לא מנגחים ולא גונחים רק הופכים לצד השמח.

yaely2

New member
מנהל
לאורח הוותיק

אורח ותיק, נהניתי מאוד מהסיפור ורציתי לומר לך שאתה בחברה טובה. גדולי סופריי העולם, כתבו סיפורים לא אמיתיים ודמיוניים על כך זכו הטובים שבהם בתהילת עולם.
צדקה יטי, הסיפור חשוב ולא המתלווה אליו. מקווה אורח ותיק שתהיה שמח ותכתוב לנו עוד סיפורים או כול דבר מעניין אחר.

yaely2

New member
מנהל
השרשור

הפורום קיים מיולי 2003. מאז הקמתו זו הייתה השיטה שנמצאה, הכי יעילה ועדיין כזאת. לא מחליפים סוס מנצח.

מה שאני מציעה אנא כתבו בתחילת התגובה שלכם למי אתם מכוונים את הדברים כך שלא תהיה שום בעיה לזהות למי מיועדים דבריכם.

yaely2

New member
מנהל
התאהבתי

שלום כולם.

חייבת להודות שבהכרות הראשונה ממש נרתעתי ממנו. לא כול כך הבנתי אותו. חשבתי לוותר. החברה מסביב שכנעה אותי להמשיך. "חבל, הוא יכול לעזור לך, נצלי אותו" המשכתי... מפעם לפעם הוא הראה מעט סימנים שאפשר לסמוך עליו, אבל גם בהרבה פעמים דפקתי את הראש בקיר בגללו. למה המשכתי? כי לא היה לי טוב יותר ממנו, כי פחדתי להיות לבד, בעיקר בחושך.
לפני שבועיים קרה הדבר, ההתאהבות הושלמה.. לחברה שלי באיזור ירושלים, שגם היא בחוג דרמה, היתה הופעה ואני רציתי להיות נוכחת.. נסעתי לי לתומי בכביש 1 כשהוא איתי, כמובן, פתאום הוא אמר לי "סעי ימינה" אבל למה לעזוב את הכביש הראשי? שאלתי. והוא חזר פעם שנייה "היימיני" עזבתי את הכביש מתוך ציות כפוי. נסעתי במעלה הר ליישוב לא מוכר ואז הוא שוב אמר משהו, לא זוכרת מה, אבל ממעלה המקום בו הייתי ראיתי פקק נוראי בכביש 1 שאותו עזבתי. בעזרתו חזרתי לכביש הראשי לירושלים כשהפקק מאחורינו.
התאהבתי בך WAZE.
יעלי (C)

אדזה 900

New member
ציפי

ציפי יקרה,בדפדוף שלי כרגע ראיתי את מה שכתבת ,איך אומרים החברה-רצונו של אדם כבודו,האש שמשכת ושמשכו עוד כמה חברות בפורום היתה בגלל חוסר במנהלת שתוכל לכבות אותה,לא את גרמת לכך אלא "טוב ליבם" של אנשים שחיפשו איך לפגוע,נקווה שעכשיו הדברים יקבלו תפנית אחרת,אי אפשר לסתום לאף אחד את הפה אבל אפשר בהחלט להתעלם ממנו ולקוות שישנה את דרכו,אני מאד אוהבת את הפתגם-לא לבנות חומות אלא גשרים,זוהיא תמצית חיי ולא משנה מה קורה העיקר הבריאות,ומי כמונו יודע זאת מנסיונו.

yaely2

New member
מנהל
לא מנגחים ולא גונחים רק הופכים לצד השמח.

תודה רבה לכם על ההתייחסות הנעימה שלכם אליי, חימם את ליבי ואני מקווה שנעשה הכול כדי להנעים את זמננו כאן

אף על פי שידעתי מה זה פורום הלכתי להתייעץ עם החבר הוותיק שלי, גוגול.
פורום הייה ברומא העתיקה כיכר שנמצא בין בנייני ציבור. הרווח בין המבנים היה נקרא פורום, מזכיר מאוד את כיכר רבין של היום.
שם בפורום היו עושים כנסים, הפגנות, בזארים ואפילו פעם בשבוע שוק תוצרת חקלאית וגם עצרות והפגנות.
הלכתי לתפוז לבדוק האם הפכו את הפורום למושג של ויכוחים והתנצחויות.
הנה רשימה מזערית של פורומים. פורום לגינון, פורום לאוכל כשר, פורום עליזים ועוד המון. המקום הוא פורום והאנשים כותבים שם על נושא של אותו הפורום. למשל בגינון כותבים על צמחים ושתילים לנו יש פורום שמח ועל כך נכתוב
. לא נוגחים ולא גונחים רק משתדלים לכתוב על נושא מעניין ושמח. אני בטוחה שתגובות הגולשים תהיינה בהתאם.
מצרפת תמונה של פורום.

יום טוב
יעלי

למעלה