לא ממש קשור לרדיוהד,

Eclipsed 0

New member
לא ממש קשור לרדיוהד,

אבל שמתי לב שיש כאן הרבה אנשים ששעים את Portishead ולכן מאוד אשמח אם הם יוכלו להמליץ לי על שירים של הנ"ל. תודה.

Major Thom

New member
הממ..

הדיסק היחיד שיש לי הוא dummy, ככה שאני מכירה רק שירים משם.. תורידי את: sour times glory box mysterons roads ... למעשה, כל הדיסק הזה טוב. אבל אלה האהובים עלי במיוחד.
manic street preachers / of walking abortion (ממשיכה לשמוע מאניקס. אני תוהה מתי ימאס לי, אם בכלל)

In Limbo

New member
עדיף להוריד את הדיסק של ההופעה

כי יש שם את כל השירים הכי יפים בדיסק אחד... רעות.

חולוני

New member
פשוט תקני את Dummy וזהו.

טוב נו, הנה כמה שירים - Mysterons Sour Times Wandering Star Numb Roads Glory Box

Eclipsed 0

New member
תודה לכולם,

אני מכירה את Wandering Star ו-Numb. מישהו המליץ לי עליהם, ובהתחלה ממש שנאתי את זה, אבל היה חבל לי למחוק אותם מהמחשב. כך שלאט לאט ובשקט בשקט זה התשלט עליי, והתחלתי לחבב את זה. בכל מקרה, אמקם את Dummy ברשימת הדיסקים שאני מחכה להם.. תודה.

Eclipsed 0

New member
זה הזכיר לי היפ-הופ יותר מדי,

ואני פשוט שונאת היפ-הופ..

Esmena

New member
אני לא חושבת שהיא התבלבלה, רק

ציינו דמיון. אנחנו יודעים מה זה טריפ הופ.

Eclipsed 0

New member
ייפ, אני יודעת שזה טריפ-הופ.

כמו שאמר מי שהגיב - ציינתי שיש דמיון בין הטריפ-הופ להיפ-הופ...

Esmena

New member
השירים האלה באמת מזכירים היפ-הופ

קצת. שונאת? אני יודעת שבימנו זו המוזיקה כמעט הכי "חשובה" שיש, אבל לי פשוט קשה לשמוע את זה... החלטתי לנסות כשאני "אתבגר" קצת. רק מה, דיוות סול עם"קול גדול" אני לא חושבת שאי פעם אני אצליח לשמוע . פיכס. אני אהיה אאוטסיידרית ואמליץ לך על All Mine מPorstihead ("שם נחמד לאלבום,ג´ף...אבל אתה בטוח שלא קראת כככה לעוד משהו"? "מה פתאום בת´" "טוב אז יאללה, אין לי כוח לחשוב על שם אחר".)

Eclipsed 0

New member
כן, מה לעשות, ההיפ הופ נכנס עמוק

עמוק לתוך המיינסטרים.. בכל מקרה, תודה.

root

New member
גם רדיוהד מושפעים מהיפ הופ, ולא

כל היפ הופ הוא מיינסטרים. סתם דוגמא: אד למשל, מקשיב למוס דף. בסשנים שהם נותנים בתחנות רדיו בבריטניה הם קבוע נוהגים להשמיע להקת היפ הופ (שכרגע שכחתי את שמה). כל היופי ברדיוהד, שהם לא מקובעים. הם פשוט מוכנים להקשיב, להמציא את עצמם מחדש. ולא חייבים לאהוב את סנופ דוג, אפשר להקשיב גם לקומון. (עכשיו שומעת: Greensleves - John Coltrane )

Eclipsed 0

New member
לא אמרתי שכל ההיפ הופ במיינסטרים,

אלא שיש הרבה היפ הופ במיינסטרים. ואני באמת אוהבת את זה בלהקות. רדיוהד הם מאוד מיוחדים. אקח גם את קינג קרימסון לדוגמה - הם שינו את ההרכב בכל אלבום. זה בהחלט עשה רק טוב, וכל אלבום הוא מיוחד ומעניין, לא דומה מדי לאחרים... הלוואי שהיו יותר כאלה.

Black Star

New member
הלהקה שרדיוהד משמיעים בסשנים...

יכול להיות שאת מתכוונת ללהקה Anti-pop consultium? (ויסלחו לי השמיים או מישהו אם אייתתי לא נכון...). אייל פרידמן ציין אותם בתור להקה שרדיוהד אוהבים מאוד בספיישל אמנז´יאק (שאגב, יצא בערך בדיוק לפני שנה ולא חגגנו לו יומולדת... דמן..
)- באותה הזדמנות הוא גם השמיע שיר שלהם. אז מכיוון שהספיישל הזה מוקלט ואף נמצא בקביעות בווקמן שלי, את השיר הזה אני מכירה די טוב- ואהבתי אותו מאוד (לשיר קוראים Message in a bottle). אם את מתכוונת אליהם- הם טובים (לפי השיר האחד הזה והשמעות אקראיות ב"הקצה"), ואני גם לא נמנית על חובבי ההיפ-הופ. אגב, אני אשמח לקבל עליהם עוד פרטים ממי שמכיר... תמיד כיף להכיר להקות חדשות.. יעלי.

root

New member
האמת שלא התכוונתי דווקא אליהם

אלא ללהקה אחרת, ובאופן מוזר גם לי מוקלט הספיישל הזה... בכל אופן, לכל מידע, תמיד את יכולה ללכת ל all music. עכשיו שומעת: groove armada - at the river

למעלה