לא ממש שאלת בישול
אני נוסעת לחו"ל לשבועיים (עבודה) ורציתי לשדרג את התפריט שלי. המקום אליו אני נוסעת והסביבה בה אני עובדת לא מאפשרים שמירה על כשרות. אמנם אני לא שומרת כשרות במובן הבד"צי של המילה אבל אני משתדלת בדרכי. בקיצור, בנסיעה הקודמת הייתי במצב די בעייתי הייתי יותר על תקן צימחונית ,אכלתי בעיקר חסה לחם שוקולד וצ'יפס ודגים שהכרתי (דניס וכו') בנסיעה הזו אני רוצה לשנות את המצב כי התוצאה של הצ'יפסים והלחם והשוקולד לא עשתה טוב לגיזרה ודי לא נהנתי מהאוכל. חשבתי להביא אוכל מהבית, דברים שקל לסחוב ולאכסן ושיהיו טעימים, משביעים וכייפים וגם דיאטטים. כי הבעיה שאני חוזרת מהמסעדות רעבהההה וסתם אוכלת פרינגלס למשל. הנה מה שחשבתי לקחת (פרק זמן: שבועיים): קורנפלקס, לחם קל, טונה, רוטב לייט טעים לסלט (ולקנות ירקות בסופר ולחתוך סלט), פסטרמה (יש מקרר מיני בר), לבנה, קוטג'. סכין וקרש חיתוך. אני אשמח לעוד רעיונות. אציין שבחדר יש קומקום חשמלי קטן, ומיני בר עם מקום מצומצם. מרוב יאוש חלמתי שאני קונה בדיוטי פרי איזה טוסטר אובן מיני (משהו בגודל של מילון אבן שושן) כך שאני אוכל לחמם לעצמי טיבעול או שניצל חוץ מזה, אם יש לכם רעיון למשהו שקל להכין ועם טעם בייתי ושיחזיק מעמד (שישרוד את הטיסה וגם את גודל המקררון) אני אשמח
אני נוסעת לחו"ל לשבועיים (עבודה) ורציתי לשדרג את התפריט שלי. המקום אליו אני נוסעת והסביבה בה אני עובדת לא מאפשרים שמירה על כשרות. אמנם אני לא שומרת כשרות במובן הבד"צי של המילה אבל אני משתדלת בדרכי. בקיצור, בנסיעה הקודמת הייתי במצב די בעייתי הייתי יותר על תקן צימחונית ,אכלתי בעיקר חסה לחם שוקולד וצ'יפס ודגים שהכרתי (דניס וכו') בנסיעה הזו אני רוצה לשנות את המצב כי התוצאה של הצ'יפסים והלחם והשוקולד לא עשתה טוב לגיזרה ודי לא נהנתי מהאוכל. חשבתי להביא אוכל מהבית, דברים שקל לסחוב ולאכסן ושיהיו טעימים, משביעים וכייפים וגם דיאטטים. כי הבעיה שאני חוזרת מהמסעדות רעבהההה וסתם אוכלת פרינגלס למשל. הנה מה שחשבתי לקחת (פרק זמן: שבועיים): קורנפלקס, לחם קל, טונה, רוטב לייט טעים לסלט (ולקנות ירקות בסופר ולחתוך סלט), פסטרמה (יש מקרר מיני בר), לבנה, קוטג'. סכין וקרש חיתוך. אני אשמח לעוד רעיונות. אציין שבחדר יש קומקום חשמלי קטן, ומיני בר עם מקום מצומצם. מרוב יאוש חלמתי שאני קונה בדיוטי פרי איזה טוסטר אובן מיני (משהו בגודל של מילון אבן שושן) כך שאני אוכל לחמם לעצמי טיבעול או שניצל חוץ מזה, אם יש לכם רעיון למשהו שקל להכין ועם טעם בייתי ושיחזיק מעמד (שישרוד את הטיסה וגם את גודל המקררון) אני אשמח