודה מתוקה , אבל לצערי....

לא נראה לי שיהיה בינינו משהו..... אנחנו ידידים ממש ממש טובים ומאוד קרובים!!!! את יודעת... כמו ידיד נפש! אני יודעת שבהתחלה הוא הרגיש אליי משהו.... אבל כנראה זה עבר לו.... יצא לי לדבר עם חבר שלו והוא אמר לי שכדאי לי לרדת מזה.... מה את חושבת? מה אני צריכה לעשות?

sh12

New member
היי לך

דומינו חמודה קראתי על הקושי שלך ולדעתי מילה תקשורת הומצאה בשביל דברים שכאלה בפירוש: לפתוח בשיחה ולהבהיר לצד השני מה את מרגישה ולבדוק האם הוא מרגיש אותו דבר כלפיך זאת הדרך הכי בוגרת והכי אמיתית שאני (בגילי המופלג) מכירה הדרך היחידה שעובדת וככה גם לא תהיי תלוייה בפיסות מידע שיגיעו אלייך, תדעי הכל ממקור ראשון ואת האמת. אח``כ תבחרי באיזה דרך שמתאימה לך להתמודד. בכל אופן תהיה לך תשובה חד משמעית כמי שחוותה דברים שכאלה - אני מחזיקה לך אצבעות. שיהיה לך יום טוב ובהצלחה. ;-) ;-)

sh12

New member
היי לך

דומינו חמודה קראתי על הקושי שלך ולדעתי מילה תקשורת הומצאה בשביל דברים שכאלה בפירוש: לפתוח בשיחה ולהבהיר לצד השני מה את מרגישה ולבדוק האם הוא מרגיש אותו דבר כלפיך זאת הדרך הכי בוגרת והכי אמיתית שאני (בגילי המופלג) מכירה הדרך היחידה שעובדת וככה גם לא תהיי תלוייה בפיסות מידע שיגיעו אלייך, תדעי הכל ממקור ראשון ואת האמת. אח``כ תבחרי באיזה דרך שמתאימה לך להתמודד. בכל אופן תהיה לך תשובה חד משמעית כמי שחוותה דברים שכאלה - אני מחזיקה לך אצבעות. שיהיה לך יום טוב ובהצלחה. ;-) ;-)

dominogrose

New member
אם אני אספר לו מה אני מרגישה....

זה ישפיע על הידידות הקרובה בינינו! אולי הוא לא רוצה קשר יותר מידידים... אז אם הוא ידע מה אני מרגישה הוא יחשוב עליי אחרת , הוא יתרחק ממני! ויש לי הרגשה די חזקה שהוא רוצה קשר של ידידים טובים בלבד! :(

תם-תם

New member
אוי חמודונת...

אומנם את יותר גדולה ממני, אבל תמימה... דבר ראשון- אין כזה דבר ``הוא רוצה קשר של ידידים קרובים``. לא עובד, מנסיון. הוא בן, את בת, וההמשך ידוע. ותגידי לו, זה משגע להיות אם מישהו שאוהבים ולא אומרים לו את זה. ו- כמובן שזה ישפיע! אבל מה כבר יקרה? תהיה לכם תקופה של אהבה מדהימה, תהנו תחגגו ותהיו בעננים, ואז תיפרדו, תתרסקו, לא תהיו יותר בקשר, אבל תמיד יהיו לך את הזיכרונות המדהימים מהבחיד שלכם. ואם לא תנסי תמיד תשאלי את עצמך ``ומה אם``... תם-תם

dominogrose

New member
אני לא הייתי אומרת שאני תמימה...

יש דברים שצריך לקחת בחשבון.... אם אני אספר לו מה אני מרגישה יכול להיות באמת שנהיה חברים ונחיה באושר ועושר (דבר שאני בטוחה שלא יקרה כי הוא רואה אותי כידידה) אבל צריך לקחת בחשבון את האפשרות השניה... שהוא לא ירצה , וירגיש לא נעים! הוא לא ירצה לפגוע בי כי אנחנו כל כך קרובים ואני חשובה לו והוא חשוב לי! הוא יתחיל להתרחק ממני , כמו שאני מכירה אותו , זה מה שהוא יעשה אם הוא לא ירצה! אז אני צריכה לחשוב טוב טוב לפני שאני עושה צעד כלשהו.... האם לסכן את הידידות הקרובה שלנו שמאוד מאוד חשובה לי? האם זה שווה את זה?

פלג^ר

New member
סיוני חמודה.הבעיה שלו שהוא מרגיש

שאת כמו אחותו ותו לא.ובטח שזו לא יכולה להיות אהבה.לדעתי . אוהבת

למעלה