לא ממש שייך לכאן... אבל זקוקה לעזרה

Shazza5

New member
לא ממש שייך לכאן... אבל זקוקה לעזרה

אנחנו זוג טרי.... רק 3 חודשים.... הוא בן 44 ואני קצת פחות. טוב האמת שעכשיו עולות בי שאלות רבות אבל ..... עוד רגע הוא חוגג יום הולדת ואני ממש חסרת מעוף בנושאים האלה. יש לכם רעיונות ? משהו אישי לא ספא, צימרים ודומה..... אבל גם לא ארנקים, מחזיק כרטיסי ביקור או דברים בנוסח הזה.... לא מרגישה שאני מספיק מכירה אותו בשביל לקנות לו משהו מאד מקורי ומדהים שהוא רוצה. הוא רוכב אופניים (שטח) אבל מצוייד בכל הנדרש. תודה מראש על העזרה.... לילה טוב וכייפי לכולנו. S.

orrin

New member
הצעה... אולי תתאים

מה אם תתכנני ערב רומנטי על אפניים? נסיעה במקום שקט, באתר טבע יפה (כמו מערות הקמח, זה מה שעולה לי בראש), לילה, רק שניכם, ובאמצע פיקניק נחמד- לא משהו מסובך, כמה גבינות, יין, לחמים..... ככה זו תהיה מתנה נחמדה- והפתעה שמתאימה לתחביב שלו- וגם ערב מהנה לשניכם. תחשבי אם מתאים לכם. רק טוב ויומולדת שמח

Shazza5

New member
יש רק בעיה אחת...

שלי אין אופני שטח.... אבל זה רעיון מקסים, אולי אממש אותו כאן באיזור שלנו ליד הים או משהו כזה. בכל מקרה תודה רבה ! ואשמח מאד לעוד רעיונות. יום מקסים. S.

magenta73

New member
אני חושבת

שלארגן איזו ארוחת ערב ביתית ורומנטית בהחלט יכולה להיות הפתעה נעימה ואישית. אולי לעשות איזה טוויסט - חפש את המטמון - מתנות קטנות מפוזרות בבית והוא צריך למצוא אותם. ואולי תקני לו סט תחתון+ חזייה סקסיים במיוחד... בשבילך ובשבילו

למעלה