לא ממש קשור לפורום... משהו שניגנתי.. תפתחו את הקובץ המצורף ותחכו מספר שניות שהקובץ יעלה..
A avidadon New member 21/2/02 #1 לא ממש קשור לפורום... משהו שניגנתי.. תפתחו את הקובץ המצורף ותחכו מספר שניות שהקובץ יעלה..
A avidadon New member 21/2/02 #2 ואם כבר ../images/Emo79.gif אז הנה הפתיח של "סוף העולם" - אביב גפן ניגנתי את זה בערוצים...
מ מחפשת דרך New member 21/2/02 #3 שלום אדון דדון!../images/Emo99.gif האם תואיל בטובך להיות אמן אורח במסיבת פורים של הפורום??? ועדת ארועים בע"מ
שלום אדון דדון!../images/Emo99.gif האם תואיל בטובך להיות אמן אורח במסיבת פורים של הפורום??? ועדת ארועים בע"מ
A avidadon New member 22/2/02 #4 ממתי אני אדון דדון? אני אבוא בכיף... רק שאני זה לא מספיק, צריך לפחות עוד שני נגנים זמר והגברה..
מ מחפשת דרך New member 22/2/02 #5 אפשר לארגן משו... אני יכולה להשיג ציוד הגברה מבני עקיבא (אם הם היו יועים מה אני עושה עם ההגברה...). אני מוכנה להיות זמרת בשעת הדחק. נגנים? יש לנו את שחיפית, שמנגנת בגיטרה. צריך רק עוד נגן אחד וזהו... מיכלי, בשם ועדת ארועים בע"מ
אפשר לארגן משו... אני יכולה להשיג ציוד הגברה מבני עקיבא (אם הם היו יועים מה אני עושה עם ההגברה...). אני מוכנה להיות זמרת בשעת הדחק. נגנים? יש לנו את שחיפית, שמנגנת בגיטרה. צריך רק עוד נגן אחד וזהו... מיכלי, בשם ועדת ארועים בע"מ
A avidadon New member 22/2/02 #8 דווקא יצא לי לאלתר כמה פעמים ולא יצא כל כך רע... אם מבחינה טכנית הכל מאורגן (נגנים, הגברה) אז אפשר להסתדר
דווקא יצא לי לאלתר כמה פעמים ולא יצא כל כך רע... אם מבחינה טכנית הכל מאורגן (נגנים, הגברה) אז אפשר להסתדר