לא ממש קשור לאוכל עזרה

ורד 34

New member
לא ממש קשור לאוכל עזרה ../images/Emo92.gif

אוקי יש לשון לבן הבכור שלי יום הולדת ביום שישי וכמובןלאור ההצקותהחוזקות ונישנות עוגת כדורגל מוזמנת.
הבעיה היא שהיום יותר נכון עכשיו בני היתעוררבבכי וגופו הקטן מכוסה באבעבועות. מה עושים אני לא יודעת מה לעשות. התחושה והמחשבה הראשונה לבטל את היום הולדת אבל הוא התחיל ליבכות כאשר שמע על זה. אז עצה מאימהות מקסימותובעולת ניסיון.

מאיה 72

New member
זה תלוי...בן כמה הקטן? הגדול כבר

עבר את המחלה? מי המוזמנים ליום ההולדת? יש לך אפשרות להוציא את הילד הקטן מהבית בזמן החגיגה במידה ותחליטי כן לחגוג?

קודם כל החלמה מהירה לילדים

חייבים ליידע את המוזמנים, זה מאוד לא פייר יהיה אם לא תיידעי את האורחים ואז הם יעשו את השיקול שלהם. במידה ויחליטו שזה בסדר אז מבחינתך הכל ממשיך כרגיל ותהיה מסיבת יום הולדת. במידה ויחליטו לבטל, תדחי את האירוע לאותו סוף שבוע לאחר שיחלימו. ועם זאת השבוע, כדאי מאוד לצאת עם הילדים לחיק הטבע ולעשות להם יום כיף בכדי שלא ירגישו מקופחים מכך שלא עשו להם את המסיבה תוך הדגשה שזו רק דחיה. סתם הערה לגבי טיפול באבעבועות, בכדי שלא יישארו צלקות, כדאי לעשות אמבטיות של קורנפלור, להקלה ובכדי להקל על הגירוד הנוראי. בריאות טובה לכולם

ורד 34

New member
../images/Emo51.gif על העזרה ובוקר טוב ../images/Emo42.gif

כן עניתן בידיוק לפי קו המחשבה שלי ושוב תודה על אימות דברי בקול רם.

קישלורן

New member
לא נראה לי שכדאי לך . . .

אולי הורים אחרים לא ירצו שהילדים שלהם יידבקו . . . ועכשיו שאני בהריון, אמנם מחוסנת, אבל אולי תהיה אמא בהריון שלא מחוסנת . . . ? ואולי אני מתבלבלת עם אדמת ? למרות שאני זוכרת מסיפורי אימי, שפעם היו לוקחים את הילדים כדי להדביק אותם בכוונה (ראו ב"אלכס חולה אהבה", ממש נוסטלגיה).

מאקי

New member
מקווה שלא מאוחר מדי

עכשיו הוא כבר לא מדביק הדבקה היתה עד היום כשיצאו ה.. בעוד 21 יום מי שהיה איתו במגע ולא חלה עדיין יכל להדבק ויפרח לטו בשבט אני הייתי עושה יום הולדת מצלמת וחוגגת זה כיף לגמור מחלה כל אחת שנגמרה זה לטובה סיבה לחגיגה

מאיה 72

New member
למיטב ידיעתי זה מדבק כל עוד

מופיעים פצעונים חדשים, אם מדובר במסיבה כיתתית ולא במשהו קטן עם המשפחה הייתי מוותרת. הבת שלי למשל נדבקה בגיל חצי שנה וסבלה לשווא כי היא לא התחסנה. מעבר לזה 3 שבועות הייתי בלחץ מחשש שגיסתי שהיתה בהריון באותה תקופה ולא עברה את המחלה נדבקה מהילדה שלי.

קישלורן

New member
ועד כמה שידוע לי -

מה שמדבק זה הנוזל שבתוך השלפוחיות כך שאני לא בטוחה לגבי מה שמאקי כתבה . . .

ורד 34

New member
האדמת היא הבעייתית להריונית

אבל היינו אצל הרופא והוא באמת עבר את שלב ההדמבקה ובמידה ולא הוא כבר הדביק את כל הגן שלו בשבוע הזה. והרופא אמר שאין בעיה ואפשר לעשות ולחגוג. אז עשתית את עוגת הכרוגל והיצא למרבה ההפתעה די נחמד אומנם מיגרש ישראלי, הדשא לא לגמרי אחיד, צבעי שונים ויש קצת בורות וגבעות.

למעלה