לא מסוגלת לקרוא לעצמי חולה ט'

סוזן מ

New member
לא מסוגלת לקרוא לעצמי חולה ט'

איך אפשר אני לא רואה את עצמי כחולה ,אני רואה את עצמי כילדה מטומטמת שכל הזמן רק יודעת לסבך את עצמה יותר ובכלל אני שחקנית ולא רק על הבמה האמת שיותר משחקת בחוץ מנסה להסתיר מנסה לעבוד על עצמי כבר לא יודעת כל כך מבולבלת נולדתי עם עיניים כמו כולן למה שאני אראה שונה מאחרים מה זה השטויות האלו ,לא מסוגלת להאמין ,זה מפחיד אותי ,אבל האמת שכבר נמאס לי להרגיש שמנה תמיד ,להסתכל במראה ולהתאכזב ,נמאס לי שאנשים יותר רזים ממני אומרים לי שאני יותר רזה ,מה? אני מסתכלת עכשיו אני לא רזה GOD מה הבעיה שלי לעזעזל שימישהו יעיף לי כפה אולי משהו שם יסתדר צריכה שמישהו יעזור לי לצאת מהכחשה מהר שירגיע אותי קצת ,אני פשוט לא מסוגלת לקבל את העובדה שאני רואה אחרת מאחרים אני לא מסוגלת לקבל את זה איך מקבלים דבר כזה זה מטורף לגמרי אם למישהו יש סבלנות לענות לי זה יהיה נחמד בכל אופן שבת שלום לכולכן

שלום לך...

את עוד תביני,כדאי רק שזה יקרה כמה שיותר מהר.אמרת בעצמך שמשהו לא בסדר,אז זהו,משהו באמת לא בסדר! הבנתי שאת בטיפול אז כדאי שתקדמי אותו,שתבקשי עזרה כי מאמי,יש לך הפרעת אכילה!! תחשבי על זה קצת בשבת.בעצם תחשבי על זה הרבה.אני כאן תמיד,אבל לא להחטיף כפה,אני לא מהאלימות,אך את בהחלט צריכה להתעורר מותק.אני מקווה שביום ראשון אני אצליח לעורר אותך...אוהבת מאד! שבת בריאה מאמי.

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בבקשה תשלחי נכון! רחלי דאגה וטרחה להסביר לך איך שולחים די קראי את זה שוב בבקשה יש לך מושג כמה עובדות המנהלות על למחוק את ההודעות האלה כל יום? את לא כותבת הודעה אחת ביום ובצדק.. יש לך מה להגיד.. ואת רוצה להגיב לאחרים.. אז חשבי כמה הודעות שלך נמחקות ביום.. חשבי כמה פעמים הן יושבות ומפנות את הזמן למחיקות חשבי כמה מעייף זה חזרי בבקשה להוודעת הסברה של רחלי קראי אותה טוב טוב ותתאמני עד שתצליחי בבקשה..

תגידי,

את באמת חושבת שזה בכוונה?עשיתי מה שרחלי אמרה ועד עכשיו זה עבד מצוין,אז סליחה, מצטערת,אולי כדאי לחכות שיהיה לי מחשב כדי להכנס לפורום.זה ממש לא בכוונה.

ממש לא התכוונתי להכעיס אותך

אני מתנצלת וממש אבל ממש לא ניסיתי להאשים או לשלוח אצבעת נו נו נו רק ניסיתי להראות לך את הצד השני.. זה שטורח למחוק.. אין צורך לחכות למחשב כדי לכתוב אני ממש לא מעוניינת להבריח אותך מכאן לכשיהיה נכון תכתבי מתי שנכון לך וכמה שנכון לך רק תשתדלי שזה ישלח פעם אחת.. זה הכל.. שבת שלום

נשמה,

ממש לא כעסתי! חבל שאי אפשר להעביר רגשות דרך הפורום!אני מאד מעריכה שאת דואגת לרחלי,באמת ואני אשתדל לעשות את הטוב ביותר. אגב,היה מגניב לראות אותך אתמול מאמי.שבת מקסימה.נ.ב,אני מקווה שההודעה הזו תשלח רק פעם אחת...

למעלה